Ting, som du måske ikke indser, gør dig utiltrækkende

At være utiltrækkende handler ikke blot om udseendet. Man kan være personen med de smukkeste træk, men ens opførsel gør en utiltrækkende.
Ting, som du måske ikke indser, gør dig utiltrækkende

Sidste ændring: 18 december, 2018

De fleste af os stiler som regel efter at være en fantastisk person, som er venlig, opmærksom og medfølende. Men der er måske nogle vaner, som man har, der faktisk er utiltrækkende.

Nogle opførsler gør måske en utiltrækkende, irriterende eller utilnærmelig.

Hvis man prøver på at forbedre dem, vil ens vennekreds vokse, mens man selv vokser som person.

Læs videre for at lære mere om nogle utiltrækkende vaner.

Man tænker kun på sig selv

Det er almindeligt for personer at gøre det uden at indse det. Det sker, når man kun fokuserer på sig selv, man taler kun om sig selv, og man stopper med at overveje, om personerne omkring sig har noget at sige.

Tror du virkelig på, at du er den eneste, der betyder noget? Hvis det er tilfældet, er det på tide at lave nogle små forandringer. Ingen ønsker at være venner med personer, som kun tænker på sig selv.

Man fokuserer på udvendig skønhed og ignorerer den indvendige skønhed

Sand skønhed kommer fra hjertet, samt ens krop og sjæl. Ens fysiske udseende er ikke det, der er vigtigst.

Når man er en person, som har en utiltrækkende opførsel, vil andre ikke se en som en rar person, de ønsker at tilbringe tid med.

Hvis man mener, at udseendet er det eneste, man skal bruge, er det på tide at se sig selv i spejlet og se udover det fysiske.

Man er for konkurrencepræget

Er du den type person, som bliver nødt til at være bedre end andre? Hvis ja, så lad os fortælle dig, at dette er én af de ting, som får en person til at virke utiltrækkende.

Når man bekymrer sig for sine venner, lader man dem få sine øjeblikke til at stråle.

Undgå at være den type person, som nedgør andres resultater, blot fordi du ønsker at skille dig ud. At værdsætte andres evner gør dig til en mere behagelig person.

Du vil også få det bedre med dig selv, når du værdsætter andre, fordi du udviser en god personlighed.

Man taler til sine venner, som om de var fjender

Én af de ting, der kan gøre en utiltrækkende, er ofte at skændes med sine venner. I stedet bør man prøve at løse eller respektere ens forskelligheder.

På den måde vil man bedre være i stand til at passe på andre. Hvis man ser på sine venner, som var de fjender, vil man sikkert heller ikke have noget imod at forråde dem.

Man bør huske, at man er venner for at beskytte hinanden. Det er derfor, man altid bør se dem som værende på ens side på trods af ens forskelligheder.

Man sætter spørgsmålstegn ved vigtigheden af andre over trivielle ting

Dette gør uden tvivl en til en utiltrækkende person. Når man konstant sætter spørgsmålstegn ved, hvor meget andre værdsætter en, så viser man, at man er en usikker person, hvilket ofte skubber personer væk.

Når to af ens venner for eksempel beslutter sig for at tage et sted hen uden en, betyder det ikke, at man bør tvivle på deres venskab. De vil forblive ens venner, og deres liv stopper ikke, når man ikke er der.

Du behøver ikke altid at have ret.

At være for dominerende

Det ideelle er, at en gruppe venner altid er ligeværdige.

Er du typisk den, der tager beslutningerne? Føler du konstant behov for at være ansvarlig for hver situation? Prøver du at kontrollere det, andre personer gør?

Hvis et af disse tre tilfælde gælder dig, så kan det gøre dig mindre tiltrækkende. Prøv at slappe af og lad andre udtrykke deres holdninger og kun vejlede dem i ny og næ.

Dette vil lade dig hvile og ikke altid bære ansvaret på dine skuldre, udover at det vil få dig til at synes mere tiltrækkende.

Ikke at være ærlig

At lyve omkring alt eller komme med unødvendige undskyldninger er ikke noget, nogen ønsker fra en ven. Når man begynder denne form for opførsel, vil man højst sandsynligt blive en person, som ikke stoler på andre og føler behovet for at dømme andre personers handlinger.

At være uærlig vil ikke føre nogen vegne. Man bør huske, at ens venner er der for at forstå og støtte en, så vær ærlig.

At være uhøflig er utiltrækkende

Når du er en uhøflig og anstødelig person, eller den type, som nyder at ydmyge sine venner, vil man være utiltrækkende. Uden tvivl vil meget få personer ønske at være sammen med den person.

Det er irriterende at være sammen med en person, som ikke ved, hvordan man skal opføre sig.

En handling så simpel som at blive enige om at lave noget sammen kan blive til en scene, som ingen ønsker at tage del i, hvis de bliver nødt til at gøre det sammen med en person, som er uhøflig.

Selvom det ikke handler om at lade, som om at man er en person, man ikke er, vil det gøre en til en mere social person at forbedre sin attitude og opførsel.

At være negativ

At være negativ og pessimistisk virker enormt utiltrækkende på folk.

Én af de værste ting, som vil gøre en person utiltrækkende, er negativitet. Dette opstår, når man konstant søger tingenes mørke side, forestiller sig de værst tænkelige situationer eller giver op uden overhovedet at have prøvet.

Ingen ønsker at være sammen med en person, som er en kilde til modløshed i stedet for støtte.

Når man er positiv, vil man opmuntre personerne omkring sig, og flere positive ting vil ske for en.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.