Sådan slipper du af med rygsmerter

Vil du slippe af med de grimme rygsmerter? Prøv disse gode tips!
Sådan slipper du af med rygsmerter

Sidste ændring: 01 november, 2018

Rygsmerter er et umiskendeligt tegn på, at vi ikke tager vare på vores helbred. Enten mangel på en god kost, motion, dårlig kropsholdning eller kombinationen af alle disse. De giver anledning til bekymring hos mange. Det er vigtigt at slippe af med rygsmerter så hurtigt som muligt.

Det er klart, at de er mere tilbøjelige til at dukke op gennem årene, men de kan altid forhindres. Alt handler om en sund livsstil.

Giv ikke op, og sæt de følgende tips i praksis. Sig farvel til smerterne i ryggen!

Seks råd til at slippe af med rygsmerter

1. Pas på din kost

Frugt og grønt

Selv om dette råd synes at være meget indlysende og simpelt, er det faktisk det første skridt til et sundt liv, som betyder en krop, der fungerer korrekt og selvfølgelig et godt udseende.

Selvom mange tror, ​​at sund kost er meget tidskrævende og kræver en stor investering, er dette faktisk en myte.

Det er ikke et spørgsmål om at ofre noget, men at genuddanne os selv for at sikre vores velvære og optimere vores livskvalitet. Plus, hvis vi ikke følger en afbalanceret kost vil det være svært at slippe af med smerterne.

En passende og bevidst kost, sammen med en passende øvelsesrutine, vil være den bedste måde til at opnå det ønskede resultat. For at opnå dette skal du undgå eller helt eliminere følgende produkter:

  • Friturestegt mad og andre kilder til usundt fedt
  • Raffineret mel
  • Sukkerarter

Læs også: 5 sygdomme der giver rygsmerter

I stedet for de ovennævnte fødevarer skal du vælge at øge dit forbrug af magert protein, frugt, grøntsager og sunde fedtstoffer. Dette omfatter blandt andet avocado, frø, nødder, kokosolie, blå fisk.

2. Massage terapier

Kvinde bliver masseret.

Utvivlsomt er den mest behagelige måde at fjerne uønskede rygsmerter på at gå til en massør. De forskellige måder at anvende tryk på og bevægelsen af hænderne på huden favoriserer den progressive eliminering af fedtaflejringer.

Hvordan?

Det gør det ved at bryde de akkumulerede fedt knuder.

Med lymfedræningens metoden hjælper det f.eks. Lymfekarrene med at eliminere toksiner fra kroppen såvel som at bekæmpe væskeretention.

Under alle omstændigheder kan enhver massage teknik, der indebærer anvendelse af varme i området af ryg og siden af maven, være meget gavnlig. Selvfølgelig skal du være konsistent og holde rutinen, så massagerne er effektive.

3. Øvelser til at slippe af med rygsmerter

Kvinde strækker ud.

Derefter foreslår vi disse øvelser til at fjerne fedt lettere:

  • Løfte træning: Læg hele kroppen og læg hænderne bag nakken. Øvelsen består i at løfte torsoen for at udvikle lænden og de paravertebrale muskler og dermed tabe fedt i dette område.
  • En anden fedtforbrændingsvariant er at lægge dine hænder på nakkenes nakke og bevæge din torso fra venstre mod højre.

Se også: 5 frivægtsøvelser til din ryg

4. Hold øje med din kropsholdning

Kontormedarbejder har ondt i ryggen.

En meget almindelig fejl, der medfører mange sundhedsmæssige problemer, er dårlig kropsholdning i løbet af dagen. Forblive i lang tid i den samme position med en bukket ryg støtter ikke fjernelsen af akkumuleret fedt i dette område. Tværtimod gør det problemet værre.

Ud over at være stygge og reducere vores højde, vil bøjning af ryggen over lang tid, få os til at lide muskel- og ledsmerter. Du skal også holde din ryg lige, hvis dit arbejde tvinger dig til at sidde i mange timer.

Hvis du slapper af i en forspændt stilling, vil slaphed forårsage udseendet af rynker og fedtfolder på ryggen.

5. Motion er din største allierede

Mand der svømmer.

Der er ikke mere nyttige råd eller bedre resultater til at bekæmpe kropsfedt end at udøve nogle sportsgrene. Den fysiske aktivitet, der er fremragende til en god ryg er svømning. Gennem de forskellige akvatiske stilarter udnyttes alle musklerne i ryggen, arme og ben.

Svømning to gange om ugen i mindst en time vil bidrage betydeligt til at mindske rygsmerter. Du kan dog også kombinere svømning med enhver anden kardiovaskulær øvelse, der aktiverer forbrændingen af kalorier og fedt generelt.

6. Hydrer din krop

Kvinde drikker vand.

Så simpelt som det lyder, er at drikke masser af vand den bedste måde at fjerne giftstoffer og bekæmpe væskeretention og kropsfedt på. Otte glas vand fordelt over hele dagen og altid uden for måltider hjælper dig med at tabe dig og aktivere dit stofskifte for at øge energiforbruget.

Et godt trick, der hjælper dig med at genoplive dit vandforbrug, er altid at have en flaske med dig. På denne måde kan du se, hvor meget vand du drikker ved at tælle de gange, du fylder flasken.

Prøv de her metoder til at slippe af med rygsmerter.

Det er enkelt, billigt og effektivt.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.