Sårede mennesker sårer andre

Problemet med sårede mennesker er, at de tror, ​​at måden de er på, er normalt. Alt andet lige, har de aldrig kendt til andet.
Sårede mennesker sårer andre

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Måske har de såret dig mere end én gang, men har du nogensinde stoppet op og tænkt over, hvorfor de gjorde det? Vi tænker sjældent på, hvad der kunne have forårsaget en anden person til at handle på den måde.   Dette er dog normal opførsel for sårede mennesker.   Andre gange forsøger de bare at beskytte sig selv på denne meget forkerte måde. Uden at erkende det, sårer de andre, fordi de selv er sårede.

Sårede mennesker har lidt meget

Mange sårede mennesker har lidt meget i deres liv.

I dag vil vi give dig nogle eksempler, der kan hjælpe dig med at forstå, hvorfor sårede mennesker opfører sig på denne måde.

Forestil dig at et barn er blevet mishandlet og har også set, hvordan det har påvirket én af ​forældrene. Uden at være klar over det, vil barnet komme til at tro, at denne adfærd er “normal” og begynder at reproducere den.

Selv om de græder og føler smerte, kan de i deres voksenliv mishandle deres partner eller bruge vold mod enhver, der udfordrer dem. Det er trods alt et mønster af adfærd, de har set siden deres barndom.

I det tilfælde, at denne type aggression kun forekommer i voksenlivet, kan personen forsøge at handle på samme måde i fremtidige relationer for at undgå, at det sker for ham eller hende.

Indeni tænker de: “Hellere det, end at det igen er mig.”

Det samme gælder for dem, der er blevet frataget kærlighed. Når de er i forhold, klamrer de sig til den anden person og lider af en forfærdelig følelsesmæssig afhængighed.

Hvordan skaber det sår?

Hvad er løsningen når andre sårede mennesker sårer dig?

Pas på! Dette er en diskret form for mishandling, som du ikke bør tillade i dit liv

Jalousi, et behov for at styre din partner, så de ikke forlader dig, skyld, gør en anden ansvarlig for din egen lykke …

I sidste ende, ender den anden person med at falde fra hinanden på grund af det usunde forhold.

Hvad skal du gøre med sårede mennesker?

Du kan ikke forsøge at ændre på en såret person. Nogle gange ved de, at de ikke kan fortsætte på denne måde og de er opmærksomme på at, hvad de gør er forkert.

Det er dog deres beslutning, og noget, som andre ikke kan få dem til at indse. Det meste af tiden, er deres adfærd ikke forudbestemt.

hvad kan du gøre for disse mennesker for at forhindre dem i at såre dig?

Her er nogle muligheder:

  • Gå ikke længere end nødvendigt. Nogle gange kan de forsøge at manipulere dig. Andre vil opdage din fortid og få dig til at føle medlidenhed. Du er også vigtig, og du skal passe på dig selv.
  • Du kan konfrontere dem med det, hvis du ønsker det, men ikke mere end nødvendigt. Når du har nået din grænse, så skal du lære at gå væk.
  • Undgå at agere som dem. De er sårede, og hvis du handler som dem, vil du hjælpe dem med at fortsætte med at opføre sig på den måde og potentielt skade deres selvværd endnu mere.
  • Hvis du opdager, at de forsøger at såre dig, skal du gå væk.
  • Lad være med at fortælle dem hvad de skal gøre. Ingen kan hjælpe en anden person, hvis de ikke er villige til at modtage hjælp. Hvis du vil undgå at blive slidt op eller forsøge forgæves, skal du ikke fortælle dem at søge professionel hjælp eller forsøge at påvirke deres vej.
Undgå at blive såret ved at acceptere sårede mennesker.

Accepter dem

Det bedste du kan gøre er at acceptere sårede mennesker, som de er. Alle er engang blevet såret og måske har vi også såret andre uden at ville det.

Dit overlevelsesinstinkt vil ikke altid handle på den mest hensigtsmæssige måde. Det kender ikke til værdier og regler. Det vil bare have dig til at overleve og overvinde, hvad der sker med dig.

Så lad være med at se ned på det barn, der chikanerer et andet barn i skolen, fordi det måske mangler selvværd og står over for mange problemer derhjemme.

Det ideelle er at stoppe adfærden og sørge for at rette op på det i tide, før det for alvor bliver vanskeligt, når de når voksenalderen.

Sårede mennesker har det svært.

 

Når du er moden, er det kun dig, der kan åbne dine øjne, forstå hvad der sker, og bede om hjælp til at ændre på ting og stoppe med at såre andre.

Det kan interessere dig ...
Tør du være ærlig og udtrykke, hvad der er godt for dig?
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Tør du være ærlig og udtrykke, hvad der er godt for dig?

At sige hvad du synes og praktisere kunsten at være ærlig er utroligt godt for dit helbred. Læs mere om hvorfor i denne artikel.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.