Motion og sport

Hvad for en slags motion passer til dine behov? Hvis du gerne vil tabe dig, være mere fleksibel, tone din krop eller finde en aktivitet, som mindsker ledsmerter eller forbedrer din kardiovaskulære sundhed, så er denne sektion for dig. For der er en ideel motionsform for dig, og vi vil hjælpe dig med at finde den.

Fem øvelser til at styrke rygsøjlen

For at styrke rygsøjlen bør du afsætte lidt tid til at træne. Selvom mange mennesker vælger at føre en stillesiddende livsstil, styrker regelmæssig motion musklerne i dette område og reducerer også risikoen for problemer såsom diskusprolaps eller problemer med iskiasnerven.

Mælkesyre og motion

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om mælkesyre og motion. Mælkesyre er en kemisk forbindelse, der spiller vigtige roller i mange biokemiske processer, såsom mælkesyrefermentering.

Strækøvelser til iskiassmerter

Har du iskiassmerter? Det er et udbredt problem, der generelt er forårsaget af irritation eller komprimering af den iskiasnerve, der starter i lændeområdet og går ned i benene. For at lindre smerten, viser vi dig her nogle meget effektive øvelser…

Fordelene ved planken

Der er mange fordele ved planken, på trods af at det er en virkelig simpel øvelse. Når alt kommer til alt, styrker det både din mave og ryg. Læs videre for at lære mange flere af fordelene ved planken.

8 fordele ved at gå ture

Tror du, at du er nødt til at gå i fitnesscenteret for at opretholde en aktiv livsstil? Det behøver du faktisk ikke! Der er mange fordele ved at gå ture hver dag. I denne artikel giver vi dig 8 gode…