Natron: Medicinalindustriens mareridt

En opløsning af natron og magnesiumklorid kan fjerne giftstoffer og forhindre mange fremtidige sundhedsproblemer.
Natron: Medicinalindustriens mareridt

Sidste ændring: 26 august, 2022

Natron har været brugt siden oldtiden til sundhed, skønhed og i hjemmet. Dette produkt fortsætter med at blive undersøgt mange steder rundt omkring i verden. Da det menes at besidde mange endnu ukendte egenskaber.

Mange mennesker finder det svært at tro at et så almindeligt produkt som natron kan være bedre end nogle typer medicin. Det er blevet bevist, at natron kan hjælpe med at forebygge og bekæmpe mange sygdomme, herunder kroniske sundhedsproblemer som kræft og sukkersyge. Faktisk er nogle læger begyndt at udnytte dette naturprodukt og anbefale det oftere, da det virkelig giver mange fordele.

Natron: Medicinaldustriens mareridt

natron: medicinalindustriens mareridt

Folk bør være mere opmærksomme på natrons evne til at behandle mange sundhedsproblemer. Dette enkle produkt er blevet brugt af onkologer. Det skyldes, at det kan reducere bivirkningerne af kemoterapi og strålebehandling  i vigtige organer som nyrer og lever.

Mange steder rundt omkring i verden er folk begyndt at opløse små mængder af natron i vand, for at skabe en basisk drik som kurerer acidose og andre relaterede sundhedsproblemer.  Da skadestuer nu er klar over fordelene er de begyndt at bruge det til at redde liv. Det er blevet konstateret, at kombinationen af natron med andre stoffer som jod og magnesiumkllorid skaber et yderst kraftigt middel, der kan anvendes i mange forskellige medicinske behandlinger.

Fordelene ved natron

En af de vigtigste fordele ved pulveret er dets evne til gøre kroppen basisk på en naturlig måde. Når der er mangel på bicarbonater, er pH i blodet lavere, hvilket svarer til flere lidelser og sundhedsproblemer som følge af et surt miljø i kroppen. Det faktum at celler i kroppen fungerer bedre i et let alkalisk miljø bekræfter natrons effektivitet.

natron: medicinalindustriens mareridt

Kost er nøglen til at opretholde det rette pH-niveau i blodet. Imidlertid skaber livsstil, dårlig kost og usund mad som fastfood et surt miljø i kroppen. Det vil i længden lede til forskellige sygdomme. Når pH-værdien i kroppen bliver sur, er der en større risiko for at komme til at lide af kroniske sygdomme såsom:

  • Kræft
  • Gastritis
  • Osteoporose
  • Diabetes
  • Hjertesygdomme

Natron kan således hjælpe din sundhed ved at udvide blodkarrene i vævet. Derudover kan det hjælpe med at genetablere pH til et normalt eller let basisk niveau. Det er blevet bevist, at natron kan hjælpe med at forhindre alvorlige helbredsproblemer som gigt, influenza, nyresten og diabetes.

På grund af natrons vigtige sundhedsmæssige fordele, kan det bruges som en sikker og naturlig måde til at behandle sygdomme. Faktisk forebygger kombinationen af natron og magnesiumklorid indtaget gennem munden mange typer af sundhedsproblemer. Begge ingredienser virker til at effektivt fjerne akkumulerede giftsto f fer og syrer fra væv, celler og organer.

Natron er et mareridt for medicinalindustrien takket være dets mange fordele. Det er økonomisk, sikkert og effektivt. Det kan altid bruges uden problemer ved anvendelse i præcise og moderate mængder.

Under alle omstændigheder, bør du konsultere din læge for at se om der er nogen risiko ved at bruge natron til at forbedre din sundhed. Det kan give bivirkninger hos nogle mennesker som tørst, hovedpine, hævelse i ben eller svaghed.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.