Fire børnesenge, der også kan bruges til opbevaring

Mange forældre bruger modulære senge til deres børn, især når de har små soveværelser. Den store fordel de har er, at de har skuffer og rum.
Fire børnesenge, der også kan bruges til opbevaring

Sidste ændring: 04 november, 2018

De her fire børnesenge har også plads til opbevaring nedenunder. Det gør det nemmere at holde børneværelset rent og rydeligt.

Det er et almindelig scenarie på børnenes værelser: tøj smidt overalt, skoleting strøget overalt, legetøj, bøger, videospil alt er et rod… Det er umuligt at finde noget i et sådant kaos. Opbevaringssenge til undsætning! De er perfekte til at organisere et rodet værelse.

Mange forældre bruger modulære senge til deres børn, især når de har små soveværelser. Den store fordel de har er, at de har skuffer og rum.

Hvis du kan lide ideen og er interesseret i at investere i en opbevaringsseng (eller lave en), er denne artikel beregnet til dig. Tag et kig på nogle få muligheder, så du kan finde den perfekte til dit barn. Der er en for alle, både drenge og piger. Der er også gode muligheder for teenagere, så alder er virkelig ikke et problem.

Hvorfor have børnesenge med plads til opbevaring?

Som vi sagde, har børneværelserne tendens til at være rodet – for at sige det mildt. Så alt der kan hjælpe med at holde dem ryddede og åbne op plads er værd at overveje.

Lyst børneværelse

Børnesenge er ofte modulære af natur, hvilket betyder at du kan omarrangere stykkerne efter dine behov i øjeblikket. Så hvis du ikke længere har plads til sengen som den står, er der ikke behov for at få en ny. Bare skil den af og sæt den sammen igen på en anden måde.

 

Læs også: Lær dit barn at sove hele natten

 

Børnesenge, der også kan bruges til opbevaring

1. Køjeseng med skuffer

Køjesenge er måske en af de mest ikoniske og populære børnesenge, der findes. Hvis du har mere end et barn, er det mindst en tanke værd. De sparer meget plads.

Disse opbevaringssenge består af køjesenge, men ikke en direkte under den anden. Der vil også være skuffer nedenunder sammen med en del af den anden seng. Kommoderne vil typisk være 15 til 20 tommer høje. I midten er der stigen til at få adgang til den øverste seng.

De påhængte skuffer understøtter ikke bare den øverste seng, de giver også en smule lagerplads til tøj. Du kan lave skufferne i forskellige farver for et specielt indtryk. Sammenfattende vil denne mulighed give dig to senge og adskillige skuffer, alt sammen på et par kvadratmeter.

 

Læs også: Sådan kan du fjerne skimmelsvamp fra dit hjem

 

2. Hjørnesenge

Nøglen til disse senge er deres placering. Når du placerer dem i hjørnet, er der flere fordele: Først under hver seng kan du placere skuffer eller endda en anden madras til gæster. En anden mulighed er at opbevare børnenes sko i kasser eller med udtrækningsmekanismer.

I hjørnespalten mellem hovederne på hver seng kan du sætte et natbord eller en anden skuffe til at opbevare tøj eller tekstiler, der ikke er sæsonbestemt. Hvis dit mål er at spare plads, er der ikke meget, der vil fungere bedre end dette hjørnesengssæt. Igen kan du blande farver her for at gøre det endnu bedre.

Farverig børneseng.

3. Opbevarings hovedgavl

Her er en god måde at få mest muligt ud af et lille rum. Det består af at bruge en hovedgavl med opbevaring eller placere en lang, smal hylde bag sengen. Hvis du går med sidstnævnte, vil der være plads under, du kan bruge til opbevaring også. Du kan bruge et møbel på hjul for at gøre det lettere at få adgang til de lagrede genstande.

4. Sammenfoldelige senge

Sidst men ikke mindst har vi senge, der foldes op og pakkes pænt væk. Det er en enorm pladsbesparende foranstaltning; du kan bruge den ekstra plads til et andet møbel eller bare for at rummet kan bevæge sig mere komfortabelt. En anden stor fordel er, at sammenfoldelige senge normalt er billigere.

Hvis du ser efter måder at få mest muligt ud af dine børns små soveværelser, skal disse opbevaringssenge være øverst på din liste. Dine børn vil elske dem, da de er så unikke og søde. Ligeledes vil du være glad for, at deres værelser bliver mere rydelige!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • マイケル I.ノートン. (2009). IKEA効果:努力と執着の関係. Harvard Business Review.
  • Salas, K., & Cortabarría, L. (2014). Análisis competitivo del sector madera y muebles de la región Caribe de Colombia. Prospect. https://doi.org/10.1016/j.spinee.2014.04.022
  • Toledo, R. C. (2009). muebles de madera , Guatemala. Revista Iberoamericana.
  • Martinez Del Rio De Redo, M. (1984). Muebles TT – Furniture. In Franz Mayer: una colección.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.