7 tricks til at skjule maven

Din bedste måde at skjule din mave på er at gå i mid- eller high-rise jeans. De er med til at gøre det mere behageligt for dig, og skjule din mave.
7 tricks til at skjule maven

Sidste ændring: 11 januar, 2019

Er du nervøs for at din mave vil påvirke dit udseende? Så lær disse tricks så du kan klæde dig som du vil, og skjule maven.

Der er altid en sommer på vej, og dermed et behov for at gå i mindre tøj. Dette indebærer at du kommer til at vise mere af din krop. Det kan være temmelig ubehageligt for mange mennesker, som så må finde en løsning. Derfor viser vi dig i artiklen nogle tricks der kan hjælpe dig med at skjule maven.

For mange mænd og kvinder er maven problemet. Mange føler det er ubehageligt at vise den en lille smule, af forskellige grunde.

Der er dog to ting som bør dæmpe denne angst. Først og fremmest at vide at ingen er perfekt. Dit ydre definerer ikke hvem du er indeni. Du skal acceptere din krop. Hvis du virkelig vil ændre den skal det være fordi du selv vil, og ikke fordi du føler et pres fra omgivelserne.

Den anden gode nyhed er, at dit tøj faktisk kan være en stor hjælp.

Hvordan kan man skjule et par ekstra kilo bag tøjet? Det kan du lære her.

læs også: 4 måder til at tabe sig med havregryn

Gode tips til hvordan kvinder kan skjule maven

1. Lange bluser

Det er en simpel idé, men den slår aldrig fejl. Lange og løser bluser skjuler din figur uden problemer. Dertil kommer at du vil føle dig  komfortabel og velklædt. Du kan kombinere det med  mange slags bukser og jeans. Gå ikke glip af muligheden for at se godt ud, og samtidig føle velvære.

Det kan dog ikke anbefales at have tøj på der er for stort. Det vil faktisk få dig til at se større ud end du er. Du skal finde den størrelse der passer dig: Ikke for stort og ikke for småt.

Vælg det rigtige tøj

2. Vælg mørke farver

Det sker ofte, at det samme stykke tøj i en anden farve kan få personen der har det på til at se helt anderledes ud. Derfor er det altid en god idé at vælge sort. Du kan også vælge andre farver såsom maritim blå, maroon, bordeaux eller mørkegrøn.

der er muligheder for at skjule maven

3. Vælg de rigtige snit

Et godt tip er at vælge de bredere snit for at skjule din mave. For eksempel er det såkaldte “peplum cut” eller det klassiske “empire cut” gode valg.

Ydermere er det en god idé at vælge undertøj der passer til din figur. Du kan også tage et bælte på, hvis det føles behageligt og giver en god fornemmelse.

Disse to anbefalinger vil give dig en silhuet der ser helt anderledes ud. Tøv ikke med at bruge dem!

Tænk på dit tøj

4. Undgå  low-rise jeans

Din bedste måde at skjule din mave på er at gå i mid- eller high-rise jeans. De er med til at gøre det mere behageligt for dig, og skjule din mave.

Low-rise jeans vil kun gøre at du fremhæver det du prøver at skjule.

Tips til hvordan en mand skjuler maven

Det er ikke kun kvinder der vil se godt ud i det tøj de har på. Mænd har det på samme måde. Derfor giver vi lige et par tips.

Først og fremmest kan mænd også følge de råd vi gav til kvinder. Dette indebær at gå i mørkt tøj. Undgå tøj der er for løst og tøj der er for stramt.

5. Vælg store frakker

Udover at få dig til at se elegant ud giver en overjakke en glimrende måde at skjule hvad er indeni.Det er klart, at om er det ikke så oplagt om sommeren. I det tilfælde skal du hellere læse videre.

Sådan kan du skjule maven

6. Tøjdesign

Her er der flere ting at være opmærksom på. For det første kan amerikanske jakker være temmelig gode, især hvis du ikke knapper dem op. 

På den anden side er det bedre at gå i høj-talje bukser, så længe maven ikke er for stor. På den måde ser dine ben længere ud og du ser slankere ud.

Husk til sidst at undgå vandretter striber, spandex og tryk. Selvom det virker som detaljer kan det faktisk gøre en stor forskel.

Husk dette hvis du vil skjule maven

7. Positur hvis du vil skjule maven

Det sidste råd gælder udseendet for mænd og kvinder : attitude.

Den samme krop kan se forskellig ud, alt efter om du står rank, holder hovedet oppe og er sikker på dig selv.

Hvis du skammer dig, eller prøver at skjule dig, vil det kunne ses. Du vil faktisk vise alt det du prøver at skjule. Prøv med selvtillid!

Stol på dig selv

 

Som du kan se, betyder alle detaljer noget. Vær opmærksom på alle disse tips til at skjule maven, så vil du virkelig forbedre din figur.

 


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.