Sådan kan du rense lunger og bronkier

For at bevare vores lungers og bronkiernes sundhed er det ud over at have kontakt med naturen og flygte fra forurenede miljøer også meget vigtigt, at vi lærer at trække vejret bevidst.
Sådan kan du rense lunger og bronkier
Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu

Bedømt og godkendt af kirurg Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu.

Sidste ændring: 10 oktober, 2022

I løbet af året hører vi ofte om behovet for at lave en udrensningskur for leveren, nyrerne, huden eller endog tarmene fra tid til anden. Men hvorfor hører vi aldrig om at rense lunger og bronkier? Disse organer lider trods alt hver dag under de ydre konsekvenser af forurening og de akkumulerede giftstoffer.

I denne artikel vil vi forklare, hvordan du kan rense lunger og bronkier for at forbedre dit åndedrætssystem og dit generelle helbred. Bare rolig. Det er naturlige, billige og meget enkle løsninger, der kan sættes i værk!

Hvad indebærer det at rense lunger og bronkier?

At rense lunger og bronkier adskiller sig fra de rensemetoder, der fokuserer på andre organer, da det kræver større livsændringer, og virkningerne er lidt langsommere. Derfor handler det i stedet for at gøre det i 15 dage eller en måned mere om at indarbejde disse ændringer gradvist og i overensstemmelse med den enkelte persons muligheder.

Ifølge traditionel kinesisk medicin afspejles lungernes tilstand i vores hud. Dette organ udfører sit maksimale regenerationsarbejde fra 3 til 5 om morgenen og påvirkes meget negativt af følelsen af tristhed, ifølge dette trossystem.

Lad os se på nogle tips, der vil hjælpe os med at udføre en ordentlig rensning af lungerne og bronkierne på naturlig vis. I løbet af kort tid vil du bemærke, hvordan dit generelle helbred forbedres markant!

Vi tror, at du måske også vil være interesseret i at læse dette: 4 husråd til at styrke lungerne

Bevæg dig og sved

Kvinde løbetræner for at rense lunger og bronkier

Motion er en afgørende del af enhver udrensning.

Motion må ikke mangle i nogen form for udrensning. I dette tilfælde er det dog vigtigt, at vi udfører en motion af medium intensitet mindst to eller tre gange om ugen.

Det behøver ikke at være af lang varighed. Blot 20 eller 30 minutter er nok, hvis du kan begynde at svede i løbet af denne tid.

Hvis du er en af de personer, der ikke sveder let, kan du vænne dig til at indtage ingefær hver dag for at forbedre denne mekanisme. Det kan blandt andet indtages i infusioner, i drikkevarer og smoothies eller som krydderi.

Kom i kontakt med naturen

Mennesker, der bor i naturlige omgivelser, har en stor fordel i forhold til dem, der bor i byer, da luftforurening i byerne i høj grad skader lungernes sundhed.

Da det er svært at ændre, hvor vi bor fra den ene dag til den anden, er det dog tilrådeligt at forsøge at flygte til afsidesliggende steder i skovene eller på stranden en gang imellem. Det giver os mulighed for at indånde renere luft. Vi kan også dyrke motion disse steder for at forbedre vores lungearbejde.

Prøv cayennepeber for at nedbryde slim

Cayennepeber

Cayennepeber har utallige sundhedsmæssige fordele og kan også hjælpe kroppen med at nedbryde slim.

Cayennepeber er et stærkt krydderi med mange gavnlige sundhedsmæssige egenskaber. Disse omfatter forbedring af cirkulationen, giver varme og hjælper med at fjerne slim. Derfor er det et godt supplement til at rense lunger og bronkier.

Det er bedst at begynde at indtage det i små mængder – f.eks. med blot en knivspids tilsat til de daglige måltider. I løbet af dagene kan du øge din dosis lidt, hvis kroppen ikke har bivirkninger ved denne stærke ingrediens.

Hav nogle guldranke-planter i dit hjem

Plante hænger på væg

At have planter i dit hjem kan være med til at rense luften naturligt.

Selv om mange mennesker bor i byen, kan vi foretage små ændringer for at indånde renere luft. Et simpelt tip til at opnå dette er at sætte indendørs planter, der kan hjælpe med at rense luften for giftige stoffer i dit hjem, som det er tilfældet med guldranke.

Guldranke kan endda placeres selv i soveværelset uden nogen risiko. Denne plante vil fjerne partikler af formaldehyd, xylen og benzen, som ophobes i hjemmene. Det er giftstoffer, som, når vi indånder dem, kan give os mange former for ubehag.

En anden af de store fordele ved denne plante er, at den ikke kræver meget pleje. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at den er giftig for kæledyr.

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: 5 tips til at indrette hjemmet med miniplanter

Lær at trække vejret bevidst for at rense lunger og bronkier

Det virker indlysende, men det er også nødvendigt at lære at trække vejret rigtigt. Hvis vi lever i forurenede miljøer og også trækker vejret ved kun at bruge en del af vores lungekapacitet, vil vores lunger have en meget begrænset funktion og ende med at blive atrofieret.

Derfor er en god løsning til at rense lunger og bronkier godt, at lære at trække vejret rigtigt. Det handler faktisk om at blive bevidst om denne livsvigtige handling, som de fleste af os udfører uden at tænke over det og gør det forkert.

Ofte er det kun på bestemte tidspunkter, hvor vi føler behov for at trække vejret dybt. Generelt har vi en tendens til at trække vejret meget overfladisk. Desuden skaber mange situationer nervøsitet, frygt eller ængstelse, hvilket yderligere begrænser vores vejrtrækning. Derfor er det meget vigtigt fra tid til anden at tage en dyb, bevidst indånding.

Kort sagt er det at rense lunger og bronkier en gradvis proces, men en proces, der vil give fremragende resultater for vores generelle sundhed. Desuden kræver den ikke andet end en ændring af vaner, engagement og udholdenhed.

Det kan interessere dig ...
Sådan renser du dine bronkier naturligt
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Sådan renser du dine bronkier naturligt

Hvad har du brug for, for at kunne rense dine bronkier? Det er på tide at rense dem, når du oplever et hvilket som helst problem relateret til dem.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.