50 berømte citater af Arnold Schwarzenegger som inspiration til din træning

Udforsk Arnold Schwarzeneggers stærke citater, der kan forbedre din fysiske aktivitet. De er alle en opfordring til handling.
50 berømte citater af Arnold Schwarzenegger som inspiration til din træning

Skrevet af Editorial Team

Sidste ændring: 18 juni, 2023

Forestil dig at være i fitnesscentret, omgivet af skinnende udstyr og motiverede mennesker, der er klar til at give den hele armen. Mens du forbereder dig på at kaste dig ud i en intens træning, er der så nogen bedre måde at finde inspiration på end ved at læse nogle berømte citater af Arnold Schwarzenegger?

Denne amerikanske bodybuilder, skuespiller, filantrop og politiker er blevet et popkulturelt ikon, siden han blev berømt i 1980’erne. Derudover har hans syv Mr. Olympia-titler gjort ham til et sandt ikon.

Hvis du føler, at dovenskaben vinder frem, og dine fitnessmål virker uden for rækkevidde, så læs videre! I denne artikel vil vi dele nogle af de berømte citater af Arnold Schwarzenegger, som vil blive dine ufejlbarlige allierede til at motivere dig.

Smed muskler og viljestyrke med disse berømte citater af Arnold Schwarzenegger

Den tidligere guvernør i Californien har gentagne gange understreget vigtigheden af, at alle har ret til at træne og blive stærkere. Gennem sine ord afspejler Schwarzenegger en tankegang, der er fokuseret på succes, især inden for fitness.

Hans citater er en konstant påmindelse om, at vejen til personlig transformation kræver disciplin, beslutsomhed og urokkelig passion. Her er en samling, der kan hjælpe dig med at forbedre og styrke din træning.

Citater, der hjælper dig med at styrke din krop og dit sind

 1. “Bodybuilding er som enhver anden sport. For at få succes skal du være 100 % dedikeret til din træning, kost og mentale fokus.”
 2. “Træning giver os afløb for indestængte energier skabt af stress og styrker derfor ånden, ligesom motion styrker kroppen.”
 3. “Hver træning skal være intens, og man skal søge sine grænser.”
 4. “Jeg er afhængig af træning og er nødt til at træne hver dag.”
 5. “Du kan få resultater eller undskyldninger. Ikke begge dele.”
 6. “Det er meget enkelt: Hvis det ryster, er det fedt.”
 7. “Hvis du ikke finder dine grænser, skal du ikke forvente at blive bedre.”

Flere citater af Arnold Schwarzenegger til at styrke krop og sind

 1. “Hver dag hører jeg nogen sige: ‘Jeg er fed. Jeg skal tabe mig 20 kilo, men jeg kan ikke. Jeg føler, at jeg aldrig vil få det bedre. Jeg ville hade mig selv, hvis jeg havde den indstilling, hvis jeg var så svag.”
 2. “Der er ingen genveje, det handler om gentagelser, gentagelser og gentagelser.”
 3. “Hemmeligheden ligger i en tredelt formel, som jeg lærte i fitnesscentret: Selvtillid, en positiv mental indstilling og ærligt, hårdt arbejde. Mange mennesker kender til disse principper, men meget få kan omsætte dem til praksis.”
 4. “Jeg laver de samme øvelser, som jeg gjorde for 50 år siden, og de virker stadig. Jeg spiser den samme mad, som jeg spiste for 50 år siden, og det virker stadig.”
 5. “Det, jeg gør, er det, jeg har lyst til at gøre. Jeg er ligeglad med, hvad andre mener. Hvis resten er uenige og siger, at jeg ikke skal spilde min tid, vil jeg stadig være bodybuilder. Jeg elsker det.”
 6. “Man har det godt, når man træner. Det er dejligt, når man føler sig stærk.”

Disse berømte citater af Arnold Schwarzenegger understreger vigtigheden af total dedikation til træning, kost og velvære. De fremhæver også, at træning ikke kun gavner kroppen, men også ånden og giver afløb for stress.

