3 lækre og nærende typer frugtjuice til vægttab

Har du nogensinde prøvet gulerod og appelsinjuice? Det er en af de bedste og sundeste måder at tabe sig på. Drik det hver morgen og til frokost.
3 lækre og nærende typer frugtjuice til vægttab
Valeria Sabater

Skrevet og kontrolleret af psykolog Valeria Sabater.

Sidste ændring: 30 juli, 2023

Frugtjuice til vægttab er et fremragende redskab. Du kender sikkert allerede til alle de naturlige og sundhedsmæssige fordele ved at drikke en smoothie lavet af æbler, gulerødder og rødbeder. Men der er endnu flere lækre kombinationer, som du vil elske. Så hvis du gerne vil tabe dig sundt og nemt, så læs med og find ud af mere omkring vægttab og smagsfuld frugtjuice.

1. Lækker æble, agurk og ingefær smoothie

agurk æblejuice

Ved du ikke hvad du skal drikke om morgenen? Følg denne opskrift. Den vil ikke alene gøre, at du starter dagen sundt og hydreret, men vil også forbedre din figur.

Hvordan hjælper denne frugtjuice til vægttab?

 • Æbler: Du ved allerede, at et æble om morgenen, er en sund og effektiv måde at tabe sig på. Æbler er rige på flavonoider, fibre og vitamin C, der kan hjælpe dig med at regulere blodsukkeret og aktivere stofskiftet. De er lækre og indeholder en stor mængde at medicinske egenskaber til at bekæmpe kolesterol og sukkersyge.
 • Agurk: Agurker er lette, forfriskende, og smager godt i smoothies. Den indeholder meget væske og får dig til at føle dig mæt hurtigere. Den indeholder mange antioxidanter og hjælper samtidigt med at genopbygge celler.
 • Ingefær: Vi er sikre på at du allerede er bekendt med ingefærs mange fordele. Det nævnes ofte på vores hjemmeside, og vi bliver aldrig trætte af at fortælle dig om de fantastiske medicinske egenskaber for dit helbred og vægt. Ingefær hjælper dig med at fordøje fødevarer, reducerer inflammation og regulerer blodsukkeret i kroppen.

Hvordan kan jeg drage fordel af denne frugtjuice til vægttab?

 • Rens et grønt æble grundigt (du behøver ikke at skrælle den). Vælg en god agurk og skræl den. Du skal også bruge omkring 40 gram friskrevet ingefær.
 • Forbered en kop ingefærte med en kop vand (250 ml.). Når den er klar, put det i en blender sammen med æblet og agurken, som er skåret i mindre stykker inden. Blend grundigt.
 • Du vil finde små stumper æble i juicen, men det anbefales at spise dem. Prøv det, det er lækkert!

Grapefrugt og melon

Melon

 

Dette er en velsmagende og forfriskende smoothie. Hvis du kommer træt hjem om aftenen og leder efter noget let og forfriskende, der samtidig vil hjælpe dig med at tabe vægt, så er denne smoothie noget for dig.

Hvordan hjælper denne frugtjuice til vægttab?

grapefrugt: Grapefrugt er rig på fibre og vitaminer. Det er kendt for at hjælpe med at fremme vægttab, men du skal være konsekvent og indtage det hver eftermiddag. Grapefrugt er også god til at forbrænde fedt. Syren i grapefrugt forbedrer fordøjelsen og bekæmper væskeophobning. Det er fantastisk!

Melon: Melon er den bedst rensende frugt, du kan finde på markedet. Det er ligegyldigt hvilken type melon du vælger – Kombineret med de rigtige frugter, er de fremragende til vægttab. Meloner er rige på mineraler og fibre, derfor er de gode til at detoxe kroppen og giver dig en følelse af mæthed.

Hvordan kan jeg drage fordel af grapefrugt og melon?

 • Du skal bruge 200 gram melon; den skal være frisk, så du får flest næringsstoffer med. Husk, hvis meloner er overmodne, vil dens sukkerindhold være for højt.
 • Tag saften fra en mellemstor grapefrugt.
 • Nu skal vi bruge blenderen. Tilsæt en kop vand (250 ml.), grapefrugtsaften og melonstykkerne. Blend grundigt og tilsæt et par isterninger. Kolde drikke accelerer stofskiftet og forbrænder mere fedt. Det er meget sundt, og er en af de bedste juicer du kan lave. Prøv det i dag.

3. Gulerod, appelsin og persille

En frugtjuice til vægttab, som du vil elsker er denne appelsin- og gulerodsjuice

Har du nogensinde prøvet gulerod og appelsinjuice? Det er en af de bedste og sundeste måder at tabe sig på. Drik det hver morgen og til frokost. Tilsæt et par isterninger og nyd en forfriskende drik, der vil kickstarte dit stofskifte og forbedre din sundhed. Det er fantastisk!

Hvordan hjælper denne frugtjuice til vægttab?

 • Appelsiner: Appelsiner bruges til at regulere fordøjelsen, forebygge forstoppelse, bekæmpe væskeophobning og styrke immunforsvaret. De er rige på opløselige fibre, der hjælper med at rense tarmene og forebygger inflammation. Det er en værdifuldt medicinsk frugt i vores daglige liv.
 • Gulerødder: Gulerødder er rige på fibre, beta-caroten, vitamin A og kalium. Det er en af de grøntsager, der forhindrer inflammation og væskeophobning. Yderligere fremmer det fordøjelsen, renser kroppen og hjælper med vægttab. Det er en lækker og naturlig grøntsag, der passer godt sammen med appelsiner.
 • Persille: Persille er en lægeurt rig på vitaminer og næringsstoffer, der er vigtige for at undgå mange forskellige sygdomme. Det renser blodet, forebygger anæmi og stimulerer fordøjelsen.

Hvordan kan jeg drage fordel af denne kombination?

 • Du skal bruge saften fra to appelsiner. Hæld saften i en blender sammen med to rene gulerødder, som er skåret i skiver.
 • Tilsæt en kop vand (250 ml.) og blend grundigt.
 • Tilsæt 2 kviste persille.
 • Husk at drikke det frisk. At tilsætte is vil gøre den endnu mere lækker og forfriskende. Det er perfekt til frokost.

Hvilken frugtjuice til vægttab har du lyst til at prøve i dag?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Hollands WJ., Tapp H., Defernez M., Moral NP., et al., Lack of acute or chronic effects of epicatechin rich and procyanidin rich apple estracts on blood pressure and cardiometabolic biomarkers in adults with moderately elevated blood pressure: a randimized, placebo controlled crossover trial. Am J Clin Nutr, 2018. 108 (5): 1006-1014.
 • Warrilow A., Mellor D., McKune A., Pumpa K., Dietary fat, fibre, satiation, and satiety a systematic review of acute studies. Eur J Clin Nutr, 2019. 73 (3): 333-344.
 • Zinder R., Cooley R., Vlad LG., Molnar JA., Vitamin A and wound healing. Nutr Clin Pract, 2019. 34 (6): 839-849.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.