Kan man tabe sig med æblecidereddike?

3. marts 2016
Æblecidereddike er et super godt udrensende middel, som hjælper med at detoxe kroppen og fjerne overskydende stoffer, som ikke giver kroppen nogen fordele.

Æblecidereddike. Vi ved allerede, hvordan det kan hjælpe på fordøjelsen, det er vanddrivende og så har det et stort indhold af kalium. Men kan det også hjælpe dig med at tabe dig? Er det sikkert at drikke eller kan det være dårligt for helbredet? Alt dette fortæller vi dig i denne artikel.

Slankende egenskaber ved æblecidereddike

Som vores bedsteforældre godt ved, er der intet bedre end en skefuld æblecidereddike blandet med vand til at forbedre fordøjelsen og forebygge ophobningen af luft i tarmene. Har du nogensinde prøvet det? Der findes alle mulige fordele ved æblecidereddike, så det er helt klart værd at prøve. I dag vil vi fokusere på dets interessante slankende egenskaber. Virker det virkelig? Er det sikkert eller vil der være uhensigtsmæssige bivirkninger? Æblecidereddike kan sagtens tages som et kosttilskud til en sund kost, men husk at man aldrig bør indtage æblecidereddike alene uden anden kost i løbet af dagen. Det er ment som et tilskud til kosten og bør følge visse retningslinjer. Læs mere om, hvordan æblecidereddike kan hjælpe med vægttab her:

  • Det er fantastisk til at rense tarmeneDette skyldes det faktum, at æblecidereddike indeholder eddikesyre, hvilket hjælper med at forebygge forstoppelse, afholder bakterierne fra at akkumuleres i tarmens slimhinde og stopper ophobningen af luft i tarmene. Det er meget nyttigt, hvis man har langsom fordøjelse eller lider af oppustethed, især hen imod slutningen af dagen. Her kan æblecidereddike være en stor hjælp til at fjerne de stoffer, kroppen ikke har brug for.
  • Æblecidereddike er meget mættende. Vidste du dette? Nu gør du i hvert fald. Hvis man drikker et glas vand med en eller to skefulde æblecidereddike før måltidet, vil man kunne mærke mindre trang til at spise for hurtigt eller for meget.
  • Det har et højt indhold af vitamin A. Hvad er så godt ved vitamin A? Det hjælper med at pleje huden ved at hydrere den og give elasticitet.
  • På grund at dets høje indhold af kalium, er æblecidereddike et super godt vanddrivende middel. Kalium hjælper med at gøre blodet lidt mere basisk, hvilket bidrager til at bekæmpe svimmelhed, forhindrer væskeophobninger, lindre kramper og meget mere.
  •  Da det renser fordøjelsessystemet, vil man føle sig lettere og mindre fyldt, og kroppen kan fungere mere effektivt.

Hvordan bruger man æblecidereddike til at tabe sig?

2-apple-cider-vinegar

Den bedste måde at gøre dette på, er ved at drikke til æblecidereddike inden hvert måltid. Hvordan? Bland en skefuld af det i et glas vand, bland godt og drik ud – som tidligere nævnt – før måltidet. Gør dette før morgenmad, frokost og aftensmad. Nogle mennesker kan godt lide at tilsætte lidt honning for smagens skyld, men dette er generelt ikke så nødvendigt, og man vil begynde at se de positive resultater med det samme.

Husk dog at man kun vil tabe sig hvis man bruger æblecidereddike som et kosttilskud til en sund og varieret diæt. Man kan for eksempel godt spise en cheeseburger med pomfritter og en cola efter at have drukket sin æblecidereddike, men i så fald vil man ikke komme nogen som helst vegne. Forat kunne tabe sig, er man nødt til at lave en del ændringer og begrænse sit indtag af fedt, dybstegt mad, søde sager og færdigmad. Erstat disse madvarer med sundere valg med et højt indhold af fibre, vitaminer og mineraler. Kombineret med æblecidereddike, vil dette bevirke, at fordøjelsen forbedres, kroppen vil bedre kunne rense sig selv og man vil forbrænde mere fedt. Det er helt klart et forsøg værd – er du klar?

 

FRA INTERNETTET