Vi tror også, du vil have glæde af at læse denne artikel: Hvad er low pressure fitness, og hvad er dens fordele?

Arnold Schwarzenegger kan fortælle dig, hvordan du får de bedste muskler

 1. “De sidste tre til fire gentagelser er det, der får musklerne til at vokse. Dette smerteområde adskiller mesteren fra en, som ikke er en mester. Det er det, de fleste mangler: At have modet til at fortsætte og bare sige, at de nok skal komme igennem det.”
 2. “Den udholdenhed, du kæmper med fysisk i træningslokalet, og den udholdenhed, du kæmper med i livet, kan kun opbygge en stærk karakter.”
 3. “Den eneste måde at blive en mester på er at gå igennem disse tvungne gentagelser, tortur og smerte.”
 4. “Styrke kommer ikke af at vinde. Dine kampe udvikler dine styrker. Når du fortsætter på trods af oddsene og beslutter dig for ikke at give op, er det styrke.”
 5. “Jeg lærte noget af alle de sæt og gentagelser, hvor jeg ikke troede, at jeg kunne løfte et gram mere. Jeg lærte, at vi altid er stærkere, end vi tror, vi er.”
 6. “Jeg mærker en kraft, når blodet løber gennem mine muskler. De bliver virkelig stramme af blod. Som om huden vil eksplodere hvert øjeblik. Det er, som om nogen putter luft i mine muskler. De eksploderer. Det er fantastisk.”

Flere citater om muskler

 1. “Selvtillid kommer af at vinde, men styrke kommer af at kæmpe.”
 2. “En bodybuilder ved, at når han pumper sine muskler, så betyder det vækst. Musklerne vokser. Så han ved, at når han pumper godt, så gør han fremskridt. Og det tilfredsstiller ham.”
 3. “Jeg bruger bare mine muskler som et samtaleemne.”
 4. “Jeg elsker følelsen i mine muskler, jeg elsker konkurrencen, og jeg elsker, hvad den giver mig.”
 5. “På en måde ser man ikke en muskel som en del af sig selv. Du ser den som en ting. Du ser den som en ting, og du siger, jamen, den skal være lidt længere, biceps skal være længere, eller triceps skal være tykkere her i albueområdet. Og du ser på den, og det ser ikke engang ud, som om den tilhører dig. Som en skulptur.”
 6. “Jeg kan skjule mine følelser under mine muskler.”
 7. “Min eneste regel er at bevæge mig, at pumpe og lave cardio på samme tid. Hvil så lidt som muligt. Efter en time vil du have det fantastisk, og dine muskler vil ikke vide, hvad der ramte dem.”

Træning kan blive en vigtig del af en persons liv. Det er ikke bare en forpligtelse til at bevare helbredet eller opnå en stærk figur, men en kilde til tilfredsstillelse. Ved at overvinde komfort og træde ud af din komfortzone, kan du nå dine fitnessmål og åbne døren til velvære.

Citater af Arnold Schwarzenegger, der kan give næring til din beslutsomhed

 1. “Jeg hører aldrig sætningen ‘du kan ikke’: Jeg lytter altid til mit indre jeg, der siger: ‘ja, du kan!”
 2. “Når din vision er stærk nok, falder alt andet på plads: Hvordan du lever dit liv, din træning, hvilke venner du vælger at hænge ud med, hvordan du spiser, hvad du laver for sjov.”
 3. “Vision er formål, og når dit formål er klart, er dine livsvalg det også.”
 4. “Vision skaber tro, og tro skaber viljestyrke. Med tro er der ingen ængstelse, ingen tvivl, kun absolut tillid.”
 5. “Man kan ikke blive træt, hvis man holder af det, man laver. Det er nøglen.”
 6. “Sindet er grænsen. Så længe sindet kan forestille sig, at du kan gøre noget, kan du gøre det, så længe du virkelig tror 100 procent på det.”

