5 tips til at gøre bryllupsnatten uforglemmelig

Ved du, hvordan du kan nyde den perfekte bryllupsnat? Vi håber, disse tips kan hjælpe dig.
5 tips til at gøre bryllupsnatten uforglemmelig

Sidste ændring: 09 august, 2022

Bryllupsnatten er meget speciel for nygifte. Nerverne kan dog drille, og træthed kan ændre ens planer. Det er derfor, det er vigtigt at overveje nogle tips til at gøre bryllupsnatten uforglemmelig.

For det første skal du vælge et sted, hvor du vil føle dig tilpas og rolig. På den måde vil du nyde din bryllupsnat uden at skulle tænke på noget som helst andet end din partner.

Med det i baghovedet vil vi se på, hvilke råd du bør tage med i overvejelserne.

Sådan kan man gøre bryllupsnatten uforglemmelig

1. Forbered værelset

Par i seng med rosenblade er ved at gøre bryllupsnatten uforglemmelig

Når brylluppet og festen er slut, vil du sikkert gå hen på værelset for at fejre din bryllupsnat. Det er vigtigt ikke at glemme detaljerne på værelset, som vil afslutte dagen på rigtig vis. Lad os se på, hvad du skal tænke over.

Her er nogle mulige detaljer:

  • Rosenblade på sengen. De giver det romantiske præg, som vi alle elsker på særlige dage såsom bryllupper. De kan også være blade fra en blomst, som har en særlig betydning for dig.
  • Blid musik. Stille, langsom musik, der ikke er for højt, kan også give dig den romantiske følelse og opmuntre dig til at slappe af og nyde aftenen.
  • Sænket belysning. Lyset i rummet skal kunne reguleres, så rummet ikke er for mørkt, men romantisk nok til at skabe den perfekte atmosfære.

2. Hav et værelse klar med et badekar

Du har selvfølgelig brug for et badekar på værelset, hvor du skal fejre din bryllupsnat. Når du har tilpasset værelsets atmosfære, kan I hoppe i badekarret for at nyde det varme vand og afslappende bobler. Det er tid til kys, kommentarer om sjove aspekter ved brylluppet og kort sagt bare at slappe af efter en lang dag.

Du kan også skåle i en flaske champagne i badekarret (som du kan have i nærheden). Det vil give Jer mulighed for at slappe endnu mere af og nyde øjeblikket fuldstændig alene med din partner.

Måske denne artikel også vil interessere dig: Sexlegetøj: Hvad er en dildo?

3. Forførelsen

Sexet billede af par i undertøj

Efter at have tilbragt tid i badekarret kan I gå ind på værelset igen. Men først skal du gøre dig lidt klar. Børst dine tænder, tag lidt parfumeret bodylotion på, hvis du har lyst, og tag til sidst dit sexede sæt undertøj på, hvis du har et.

Du bør bære noget, som får dig til at føle dig sexet og tilpas. Du bør også have en positiv attitude, være selvsikker og villig til at nyde din bryllupsnat fuldstændig.

Måske kan du også vælge noget legetøj, som I kan have det sjovt med.

4. Forspil kan gøre bryllupsnatten uforglemmelig

Det bedste ved bryllupsnatten er, at der ikke er grund til at skynde sig. Man har alverdens tid til at nyde dette særlige øjeblik med sin partner. Nyd derfor omgivelserne og champagnen og begynd med lidt forspil.

Kys din partner blidt, hæld lidt champagne på hans ryg og slik det af eller begynd at tage dit undertøj langsomt af. Det vigtige er at nyde hvert øjeblik og især din partners krop. Det vil sikre dig, at du kan gøre bryllupsnatten uforglemmelig.

Vi anbefalet, at du også læser denne artikel: 6 gode råd til sex i vand

5. Nyd øjeblikket

Par har sex på gulv

Når alle de ovenstående trin er fuldført, er det tid til at lade lidenskaben udfolde sig. For at kunne gøre bryllupsnatten uforglemmelig, skal du have det godt og være selvsikker. Vær ikke bange for at bede din partner om at gøre ting, som du godt kan lide,  så du kan nyde et behageligt seksuelt forhold.

Vi håber, at disse tips hjælper dig til at gøre bryllupsnatten uforglemmelig. Husk, at hvert par er forskelligt. Nogle kan være så trætte, at de ønsker at sove og nyde deres bryllupsnat på et andet tidspunkt. Det er naturligvis op til dig!

Har du allerede nydt en vidunderlig bryllupsnat?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Barría Iroumé, Cristián. (2005). El matrimonio de Tobías y la sexualidad: un estudio psicológico. Teología y vida46(4), 675-697. https://dx.doi.org/10.4067/S0049-34492005000300009
  • Maier, Elizabeth, & Alonso Meneses, Guillermo. (2011). Sexo y cultura: disputando el significado del matrimonio y la familia. La ventana. Revista de estudios de género4(33), 117-150. Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1405-94362011000100006&lng=es&tlng=es.
  • Tenorio Tovar, N. ¿ Qué tan modernos somos? El amor y la relación de pareja en el México contemporáneo. Ciencias99(099).
  • Trost, Jan, & Levin, Irene. (1999). Parejas sin domesticidad común. Desacatos, (2), 73-86. Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1607-050X1999000200005&lng=es&tlng=es.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.