Tricks til at opdage dit barns køn derhjemme

Selv om disse metoder til at gætte dit barns køn kan virke, bør du ikke glemme, at de ikke har noget videnskabeligt belæg. Som følge heraf er de ikke hundrede procent pålidelige.
Tricks til at opdage dit barns køn derhjemme

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Når det drejer sig om at finde ud af dit barns køn, findes der mange metoder. Nogle af disse er traditionelle, og andre er mere moderne.

Der er endda gamle matematiske formler, ud over de mere formelle og tekniske metoder, som ultralyd.

Lægeverden tilbyder flere metoder til at hjælpe dig med at opdage dit barns køn, herunder forskellige tests, du kan finde på apoteket. Men der er også metoder, du kan bruge hjemme.

For det første er det vigtigt at bemærke, at disse metoder kommer fra populærkulturen. Som følge heraf kan de give dig en formodning, men de er ikke 100% pålidelige.

Hjemmetricks til at gætte dit barns køn

Det siges, at du kan gætte barnets køn på baggrund af mavens form

Ringmetoden

Mange siger, at denne metode aldrig slår fejl. Den består af at hænge en glat ring (såsom en vielsesring) på en guldkæde som et pendul.

Hæng pendulet over kvindens hånd. Afhængigt af hvordan ringen bevæger sig, vil du vide, om det er en dreng eller en pige.

Ifølge denne tradition, hvis det bevæger sig fra side til side, er det en dreng. Hvis det bevæger sig i en cirkel, er det en pige.

Matematiske formler

Du kan beregne formler baseret på den gravide kvindes alder, plus fødselsmåneden, plus undfangelsesmåneden (denne begynder 14 dage efter den første dag i hendes sidste menstruation).

Ifølge denne teori vil barnet være en pige, hvis det resulterende tal er lige. Hvis nummeret er ulige, bliver barnet en dreng.

Olietesten

Hæld nogle dråber olie på den øverste del af moderens mave. Hvis olien ruller hurtigt, er barnet en dreng. Hvis det ikke gør det, er barnet en pige.

Mavens form

En spids mave er efter sigende ensbetydende med at du venter en dreng

Nogle hævder også, at naturen “taler” til os gennem former, og at du kan finde ud af et barns køn baseret på moderens form. Når moderens mave er rund, er barnet en pige. Hvis maven er spids, er det en dreng.

Det kinesiske graviditetsdiagram til at bestemme dit barns køn

Blandt de traditionelle metoder er der det kinesiske eller Maya graviditetsdiagrammet. Disse fungerer godt. De bruger moderens alder og datoen for undfangelsen.

Hjerteslag

Blandt de smukkeste lyde for en mor, er lyden af ​​et barns hjerteslag.

Det siges også, at hyppigheden af ​​disse slag kan give dig meget nyttig information. Du kan bruge dette til at gætte dit barns køn.

Hvis barnets hjerte slår mere end 140 gange pr. minut, er det en pige. Hvis hjerteslaget er langsommere end det, er barnet en dreng.

Rødkålsprøven

Denne grøntsag er ikke blandt de mest appetitvækkende fødevarer under graviditeten. Det kan dog være meget nyttigt i dette tilfælde.

Når du koger det, skal du beholde det vand, du kogte det i. For at kende din barns køn skal du blande nogle dråber urin med dette vand.

Hvis vandet bliver lilla, bliver barnet en dreng. Hvis det bliver rosa, bliver baarnet en pige.

Hvidløgsticket til at bestemme dit barns køn

Hvordan din krop reagerer på hvidløg kan afsløre dit barns køn

For mødre, der kan lide hvidløg, er dette en perfekt test. Hvis du bemærker, at din hud lugter dårligt, når du spiser hvidløg, har du en dreng inde i maven. Hvis din hud overhovedet ikke lugter, er det en pige.

Barnets stilling

Hvis barnet ligger på ryggen i din mave, bliver det en pige. Hvis det ligger med hovedet nedad, bliver barnet en dreng.

Sødt eller salt

Cravings kan også indikere babyens køn. Når du har trang til slik som chokolade, cookies eller slik, venter du sandsynligvis en pige. Hvis du vælger pommes frites eller nogen anden form for salt snack, venter du en dreng.

Natrontesten

For at udføre denne test skal du bruge en kop vand med natron. Derefter tilsættes et par spiseskefulde urin.

Hvis det producerer bobler, venter du en dreng. Hvis der ikke sker noget, og væsken er rolig, venter du en pige.

Bumser i dit ansigt

Uren hud under graviditeten kan være en indikation på barnets køn

Sommetider får du nogle bumser i dit ansigt under graviditeten. I oldtiden sagde de, at kvinder, der fik bumser, havde en pige i deres livmoder.

Når den vordende moder ikke havde nogen akneproblemer, sagde de at hun ventede en dreng.

Læs også:

Moderens ansigt under graviditeten kan afsløre dit barns køn

I løbet af graviditeten har kvindens ansigt tendens til at blive mere rundt. Dette skyldes i bund og grund vægtforøgelse.

Traditionelt blev det antaget, at dette skete, fordi hun sandsynligvis var gravid med en pige. Hvis moderens ansigt forbliver normalt, venter hun en dreng.

Testosterons indflydelse kan vise dit barns køn

Under graviditeten kan kropshår vokse på nogle områder af kroppen. Ifølge denne metode, er det et tegn på testosteronens virkning, hvis kropshår vokser hurtigere end normalt, og barnet er en dreng. Hvis det modsatte er tilfældet, er barnet en pige.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.