Tiden sletter ikke noget den putter ting på plads

Du er produktet af alt hvad du har gjort, alt du har sagt, og alt hvad du har set og opnået. Men husk på: Du er også en aktiv medvirken i din egen virkelighed.
Tiden sletter ikke noget den putter ting på plads

Sidste ændring: 31 maj, 2019

Tiden sletter ikke noget den putter ting på plads. Tidens fingre er kunstneriske, uforsonlige og magtfulde. Langt fra at se dig selv som en dukke på sine strenge, skal du dog være helt klar over noget: du er en aktiv medvirkende faktor i dit eget liv.

Der er dem der lever under ideen om, at “fortiden er, hvad den er“, og at det ikke betyder noget, hvad der skete i går, fordi hver dag er en ny mulighed for at ændre og skabe en ny virkelighed og efterlade det, der er sket.

Selv om det er rigtigt, at dette kan være en meget positivt tilgang til personlig vækst, er der noget andet, du ikke bør glemme: Du er produktet af alt du har gjort, alt du har sagt, og alt hvad du har set og opnået, både alene og med andre.

Din fortid er blevet en del af din nutid og udgør en del af, hvem du er. Tiden former dig og placerer dig i nutiden, hvilket er noget, du altid bør være opmærksom på.

I dag vil vi gerne reflektere lidt mere over dette.

Tid sætter næsten altid tingene tilbage, hvor de hører hjemme

Denne sætning kan fremstå som en smule kraftfuld: tiden sætter alt på plads, det fortjener at blive det. Det er muligt, at du måske ser dette som værende uretfærdigt.

Hvis du er en god person, hvorfor føler du dig så ulykkelig lige nu? Svaret på det spørgsmål er enkelt: Din ulykkelighed er forankret i nutiden og har intet at gøre med ting i din fortid.

Du er nødt til at handle og kæmpe for dit velvære lige nu.

Vi anbefaler også læsning af denne artikel efter “Tiden sletter ikke noget den putter ting på plads”:

Du er nødt til at være ydmyg for at være succesfuld

Her er et par enkle eksempler til at hjælpe dig med at forstå dette lidt bedre.

  • Personer, der er blevet behandlet med foragt eller egoisme af dem omkring dem, kan i øjeblikket opleve afvisning eller manglende selvtillid på grund af deres familiemedlemmer.
  • Disse mennesker har aldrig vovet at forlade deres komfortzone og er frustreret over nutiden, idet de føler, at deres liv ikke er som de engang havde drømt om.
  • Den person, der sår bitterhed, høster kun ensomhed.

Se også denne artikel efter “Tiden sletter ikke noget den putter ting på plads”:

Intet du gør, vil nogensinde være godt nok

Som du kan se, udgør disse små eksempler en central idé: Du vil høste alle de frugter, du har sået i tide.

Du er alt, hvad du har set og følt, men du kan ændres

Kan folk virkelig ændre sig? Personlighed er en meget kompleks ting. Det er et produkt af dine gener, det miljø du voksede op i, og dine livserfaringer.

Folk kan ikke ændre sig fra en dag til den næste. Det de gør er at blive mere modne. På samme måde bliver du også opmærksom på aspekter om dig selv, som du vil forbedre.

Folk ændrer ikke deres personlighed – hvad der ændres er deres holdninger. Du kan blive forbedret, så længe du indser, at det er nødvendigt.

Du er alt, du har set og oplevet tidligere, men du er også en aktiv repræsentant for din egen virkelighed. Dette er værd at huske på: Hvis der er vilje, så kan en person foretage forandring.

Når tiden er uretfærdig

Desværre vil det at være en god person ikke garantere at dit liv altid vil være vidunderligt. Det bestemmer heller ikke, at gode ting altid kommer din vej.

Selv om det er sandt, at “tiden sætter tingene på plads”, skal du også forstå, at livet ikke altid forstår lighed. Husk på:

  • Hvis du viser din partner vedvarende kærlighed og respekt, vil de altid elske dig (det er ikke altid tilfældet).
  • Fordi du altid har været ydmyg i dit arbejde, er din chef på samme måde overfor dig (denne ide holder ikke altid).
  • Da jeg har opdraget mine børn med kærlighed og altid givet dem det, de ønsker, vil de altid behandle mig på samme måde (mange forældre kan fortælle dig, at dette ikke altid sker).

Det kan virke uretfærdigt, men i virkeligheden forstår balancen i livet ikke retfærdighed. Du vil ikke altid modtage, hvad du mener, at du burde, baseret på, hvad du giver. At være en god person garanterer ikke lykke.

Tid, til tider, behandler dig ikke som den skal.

Så… Hvad kan du gøre i disse situationer?

Tiden sletter ikke noget

Hvordan man håndterer uretfærdighed i hverdagen

Du må ikke handle passivt på grund af uretfærdighed. Hvis nogen i din nuværende omgangskreds behandler dig dårligt, skal du ikke tage det personligt eller handle, som om du er et offer. Reager.

  • Hvis du mener, at tiden ikke behandler dig, som du fortjener, så må du skabe den virkelighed, du ønsker. Folk er ikke marionetter af deres egen skæbne: vi er krigere, der hver dag skal stå over for alle mulige slags problemer.
  • Forstå at det at være god af hjertet også gør dig mere følsom. Du er interesseret i andre mennesker, og du har større empati og følelsesmæssig åbenhed. Alt dette kan få andre til at opsøge dig med egoistisk begær.
  • Vær modig og stop aldrig med at være en god person. Hvis du altid har sået gode frø i nutiden, så lad ikke tid ændre dette, blot baseret på, hvad andre gør eller ikke gør.

Følg dine instinkter og vær en værdig person, der er i stand til at være glad og tilbyde lykke til andre.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.