Løg og klar eddike mod ligtorne

Takket være forbindelserne i de to ingredienser er dette middel med løg og klar eddike den mest effektive måde til at eliminere ligtorne på samt bekæmpe fremkomsten af svamp.
Løg og klar eddike mod ligtorne

Sidste ændring: 09 august, 2022

Vidste du, at de bedste midler mod ligtorne er løg og klar eddike? Man får som regel ligtorne, når foden gnider mod skoen, når man har de forkerte sko på, eller når man står og går for meget i løbet af dagen.

Nogle former for ligtorne kan være smertefulde. Du kan undgå dem ved at forsøge at holde dine fødder så afkølede og friske som muligt. Du kan for eksempel bruge sandaler om sommeren. Hvis du går en tur på stranden, er det bedst, hvis du har bare tæer.

Selvom nogle ligtorne er rigtig svære at slippe af med, så er der naturlige midler, der kan forbedre det. Du skal kun bruge to ingredienser for at forberede det naturlige middel, som vi viser dig i denne artikel: Løg og klar eddike.

Naturlige midler mod ligtorne

Du har næsten helt sikkert løg og eddike i køkkenet, men du skal sørge for at bruge klar eddike for de bedste resultater. Du skal også bruge nogle få redskaber til at lave dette middel.

Ingredienser

  • 1 løg
  • 100 ml klar eddike
Klar eddike kan gøre underværker for fødderne

Redskaber

Disse redskaber er ikke svære at finde. Her giver vi dig de trin, du skal følge for at slippe af med ligtorne:

Brug en pimpsten til at mindske ligtorne

Sådan laver du et middel med løg og klar eddike

For at lave dette naturlige middel skal du først hælde den klare eddike i en ren beholder. Derefter skal du skylle løget for at fjerne snavs og bakterier. Efter det skal du følge disse tips:

  • Skær tre løgskiver og kom dem i beholderen med den klare eddike. Lad dem ligge i blød en hel morgen eller eftermiddag.
  • Dyp derefter en vatrondel i denne blanding og påfør den på ligtornene.
  • Vikl derefter dine fødder ind i plastikforbindingen og tag strømper på for at holde plastikforbindingen på plads.

Det vil være bedst, hvis du påfører denne blanding om aftenen og sover med den på. Jo længere ligtornen er i kontakt med midlet, des bedre resultater vil du få.

Næste trin

Løg og klar eddike kan modvirke fodsvamp

Når du vågner næste morgen, skal du vaske dine fødder med sæbe og vand. Brug derefter pimpstenen blidt på ligtornen. Derefter vil du bemærke, at dine fødder er meget blødere.

Hvis dine ligtorne er for tykke eller hårde, vil de sandsynligvis være vanskeligere at slippe af med. Derfor skal du gentage denne proces igen, indtil du opnår det ønskede resultat.

For nye ligtorne skal du påføre dette middel mindst en gang eller to om måneden. Derved er du sikker på, at de ikke bliver for hårde.

Løg og klar eddike er et middel, der forhindrer fodsvamp

Udover at forhindre nye ligtorne eller forværre dem, du allerede har, så kan løg og klar eddike også forhindre fodsvamp. Det er vigtigt, hvis du ofte går i svømmehalen eller i fitnesscenteret, og du glemmer at have klipklappere på, når du bader disse steder.

I stedet for at vælge et produkt, du skal købe, kan du benytte disse to ingredienser, som du sikkert allerede har derhjemme.

Det bedste af det hele er, at dette middel mod fodsvamp er særdeles nemt at lave, som du allerede har set.

Hvad bruger du til at behandle ligtorne? Vi anbefaler, at du prøver dette naturlige middel, men du skal blive ved, så du kan få de resultater, du vil have.

Prøv at bruge denne behandling så ofte, som du finder nødvendigt, men mindst i en måned afhængigt af dine fødders tilstand. Du vil opdage, at de vil blive meget blødere og fri for ligtorne!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Stefania Jabłońska, Majewski Sławomir Choroby skóry i choroby przenoszone drogą płciową PZWL 2005, ​ISBN 83-200-3367-5​.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.