7 sexstillinger, som lave kvinder vil elske

Af hensyn til komfort og nydelse er der nogle sexstillinger, der forbedrer sexoplevelsen for små kvinder. Lær alt om dem her.
7 sexstillinger, som lave kvinder vil elske

Sidste ændring: 27 december, 2022

Når det drejer sig om seksuelle nydelser, er der ingen højdegrænser, det er klart. Men når det kommer til at nyde sex, kan nogle sexstillinger for lave kvinder være mere behagelige. Kender du dem, der passer bedre til dig?

Og selv om det er sandt, at alt afhænger af parrets præferencer og kreativitet, er det godt at overveje de sexstillinger, der gør det muligt at nå større tilfredsstillelse. Enten fordi de tillader bedre bevægelser, eller fordi der er mere kontrol over penetrationerne, er disse nøglen til orgasme.

Det bedste af det hele er, at de er fremragende til at forny intime møder, da de vækker forskellige fornemmelser og bryder med den rutine i sex, som nogle gange er den store fjende af livet som par.

Nedenstående vil vi dele 7 interessante sexstillinger for lave kvinder. Tøv ikke med at prøve dem!

Smag og præferencer i sengen, når det kommer til sexstillinger

Som bekendt er der forskelle i smag og præferencer i de stillinger, der vælges i sengen, eller hvor som helst, når man praktiserer sex, for at opnå tilfredsstillelse.

Men nogle gange er denne præference betinget, snarere end af smag, af naturen selv. Det er tilfældet med nogle lave kvinder, som kan føle et vist ubehag i intimiteten, især når deres partner er højere.

Denne situation mindsker undertiden øjeblikkets lidenskab, da det kan indebære en større fysisk indsats eller endog smertefuldt samleje. Når et sådant problem opstår, er det tilrådeligt at eksponere bekymringen.

Selv om der også kan være tabuer om seksualitet eller usikkerhed for at tale om det, er det bedre, at parret ved, hvad der sker, for at kunne finde løsningen. Så kan de sammen søge efter den mest behagelige og tilfredsstillende måde for dem begge at få nydelse på.

Sexstillinger for lave kvinder

Er der sexstillinger, der er mere velegnede til lave kvinder? Selvfølgelig er der det! Her er de mest anbefalede. I nogle af dem bør manden have kontrollen, og i andre tilfælde bør kvinden have kontrollen.

Selv om der stadig ikke er meget forskning om dette emne, viser de få undersøgelser, der er blevet foretaget, at der er ingen beviser for, at mandlig dominans ville være det mest spændende. Så, damer, I kan også tage kontrol og nyde det.

1. Siddende

Nærbillede af et intimt kys

Sofaen i stuen er et af de steder, hvor man kan have sex, uden at man skal være i sengen eller i soveværelset. Den kan blive den bedste allierede til et møde fuld af nydelse og lidenskab.

Ved at få ham til at sidde ned kan kvinden tage kontrol over situationen og dominere ham med forskellige bevægelser. Desuden vil højden ikke være nogen ulempe.

Hvordan gør man?

 • Manden sætter sig i sofaen og indtager en behagelig stilling.
 • Derefter sætter hun sig på hans erigerede penis, enten med front mod ham eller ryggen mod ham.
 • Herfra kontrollerer hun bevægelsen og dybden af penetrationen.

Vi tror, at du måske også vil være interesseret i at læse dette: Tre sexproblemer hos kvinder, og hvad du skal gøre ved dem

2. Koala: En af de foretrukne sexstillinger

Den velkendte “koala”-stilling er en af de foretrukne sexstillinger for lave kvinder. Ikke alene er den ret behagelig, når han er højere, men den giver også mere bevægelsesfrihed og muliggør dybere penetrering.

Hvordan gør man?

 • Manden bærer kvinden, mens han trænger ind i hende.
 • Hun vikler sine ben rundt om hans talje.

3. Cowgirl

Par i seng i deres undertøj indtager en af de mest gængse sexstillinger

Ethvert fast underlag er perfekt til at lave “cowgirl”: Sengen, gulvtæppet osv. Det er en af de mest attraktive sexstillinger for piger af lille statur, fordi det gør det lettere at kontrollere bevægelserne og dybden af penetrationen.

Hvordan gør man?

 • Manden ligger på ryggen på det valgte underlag, og hun sidder oven på ham, som om hun red på en hest.
 • Når hun har opnået penetration, begynder hun at bevæge sig i den ønskede rytme.
 • Denne stilling har den fordel, at manden kan stimulere sin partners anus på samme tid.

