Detox-kostvaner

Hvis din krop har brug for en detox, så den kan fungere bedre, og så din lever, nyrer og stofskifte kan gøre deres arbejde, så er du kommet til det rette sted. Vi har de bedste råd om detox-kostvaner her. Sunde råd, så du kan sige farvel til træthed, toksiner og selv de ekstra kilo.

Naturlige midler til at afgifte dine lunger

Foruden at undgå kontaminerede miljøer, når det kommer til at afgifte dine lunger, er det også vigtigt at opretholde en balanceret kost for at få de næringsstoffer, der er nødvendige for at styrke dine lunger, såvel som at stoppe med…

Spis tomater hver dag: 7 gode grunde

Spis tomater alle ugens syv dage lyder som en udfordring, men heldigvis er der mange sorter af tomater, og alle er lige så sunde,  velsmagende og uovervindelige for at hjælpe os med at forberede de mest lækre måltider og utrolige opskrifter. Når…

Løgkur der effektivt renser dine nyrer

Dette middel indeholder løg, som detoxer dine nyrer. Det gør også brug af de vanddrivende og udrensende egenskaber i persille og citron. Læs videre og lær mere om fordelene ved denne løgkur, samt hvordan den laves.

Utrolig detox til dine nyrer

Når vi starter en diæt, er det normalt vores hovedmål at tabe os. Der er dog diætplaner, der passer til andre behov. Her er for eksempel en kur, der fungerer som en detox til dine nyrer.