Børn

Dit lille barn vokser, og der dukker nye spørgsmål op hver dag: hvilke råvarer vil hjælpe ham eller hende med at vokse? Hvad er symptomerne på visse sygdomme, og hvordan undgår man dem? Hvordan håndterer man raserianfald? Hvordan opbygger man et godt forhold… Her er alt, hvad du behøver at vide.

Børneinkontinens og sengevædning

Børneinkontinens, der henviser til handlingen med ufrivillig urinering, er også kendt som enuresis nocturna. Mennesker med denne tilstand er normalt børn, og de tisser i sengen, mens de sover om natten i en alder, hvor det ikke burde ske mere.…

Otte fordele ved at tegne for børn

Der er mange fordele ved at tegne for børn. Det er trods alt en ideel måde at udvikle motoriske og mentale færdigheder på. Det styrker også deres udforskende, psykologiske og følelsesmæssige udvikling.

Find ud af, om du har et forkælet barn

Som forældre kan vi nogle gange tro, at et nyt stykke legetøj kan erstatte tid sammen med vores børn. Hvis dette er en almindelig begivenhed, kan det resultere i, et forkælet barn. Fortsæt med at læse, hvis du vil lære…

Sådan genkender du et begavet barn

Et begavet barn forstår og behandler virkeligheden anderledes end andre jævnaldrende. Desværre kan deres høje intellektuelle evner medvirke til, at de bliver misforstået af verden omkring dem.