4. Sommerfugl

En anden af de sexstillinger til at bryde rutinen er sommerfuglen. Der er intet på køkkenbordet? Perfekt! Dette sted er ideelt til at nyde denne stilling.

Nogle lave kvinder elsker den, fordi deres partner er mere komfortabel og kan tage kontrol over samlejet. Det siges, at man med denne stilling også kan stimulere kvindens G-punkt.

Hvordan laver man sommerfuglen?

 • Kvinden ligger på ryggen på køkkenbordet eller på en anden fast, høj overflade. Hendes balder skal ligge på kanten, så han let kan foretage indtrængningen.
 • Hun omfavner ham derefter med sine ben eller løfter dem op over hans skuldre.

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse:7 fødevarer, der øger sexlysten

5. Ske

Par ligger i ske i seng, som er en af de mere populære sexstillinger

Når der er en vis højdeforskel i parret, giver denne sexstilling mange fordele for lave kvinder. For det første kan han placere sig selv i den nødvendige højde for at trænge ind i hende, uanset hvor stor højdeforskellen er. På den anden side kan hun læne sig så meget, som hun vil, for at variere dybden af penetrationen.

Hvordan gør man?

 • De ligger begge i ske (svarende til fosterstilling), og han trænger ind i hende bagfra, mens han stimulerer hendes krop med kærtegn.

6. Stående doggystyle

Den klassiske doggystyle-stilling kan være en meget behagelig sexstilling for lave kvinder, selv når de står. Da de kan læne sig op ad en høj flade, vil manden ikke have nogen problemer med at trænge ind i hende.

Det er dog vigtigt, at de kontrollerer tempoet, da en for dyb eller for hård penetration kan være smertefuld. Og det er meningen, at de begge skal nå orgasme.

Hvordan gør man?

 • Kvinden stiller sig i en doggy-stilling og læner sig op ad et bord eller en fast overflade.
 • Derefter placerer han sig bag hende og udfører penetrationen, mens han tager fat om hendes hofter.
 • Det er vigtigt at bemærke, at analsex også kan praktiseres i denne stilling.

7. Skruen

I denne stilling er det manden, der styrer rytmen i penetrationen og bevægelserne. Den minder lidt om sommerfuglestillingen, men med en variation.

Hvordan gør man?

 • Kvinden ligger på ryggen. Hun indtager en L-formet stilling med benene til den ene side.
 • Manden er på knæ og trænger ind i hende derfra.
 • Der kan foretages anal eller vaginal penetration.
 • En variant af denne stilling er, at kvinden lægger sig ned, så hendes balder næsten er ved sengekanten, og manden bliver stående.

Måder at få orgasme på med disse sexstillinger

Er du klar til at føle dig mere tilfreds og sikker i dine forhold? Glem ikke at øve dig på disse sexstillinger for lave kvinder! Som du kan se, er de perfekte og kan få dig og din partner til at føle jer mere behagelige i øjeblikket.

Husk, at hvis der er en stilling, du finder mere behagelig, eller hvis der er noget, du vil eksperimentere med, kan du fortælle det til din partner, for en højere grad af seksuel tilfredsstillelse, alt efter jeres smag og præferencer. På den måde vil I sammen udforske og opdage andre alternativer, da der kan være forskellige måder at opnå orgasme på.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Ahumada, S., Lüttges, C., Molina, T., & Torres, S. (2014). Satisfacción sexual: revisión de los factores individuales y de pareja relacionados. Revista hospital clínico universidad de Chile25(1), 278-284. Disponible en: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/lil-786565?lang=es
 • Doniger D. (2016). Redeeming the Kamasutra. Sheridan Books.
 • Harris, E. A., Thai, M., & Barlow, F. K. (2017). Fifty shades flipped: Effects of reading erotica depicting a sexually dominant woman compared to a sexually dominant man. The Journal of Sex Research54(3), 386-397. Disponible en: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00224499.2015.1131227
 • Navarro, B., Ros, L., Latorre, J. M., Escribano, J. C., López, V. y Romero, M. (2010). Hábitos, preferencias y satisfacción sexual en estudiantes universitarios. Revista Clínica de Medicina de Familia3(3), 150-157. Disponible en: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/ibc-84949
 • Suárez J, Álvarez Gayou J,  Río. C, et al. (2000). Sexualidad humana. Manual Moderno.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.