De 5 bedste midler til at kurere herpes på ryggen

Da herpes på ryggen fremkommer ved en nedsættelse af immunforsvaret, hvorfor du udover at benytte disse naturlige midler, skal styrke dit immunsystem for at forhindre, at det bliver værre.
De 5 bedste midler til at kurere herpes på ryggen
Nelton Abdon Ramos Rojas

Skrevet og kontrolleret af læge Nelton Abdon Ramos Rojas.

Sidste ændring: 19 oktober, 2022

Herpes på ryggen er ikke kun et æstetisk problem. Denne patologi kan have forskellige årsager og symptomer afhængig af den specifikke virus, der forårsager det. Af denne grund er det bedst at vide hvilken type herpes du lider af og behandle det så hurtigt som muligt.

Oplev de bedste naturlige midler til at helbrede herpes på ryggen. Echinacea, brygersgær, hvidløg, propolis og aloe vera er fremragende behandlinger, der hjælper os med at bekæmpe og berolige denne lidelse.

Herpes på ryggen

Herpes er en smitsom sygdom forårsaget af en virus. Det betragtes som en kronisk patologi, da denne virus forbliver i vores krop og udløser udbrud efter forskellige faktorer. Symptomerne, det berørte område og sværhedsgraden varierer også afhængigt af typen af ​​virus, som kan være simpel eller zoster.

Både herpes på ryggen og enhver anden variant fremkommer i vores krop, når vores immunforsvar svækkes. Derfor, selvom vi kan anvende midler til at lindre smerte eller brændende fornemmelser, er det vigtigste at øge immunforsvaret. På denne måde forhindrer vi det i at blive værre, sprede sig og genopstå.

Kvinde med bylder på ryggen

Kurer herpes med naturlig medicin

1. Echinacea

Echinacea har anti-infektiøse dyder, der forsvarer os mod forskellige patogener, såsom vira. Faktisk er det en af ​​de mest berømte og gamle lægeplanter, der forbruges til at styrke immunforsvaret. Desuden er det effektivt både mod herpes simplex og herpes zoster.

  • For at Echinacea ikke skader os, skal vi tage det på den rigtige måde. Vi kan ikke forbruge denne plante i mere end tre måneder i træk.
  • Det er bedst at tage det sæsonmæssigt, tage pauser og ikke overstige dosen på 7 gram pr. dag (hos voksne).

Læs også: Tre afførende midler med hørfrø

2. Ølgær

Lysin er en vigtig aminosyre, der bekæmper virusinfektioner, især herpes simplex og zoster. Nogle fødevarer indeholder gode mængder af næringsstoffet, som det er tilfældet med ølgær eller næringsgær.

Takket være lysin og mange andre næringsstoffer balancerer ølgær og styrker nervesystemet og immunsystemet. Derudover virker det også som en rensning af huden.

Af denne grund kan vi tage det dagligt, i kapsler eller med mad, da det har en lækker smag, der minder om nødder eller ost.

3. Hvidløg

Hvidløg er et fremragende naturligt antibiotikum, der kan bekæmpe herpes, uanset om det er enkelt eller helvedesild. Denne medicinske mad har den fordel at reducere inflammation, forbedre blodcirkulationen, hæve forsvaret og forhindre, at viruset fremskyndes.

Vi kan kombinere forbruget af rå hvidløg med den direkte påføring på den berørte hud. Men vi skal gøre det dagligt, indtil du mærker forbedring. Vi kan også udføre den overraskende tibetanske hvidløgskur for at skabe en dyb rensning af kroppen og forhindre udbrud.

Hvis det er svært for os at fordøje det, eller det giver os dårlig ånde, kan vi også tage det i kapsler.

Se også: 5 hjemmemidler mod forkølelsessår

4. Propolis

Propolis er et andet fantastisk naturligt antibiotikum, især det grønne sortiment fra Brasilien. Denne superfødevare bekæmper alle former for bakterier, vira og svampe, så det er bekvemt for os at altid have det i førstehjælpskassen for at ty til det ved de første symptomer.

Vi skal kombinere den topiske og orale anvendelse af propolis for at fjerne herpes på ryggen effektivt:

  • Oral: 5 dråber 1 gang om dagen (forebyggende), 5 dråber hver time (i fuld udbrud) og 5 dråber 3 gange om dagen (vedligeholdelse efter udbruddet).
  • Topisk: Påfør det 2 eller 3 gange om dagen på ryggen.

5. Aloe vera

Aloe vera er det middel, vi foreslår til at berolige forstyrrelser, der forårsager irriterende symptomer, især kløe, brændende fornemmelser og smerte. Selvom Aloe vera ikke helbreder eller eliminerer herpes, kan det tilbyde en hurtig og naturlig lindring, hivs den kombineres med tidligere behandlinger.

Vi skal anvende gel, der udvindes fra aloe vera stilken. Det er bedst at have vores egen plante derhjemme, så den kan bruges til enhver tid.

Vi kan også købe det. Men i dette tilfælde skal vi sikre, at det er næsten udelukkende ren gel af planten.

Det kan interessere dig ...
Få ro på angsten med fem beroligende naturmidler
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Få ro på angsten med fem beroligende naturmidler

For at forebygge og bekæmpe angst er det virkelig vigtigt at føre en sund livsstil. Du kan også få ro på angsten med de her midler.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.