Flere citater om beslutsomhed

 1. “Nogen, du ved ikke hvor, er klogere end dig og arbejder hårdt for at prøve hårdere og hårdere.”
 2. “Det, der gør mig mest glad, er, at jeg kan fokusere på en vision om, hvor jeg gerne vil være i fremtiden.”
 3. “Med styrke og beslutsomhed kan du gøre alt, hvad du vil i livet, så længe du tror på dig selv, for hvis du ikke gør det, vil ingen andre gøre det.”
 4. “Mit instinkt var at vinde, at eliminere enhver, der var i konkurrence, at ødelægge min fjende og bevæge mig fremad uden tøven.”
 5. “Du kan ikke fejle for evigt. Hvis du prøver ti gange, har du en bedre chance for at klare det i det ellevte forsøg, end hvis du slet ikke prøvede.”
 6. “Intet skulle distrahere mig fra målet. Intet job, intet forhold, intet.”

Schwarzenegger har understreget vigtigheden af at sætte sig klare mål i livet og i træning. Uden dem er det svært at opnå triumfer. Udholdenhed, beslutsomhed og selvtillid er nøgleelementer i at opnå succes og en bedre fysik. De er afgørende for, at du kan overvinde de udfordringer, du støder på undervejs.

Citater af Arnold Schwarzenegger, der kan hjælpe dig med at tænde din motivation

 1. “Lyt ikke til negative mennesker, føl dig ikke såret, fordi nogen griner af dig.”
 2. “Du kan ikke altid vinde, men vær ikke bange for at træffe beslutningen om at gøre det.”
 3. “Vi har alle en stor indre kraft. Kraft er troen på sig selv.”
 4. “Tag ikke hensyn til dem, der siger, at noget ikke kan lade sig gøre.”
 5. “Stol på dig selv, uanset hvad andre tænker.”
 6. “Vær aldrig bange for at fejle.”

Endnu en gang understreger de berømte citater af Arnold Schwarzenegger vigtigheden af at bevare en positiv indstilling og holde ud, selv i fitnesscentret. I dette miljø er det almindeligt at møde forhindringer og opleve øjeblikke med modløshed.

Kunne du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: Fartlek-træning: Hvad er det, og hvordan udføres det?

Hårdt arbejde og indsats: Vejen til succes

 1. “For alle har dagen 24 timer. Så sov 6 timer og få det bedste ud af de resterende 18 timer.”
 2. “Hvis du bliver ved med at gøre de rigtige ting, vil succesen komme.”
 3. “Der er absolut ingen anden måde at få succes på i livet end ved en konstant indsats.”
 4. “Hver gang du slækker på dine ting, vil der være en anden et eller andet sted, der gør det meget bedre end dig.”
 5. “Der findes ingen magisk pille. Det hele handler om hårdt arbejde. Det er derfor, det generer mig, når jeg hører folk sige, at de ikke har 45 minutter eller en time om dagen til at blive bedre til noget.”
 6. “Gør noget hver dag. Lad være med at sidde på sofaen og spise kartofler.”

I forbindelse med fitnesstræning får disse sætninger endnu mere relevans. De er en påmindelse om, at succes i fitnesscentret ikke kommer hurtigt eller nemt. Det kræver konstant engagement og viljen til at blive ved.

Arnold Schwarzeneggers magtfulde arv

Kort sagt er disse berømte citater af Arnold Schwarzenegger inspirerende til at overvinde begrænsninger og nå mål, både relateret til fitness og personlige mål. Ved at omfavne disse læresætninger finder du den motivation, du har brug for til at arbejde på dit bedste jeg og møde udfordringer med mod.

Denne person minder os om, at sand kraft ligger i både sindet og kroppen. Vi opfordrer dig til at læse nogle af disse citater, når du går i fitnesscentret – det er tid til at komme i bedre form og skubbe til dine grænser!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • An, H. Y., Chen, W., Wang, C. W., Yang, H. F., Huang, W. T., & Fan, S. Y. (2020). The Relationships between Physical Activity and Life Satisfaction and Happiness among Young, Middle-Aged, and Older Adults. International journal of environmental research and public health, 17(13), 4817. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7369812/

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.