Lav en udrensende lemonade med ingefær og æble

5. juli 2019
Ophobning af toksiner i din krop kan have konsekvenser for dit helbred. Derfor er det godt at styrke dine forsvar med drikkevarer som en udrensende lemonade.

De toksiner, der invaderer din krop, kan forårsage skade på forskellige organer. Afgiftning af din krop hjælper med at genoprette dine nyrer, lever eller kredsløb til normal funktion. Til dette formål er det at lære at lave en udrensende lemonade med ingefær og æble et billigt og sundt alternativ for at tage dig af dig selv.

Hvorfor ophober vi toksiner?

Vi er alle tilbøjelige til at ophobe toksiner. Overdreven forbrug af alkohol, kaffe og forarbejdede fødevarer påvirker dine cellulære funktioner. Også forurenet luft og nogle medikamenter kan forårsage dette.

Der er flere symptomer, der kan indikere, at det er på tide at lave en detox. Hvis du føler dig svag, træt, doven eller lider af hyppig forstoppelse og åndedrætsbesvær, så er det sandsynligvis på tide med en detox. Hvis ikke, kan disse symptomer markere starten på mere alvorlige problemer.

Hertil tilføjes, at kroppen også selv kan ophobe toksiner forårsaget af følelsesmæssige problemer såsom overarbejde, stress eller angst, blandt andet. Tabet af en elsket, en ulykke eller dårlige nyheder kan generere stoffer, der påvirker en følelsesmæssigt skrøbelig krop.

Derfor er det vigtigt at føre en sund livsstil og detoxe lejlighedsvis.

Toksiner er til stede i mange fødevarer

Toksiner er til stede i utallige fødevarer. Nogle har flere end andre, men kroppen kan fjerne dem.

Leveren har ansvaret for denne opgave. Dette organ assimilerer toksiner eller proteiner, også kaldet lipopolysaccharider. Derefter forvandler den dem til ikke-komplekse stoffer, som opløses i vand, og kroppen uddriver dem senere.

Når mængden af ​​skadelige elementer overstiger kroppens kapacitet, er det afgørende for dig at lave en detox.

Det er tilrådeligt at lave en detox en gang om året. Hvis du lærer at lave en udrensende lemonade med ingefær og æble, har du en stærk allieret i din kamp mod toksiner.

Læs også: Sådan kan du detoxe din lever naturligt med 5 fødevarer

Sådan laver du en udrensende lemonade med ingefær og æble

Æbler er fulde af antioxidanter og hjælper med at afgifte kroppen

Udrensende juicer er en af ​​de mange medicinske anbefalinger til at håndtere problemet med toksiner. Hvis du laver dem ved hjælp af frugt og lægeplanter, er de gode alternativer.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Først skylles æblerne og citronen meget godt.
  2. Skær æblet i små stykker, og kom dem i blenderen.
  3. Tilsæt citronsaft.
  4. Derefter tilsættes den revede ingefær til blandingen og blend lidt mere.
  5. Server med is for at mindske ingefærens krydrede smag.

Vi anbefaler, at du drikker denne friske juice før morgenmaden for at opnå en bedre rensende og afgiftende virkning.

En anden måde at lave udrensende lemonade med ingefær og æble

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Juice æblerne i en juicer.
  2. I blenderen blandes citronskallen og den friske ingefær med æblesaften.
  3. Server det ved stuetemperatur. Det er bedst at drikke det på tom mave.

Læs også: 7 smoothies med grønne æbler til en god start på dagen

Egenskaberne ved ​denne helbredende juice

Udrensende lemonade med ingefær og æble er også fuld af c-vitamin, som hjælper med at styrke dit immunforsvar

At lære at lave en udrensende lemonade med ingefær og æble giver dig mulighed for at drage fordel af egenskaberne ved denne helbredende juice. Den rolle, den spiller i eliminering af toksiner fra kroppen, er ikke til diskussion.

Ingefær, et lægemiddel i udrensende lemonade

Ingefær betragtes som en lægeplante. Det anvendes i mange lande, hvor det er blevet en del af naturmedicin. Som ingrediens bringer det en særlig smag til salater og andre retter i traditionelle køkkener.

C-vitamin til dit immunforsvar

Citroner er rige på C-vitamin, som styrker dine forsvar og hjælper med at forhindre forkølelse og influenza. Men det vigtigste er, at det neutraliserer og eliminerer toksiner i din krop. Derudover er det fremragende til afgiftning.

Æbler, en antioxidant

Æbler er rige på quercetin, en flavonoid antioxidant, der hjælper med at eliminere frie radikaler. Det er en af ​​de mest gavnlige frugter for kroppen.

Ingefærs afgiftende egenskaber

Udrensende lemonade med ingefær og æble er en ideel blanding. Det hjælper kroppen med at afgiftes naturligt ved at eliminere ophobede toksiner. Denne juice styrker også dit immunforsvar.

Samlet set er det at drikke udrensende lemonade med ingefær og æble på tom mave en fremragende allieret for at opnå en sund krop. Vi anbefaler, at du drikker det hver morgen.

  • Barreiro González G. Las enfermedades del trabajo: Nuevos riesgos psicosociales y su valoración en el derecho de la protección social. Universidad de León (2006)
  • Eresdeportista.com Te damos 10 razones para dejar de beber café por la mañana. [Online] Available at: eresdeportista.com/dieta-nutricion/te-damos-10-razones-para-dejar-de-beber-cafe-por-la-manana/