Motion og sport

Hvad for en slags motion passer til dine behov? Hvis du gerne vil tabe dig, være mere fleksibel, tone din krop eller finde en aktivitet, som mindsker ledsmerter eller forbedrer din kardiovaskulære sundhed, så er denne sektion for dig. For der er en ideel motionsform for dig, og vi vil hjælpe dig med at finde den.

De bedste øvelser med træningselastik

Flere og flere mennesker træner hjemme ved hjælp af professionelt udstyr. Derfor vil vi i dag fortælle dig om de bedste øvelser med træningselastik, der hjælper dig med at træne forskellige muskelgrupper og områder af kroppen.

Yoga mod rygsmerter

Yoga mod rygsmerter er en fantastik vej til afslapning af dine muskler og bekæmpelse af symptomer forårsaget af stress. Mens der er flere faktorer, der påvirker rygsmerter, kan udstrækning og vejrtrækning gennem yoga hjælpe til at lindre smerterne.

Fire yogastillinger der giver dig energi

Hvis du er på udkig efter en integreret træningsform, hvor din krop og dit sind forbindes, kan yoga være perfekt til dig. Kropskontrol, styrke og energi er nogle af de fordelagtige gevinster ved at dyrke yoga. Men hvilke yogastillinger giver…