Mulige fordele ved hvidløg og honning

Ved forberedelsen af denne behandling er det vigtigt at sikre, at både hvidløg og honning er økologiske for at maksimere deres virkninger og opnå de ønskede resultater.
Mulige fordele ved hvidløg og honning
Renata Sylwia Kosierb Fernández

Bedømt og godkendt af diætist Renata Sylwia Kosierb Fernández.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Der er intet som en naturlig behandling for noget mindre ubehag eller lidelse, som du måske lider af. I dagens eksempel skal vi tale om de mange fordele ved hvidløg og honning.

For dem, der ikke allerede ved det, kan hvidløg og honning blandes sammen for at lave en fantastisk behandling, der kan hjælpe dig med at bekæmpe forkølelse og influenza, detoxe din krop, styrke dit immunforsvar og meget mere.

Mulige fordele ved hvidløg og honning

Der er mange fordele ved hvidløg og honning

Først og fremmest vil vi fremhæve de mulige fordele ved hvidløg. Det er videnskabeligt bevist at hvidløg reducerer risikoen for eller hjælper med at kontrollere følgende:

Det er også et meget gavnligt produkt, hvis du forsøger at kontrollere symptomer på diabetes, prostataproblemer og slidgigt.

Hvidløg kan hjælpe med at detoxe din krop, hjælpe dig med at eliminere toksiner og styrke dit immunforsvar, så længe du indtager det regelmæssigt.

Hvidløg er også rig på vitamin B6, mangan, selen og fiber.

Mulige fordele ved hvidløg og honning

Honning er rigt på mineraler og vitaminer og der er mange fordele ved hvidløg og honning

Honning er et produkt, der er rigt på antioxidanter, enzymer, mineraler (jern, zink, kalium, calcium, fosfor, magnesium og selen) samt vitaminer (B6, thiamin, riboflavin og niacin).

 • Det er et fremragende produkt til at lette fordøjelsen.
 • Honning kan hjælpe dig med at opretholde din ideelle vægt, takket være, at det er en god erstatning for sukker.
 • Dets vitamin- og mineralindhold kan hjælpe med at afbalancere dine kolesterolniveauer.
 • Honning er en fantastisk energikilde.

Læs også:

Fordele ved hvidløg og honning, og opskrift på middel

 • 1 hoved hvidløg (10 eller 12 fed)
 • 1 kop honning (335 g)

Køkkenudstyr

 • Træske
 • En 225ml forseglet glaskrukke (en tom marmeladekrukke vil f.eks. fungere)

Forberedelse

 • For det første skal du skrælle hvidløgshovedet.
 • Tilføj dem derefter til glaskrukken.
 • Hæld honningen over hvidløg og brug træskeen til at fjerne eventuelle bobler.
 • Opbevar dette i et skab eller et andet mørkt sted ved stuetemperatur i en uge. Efter denne tid er den klar til forbrug.

Anbefalinger

 • For at få mest muligt udbytte af hvidløg, skal du altid spise det eller bruge det råt. Ellers mister du nogle af dets egenskaber.
 • Det er bedst at indtage denne blanding hver dag på tom mave. Dette kan medvirke til at reducere risikoen for visse sygdomme og lindre dine forkølelses- eller influenzalignende symptomer.
 • Hvis det er muligt, så prøv at lade der være omkring en centimeter tom plads i toppen af ​​krukken.
 • Hvis du forsegler beholderen korrekt, kan denne behandling holde i op til to år. Det er holdbart, nemt at lave og meget effektivt.

Læs også:

Fordele ved hvidløg og honning i dette middel

Nyd godt af de mange fordele ved denne behandling med hvidløg og honning

For at få de maksimale fordele ved hvidløg og honning, bør du indtage dette middel i syv dage i træk, og derefter vente et par uger, inden du gentager behandlingen.

1. Det kan hjælpe med at kontrollere dårlig kolesterol (LDL)

Allicinen, der frigives fra rå hvidløg, når det knuses, kan hjælpe med at detoxe dit blod og eliminere overskydende kolesterol. Denne blanding hjælper også med at holde triglycerider i skak, som kan stige på grund af en usund kost.

2. Det kan styrke dit immunforsvar

Som vi har sagt hele tiden, er denne blanding perfekt til at styrke dit immunforsvar.

De antimikrobielle og svampedræbende egenskaber ved hvidløg og honning kan bidrage til at øge din krops respons på vira, bakterier og andre former for patogener.

3. Det kan reducere betændelse

Hvidløg og honning kan hjælpe med at reducere betændelse og fungere som et naturligt smertestillende middel. Det er et ideelt middel til mennesker, der lider af gigt, væskeophobning og muskelsygdomme.

4. Det kan sænke blodtrykket

Både hvidløg og honning kan medvirke til at sænke dine blodtryksniveauer og dermed forbedre dit kardiovaskulære helbred.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.



Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.