Sådan indretter du med træpaller på badeværelset

En væg, en vasketøjskurv og andet badeværelsestilbehør er projekter, du kan lave med træpaller. Udforsk nogle idéer her.
Sådan indretter du med træpaller på badeværelset

Sidste ændring: 26 august, 2022

I dag er indretning med genanvendelige materialer blevet mere populære. Og indretning med træpaller på badeværelset står øverst på listen. Naturlige, slebne, med lidt lak eller malet i farver, sandheden er, at de tjener til at udføre forskellige funktioner i indretningen.

Paller er trækasser eller platforme, der bruges til at transportere varer. Når det er sagt, skal du være forsigtig med de gamle (2005 eller ældre), da nogle af dem blev behandlet med methylbromid, som er et giftigt stof.

Det er i hvert fald ikke meningen, at du skal være nervøs. Lige nu anses disse genstande for at være sikre. Du kan endda købe dem i forskellige størrelser, så du kan også variere anvendelsesmulighederne. Hvordan anvender man træpaller i badeværelsesindretningen? Her er nogle idéer.

10 måder til at indrette med træpaller på badeværelset

Fra badeværelsesvægge beklædt med træpaller til toiletpapirholdere eller magasinholdere, det hele afhænger af kreativiteten og behovet i øjeblikket. Lad os gennemgå følgende eksempler på, hvad du kan gøre for at indrette med dette materiale.

1. Indret med træpaller på badeværelset: Bakke til badekar

Hvis du har et badekar derhjemme, vil det være meget nyttigt at lave en bakke med paller for at placere duftlys, et glas vin eller din yndlingsbog.

Dette projekt kan udføres uden at investere mange penge. Måske kan du give den et personligt præg med lyse farver eller en tegning efter din præference.

Mand skærer i en palle

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: Sådan kan du indrette et sommerhus

2. Håndklædetørrer med hylde

Det er meget praktisk at skabe et ekstra møbel i form af en håndklædetørrer. Udover at tilføje til rummets skønhed, vil du også have et sted at hænge håndklæder og placere nogle badeværelsesprodukter. Du kan også afslutte det med mørk træmaling eller lave nogle døre.

3. En tandbørsteholder

Tandbørsteholderen er et nødvendigt element på badeværelset, da tandbørster ifølge eksperter bør efterlades udendørs på et sikkert sted. Forbered overfladen ved hjælp af sandpapir for at fjerne ruheder. Derefter skal du dekorere genstanden på en sådan måde, at det harmonerer med resten af badeværelsesindretningen.

4. Lille hylde

Hylder er ideelle til opbevaring. Her kan du f.eks. opbevare hårspænder, hårtørrer eller elastikker. De er også gode steder til sæbe, æteriske olier, badesalt og andre skønhedsprodukter. En hylde er aldrig overflødig i hjemmet.

5. Indret med træpaller på badeværelset: En hylde til håndklæder og badekåber

En meget kreativ idé, der giver dig mulighed for at hænge håndklæder og badekåber til tørre og ikke blive stablet op efter brug. Det eneste, du skal gøre, er at tilføje ringe eller bøjler til rammen, som du kan købe i et byggemarked.

6. Skab med spejl

Det er muligt at indramme et spejl med træpaller. Derudover kan du lave en hylde, som giver dig mulighed for at stille nogle genstande.

7. Indret med træpaller på badeværelset: Tilføj nogle dekorative elementer

“Skønhed er lige så nødvendig som nytteværdi”. Derfor er forslaget, at du tager nogle brædder og laver designs på dem. Udnyt din kreativitet! Du kan male det karakteristiske mand- og kvindesymbol for offentlige toiletter og hænge dem på døren. Husk at slibe træet og polere kanterne ved hjælp af noget sandpapir.

8. Underskabe

Underskabe er elementer, der kan placeres under vasken. De bruges til at opbevare toiletpapir. På den måde kan du have nem adgang til det, hvis du får brug for det, mens du sidder på toilettet.

9. Vasketøjskurv

Du kan lave en trækasse med et låg. Denne kasse kræver måske lidt mere arbejde, men det vil være det hele værd. Prøv at lægge stof indeni for at få kurven til at se mindre rustik ud. Når alt kommer til alt, handler det om at give den det bedste udseende, så den forskønner stedet, uden at lade nytteværdien udeblive.

10. Indret med træpaller på badeværelset: Pallevægge

At have en pallevæg, ud over at give et personligt og elegant strejf, gør også, at stedet får en anden stemning end resten af hjemmet. Hvis du ønsker at forbedre en badeværelsesvæg, er træpaller nemme at installere.

Du skal bare bruge en sømpistol, maling og gøre dit bedste arbejde. Husk at slibe hvert bræt, inden du monterer det på væggen.

Indretning med træpaller på badeværelset

Med træpaller kan du også ændre badeværelsesvæggen. Du vil elske resultatet!

Vi tror, at du måske også vil være interesseret i at læse dette: 9 idéer til indretning af badeværelset

Træpaller: En fantastisk måde at dekorere og give stil til et badeværelse

Når du ønsker at give et anderledes præg til badeværelset, kan træpaller være det, du skal bruge for at få det, du ønsker. Det attraktive ved dette materiale er, at det giver dig mulighed for at være kreativ og anvende forskellige dekorative metoder. Du skal blot huske på den pleje, du skal bruge for at holde det strålende og i god stand.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Park MG, Choi J, Hong YS, et al. Negative effect of methyl bromide fumigation work on the central nervous system. PLoS One. 2020;15(8):e0236694. Published 2020 Aug 3. doi:10.1371/journal.pone.0236694

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.