Hvordan du laver kylling cannelloni

Ud over at være en lækker opskrift skiller kylling cannelloni sig ud på grund af sin alsidighed og den tid det tager at lave retten, således vi kan nyde det til enhver tid. 
Hvordan du laver kylling cannelloni
Eliana Delgado Villanueva

Skrevet og kontrolleret af ernæringsekspert Eliana Delgado Villanueva.

Sidste ændring: 26 august, 2022

I dag lærer du et par ting om at lave kylling cannelloni.

Når alt kommer til alt, hvis der er en type af kød, der har fastgjort sig gennem kulturer, sprog og år, er det helt sikkert kylling.

En meget interessant kendsgerning er, at det kræver innovation, kreativitet og lyst til at lave noget lækkert og meget sundt. De karakteristika, der findes i denne opskrift vil hjælpe dig med at spare noget tid og ernære dig selv, som du skal.

Grundet det ansvar, mængden af daglig stress og forpligtelser, så har du ikke energi til at prøve nye ting af, når du kommer hjem. Men du skal lære at bekæmpe dette, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at lave kylling cannelloni?

En af de mest slående og ekstraordinære ting ved denne opskrift er også, at når man laver kylling cannelloni, kan de bogstaveligt talt være fyldt med det, du kan lide mest. Dette gør dem endnu mere appetitvækkende, fordi du ikke finder nogen ingrediens, som du ikke kan tilføje til dem.

Et eksempel, der illustrerer denne ide er, at fyldet normalt består af grøntsager, forskellige typer af kød, fisk eller de rester, du har i køleskabet, som du ikke ved, hvad du skal gøre med.

På grund af det, og fordi det er godt for dit helbred, anbefaler vi i dag på bedrelivsstil, at du laver denne ret. Der er flere punkter, der taler for retten: den er ikke svær at lave, den indebærer ikke komplicerede trin, og fra at samle ingredienserne til at sidde ved bordet, skal du kun bruge 30 minutter.

Der er ingen undskyldning for ikke at prøve det. Tænk på alt, hvad du kan gøre med kyllingebryst i stedet for at stege dem ved på anden måde at skære dem i strimler og gøre dem til en alsidig, unik og meget lækker ret.

Læs også: Sådan laver du kylling med sesamsauce

Hvad du skal gøre for at lave kylling cannelloni

Lad os tage et kig på fordelene ved denne kylling cannelloni opskrift. Og hvis du lægger vægt på vigtigheden af ​​god ernæring, bør du vide, hvad du skal spise.

Kyllingekød

I denne ret finder du løg, tomat, søde og salte krydderier som muskatnød og sort peber. Alle ingredienser, der har indflydelse på din krop, og som, når de blandes sammen, giver kalorier, vitaminer og protein.

Så ud over at tilfredsstille din sult og give dig den følelse af at have spist en anden og lækker ret, vil du også give din krop de næringsstoffer, den har brug for.

Hvis du tænker over det, så spiser du grøntsager, animalsk protein og mejeri produkter i ideelle mængder. Dette vil hjælpe med at holde din fordøjelse normal. Du vil også akkumulere energi, som du skal bruge senere for at holde en aktiv livsstil.

Når du sidder ned for at spise, vil du vide, at alle spiser sundt. Vær den bedste kok og lær at lave kylling cannelloni.

At lave lækre og innovative retter som denne er ikke kun gavnlig for dig, men også for din familie.

Læs også: Kinesisk opskrift: Ris med kylling og honning

Ingredienser

 • 10 cannelloni skaller
 • 3 store løg
 • 6 spiseskefulde olivenolie (90 ml)
 • 2 store kyllingebryst
 • 5 spiseskefulde revet hvid ost (100 g)
 • 1 spiseskefuld salt (15 g)
 • 2 røde tomater, i skiver
 • 2 spsk muskatnød (30 g)
 • 1 pak bechamel sovs (125 g)
 • 1 spsk grønt peber (15 g)
Dans

Forberedelse

 1. Placer en medium gryde med vand på komfuret og kog det.
 2. Når det begynder at koge, så tilsæt de skårne løg, salt og muskatnød.
 3. I en anden lille gryde, skal du lave bechamelsaucen og holde have indenfor rækkevidde. Du vil bruge den snart.
 4. Dæk en pande med olivenolie.
 5. Placer de tidligere skårne kyllingebrystfileter i panden og steg dem lidt.
 6. Tag løgene ud, når de begynder at blive bløde.
 7. Når kyllingen er noget kogt, skal du slukke for ovnen.
 8. Krydder med lidt af det kogte løg og ost.
 9. Tilsæt kyllingen og bland alt godt. Tilsæt de hakkede tomater til sidst.
 10. Fyld nu dine cannellonis med den blanding, du lige har lavet.

Husk: Denne opskrift er ikke begrænset til netop dette. Du kan tilføje nogle appetitvækkere, du har derhjemme, og gøre denne kylling cannelloni ret endnu mere lækker.

Det kan interessere dig ...
Overrask dine gæster med en lækker græsk salat
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Overrask dine gæster med en lækker græsk salat

Græsk salat vil altid være den bedste forret til ethvert måltid eller aftensmad. Denne græske salatopskrift vil glæde og overraske alle dine gæster...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Wikipedia, la enciclopedia libre. (Consulta 2018). CANELONES. Online [https://es.wikipedia.org/wiki/Canelones_(comida)].
 • Wikipedia, la enciclopedia libre. (Consulta 2018). CARNE DE POLLO. Online [https://es.wikipedia.org/wiki/Carne_de_pollo].
 • Wikipedia, la enciclopedia libre. (Consulta 2018). ACEITE DE OLIVA. Online [https://es.wikipedia.org/wiki/Aceite_de_oliva].
 • Marangoni F, Corsello G, Cricelli C, et al. Role of poultry meat in a balanced diet aimed at maintaining health and wellbeing: an Italian consensus document. Food Nutr Res. 2015;59:27606. Published 2015 Jun 9. doi:10.3402/fnr.v59.27606
 • Duthie SJ, Duthie GG, Russell WR, et al. Effect of increasing fruit and vegetable intake by dietary intervention on nutritional biomarkers and attitudes to dietary change: a randomised trial. Eur J Nutr. 2018;57(5):1855–1872. doi:10.1007/s00394-017-1469-0

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.