Lær alt om soft lift

Soft lift er en ny behandling indenfor ansigtsløft, som kombinerer botulinumtoksin med hyaluronsyre. Hvad indebærer det? Hvad er dets fordele? I denne artikel vil vi fortælle dig alt om det!
Lær alt om soft lift

Sidste ændring: 21 oktober, 2020

Soft lift er blevet den nye skønhedsbehandling for mange kvinder. Dit ansigt er vigtigt, eftersom det er det, du viser verden. Det er derfor fuldstændig normalt at ønske, at huden bliver ved med at se ung og naturlig ud.

Ved at begynde på ikke-invasive æstetiske behandlinger fra en tidlig alder opnår man derfor den fordel, at man kan håndtere aldring uden for mange ændringer og uden behovet for at ty til operationer.

Hvad er soft lift?

Soft lift er en teknik, der ordineres til enhver alder og køn, som giver naturlige resultater ved at gendanne ansigtets harmoni og udtryk. Det har ingen kontraindikationer, og det er passende til alle dem, der ønsker at gendanne det friske udseende i deres ansigt.

Du kan får det lavet på en klinik. Efter en enkelt behandling kan du faktisk vende tilbage til dine normale aktiviteter. Resultaterne, det giver, er meget positive, eftersom dit ansigt vil se betydeligt fornyet ud. Dets effekter varer derudover i omkring fire måneder.

Selvom proceduren er minimalt invasiv, skal den udføres af en kvalificeret og specialiseret læge. En forudgående konsultation med en professionel kan hjælpe dig med at beslutte, hvor vidt denne teknik er passende til dig eller ej.

Kvinde, hvis hud aldres

Naturlig aldring

Aldring af ansigtet forårsager adskillige ændringer såsom dynamiske rynker, statiske rynker og tabet af kollagen og hyaluronsyre. Slap hud er et eksempel. Andre tegn på aldring af ansigtet er:

 • Tab af ansigtets konturer på grund af tyngdekraftens effekter.
 • Tab af fasthed.
 • Tab af volume.
 • Ændringer af hudens tekstur og farve.

Alle disse ændringer, som huden gennemgår med tidens gang, får ansigtet til at se ældre og mere træt ud. Teknikker såsom soft lift hjælper dog med at bekæmpe dem.

Vi anbefaler, at du læser denne artikel: Alt om, hvordan tobak påvirker huden

Hvad er proceduren for soft lift?

Proceduren for soft lift anvender to substanser:

 • Botulinumtoksin type Ader er ordineret til behandling af dynamiske rynker, som dannes af bevægelsen af musklerne i ansigtet (som følge af ansigtsmimik).
 • Hyaluronsyre, som udfylder statiske rynker, der er permanente. Disse er ofte dybere og mere synlige, når vores ansigt hviler. Dette substans er også ordineret til harmonisering af ansigets og læbernes konturer eller erstatning af volume i områder af ansigtet, som er blevet ændret af aldring.

Som nævnt i et studie udgivet i International Journal of Biological Macromolecules har hyaluronsyre meget positive effekter på forbedring af hudens udseende.

Rynker i kvindes ansigt kan forbedres med soft lift

Ændringer efter behandlingen

Soft lift er en ikke-invasiv og ikke-kirurgisk procedure, som hjælper med at bekæmpe tegn på aldring i ansigtet. Det resulterer i et mere naturligt, forynget og behagelig udseende. Det bedste af det er, at man ikke behøver løbe risikoen forbundet med kosmetiske operationer eller gennemgå den hvileperiode, der er forbundet med dem.

Soft lift en en revolutionerende medicinsk teknik, som hjælper med at opnå total foryngelse af ansigtet gennem anvendelse af banebrydende anti-aging behandlinger (filler med hyaluronsyre og botulinumtoksin type A).

Områderne, som det kan behandle

Denne teknik kan anvendes i ethvert område i ansigtet, hvor man ser det som nødvendigt at rette op på tegn på aldring. Disse inkluderer de følgende:

 • Området ved næsen.
 • Det forreste område (løft af øjenbryn og rynker i panden).
 • Nasolabiale folder, rynker ved øjnene (smilerynker).
 • Erstatning af volume i kinderne.
 • Definering af ansigtets kontur.
 • Læber (volume, kontur og rynker).

Den nyeste tendens indenfor foryngelse af ansigtet har som mål at opnå naturlige og harmoniske resultater, som forskønner ansigtet på en omfattende måde.

Rynket hud i kvindes ansigt

Du vil måske også synes om denne artikel: 8 skønhedstips til lys hud

Foryngelse af huden

Den store forskel i forhold til konventionelle teknikker til foryngelse af huden er den to-dimensionerede tilgang, som eksperter anvender til at evaluere ansigtet. Tidligere blev kun behandlingen af en enkelt rynke overvejet.

Denne reknik revolutionerede denne form for behandling. Den analyserer ansigtet fra et tre-dimensionelt synspunkt. I den forstand behandler den alle tegn på aldring i ansigtet, som er indenfor de tre komponenter af foryngelse af ansigtet, hvilket er de følgende:

 • Afslapning af muskler. Mindsker dynamiske rynker (med botulinumtoksin A).
 • Gendefinering af ansigtets konturer. For at behandle statiske rynker (hyaluronsyre og botulinumtoksin A).
 • Erstatning af volume. Det forårsager omplacering i områder, hvor det er nødvendigt, enten fordi det var gået tabt eller aldrig var harmoniseret (med hyaluronsyre).

Kort sagt er soft lift af alle disse grunde en innovativ behandling, som kombinerer de allerede førende teknikker indenfor foryngelse af ansigtet.

Det kan interessere dig ...
De bedste ansigtsmasker, der holder huden sund
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
De bedste ansigtsmasker, der holder huden sund

Leder du efter nogle af de bedste ansigtsmasker til at pleje din hud? I denne artikel giver vi dig de bedste tips, så du kan bevare en sund hud.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Small, R. (2014). Botulinum Toxin Injection for Facial Wrinkles. American Family Physician90(3), 168–175.
 • Sulamanidze M, Sulamanidze G. Facial lifting with Aptos Methods. J Cutan Aesthet Surg. 2008;1(1):7‐11. doi:10.4103/0974-2077.41149
 • Floyd, E. M., Sukato, D. C., & Perkins, S. W. (2019, May 1). Advances in Face-lift Techniques, 2013-2018: A Systematic Review. JAMA Facial Plastic Surgery. American Medical Association. https://doi.org/10.1001/jamafacial.2018.1472
 • Nigam, P., & Nigam, A. (2010, January 1). Botulinum toxin. Indian Journal of Dermatology. https://doi.org/10.4103/0019-5154.60343
 • Jankovic, J. (2010). Botulinum Toxin. In Encyclopedia of Movement Disorders (pp. 144–150). Elsevier Inc. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-374105-9.00098-8

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.