Citron og hørfrø: Hjælper det med vægttab?

Har du prøvet dette i din kost endnu? Prøv at lave denne opskrift derhjemme i dag og opdag hvor godt det er for din vægt og figur. Glem ikke at parre det med en fedtfattig kost og motion.
Citron og hørfrø: Hjælper det med vægttab?
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Naturlig citron og hørfrø er et af de kosttricks, der er blevet populære til vægttab. Hvis det, at det forbrænder fedt hele natten lang ikke var nok, så kan det også give vores kostvaner nogle interessante fordele.

Både citron og hørfrø indeholder næringsstoffer, som øger kroppens stofskifte. Ved at inkludere dem i vores kost kan vi reducere lækkersult og forbedre vores fordøjelses- og leverfunktioner, der spiller en rolle i forbindelse med vægttab.

Disse dage er der mange mennesker, der gerne vil vide, hvordan man laver denne citron og hørfrø drik, fordi det er en simpel måde at tabe sig på.

Hvad er dens vigtigste fordele?

Vi forklarer, hvordan du kan drage fordel af denne drik nærmere nedenfor.

Hvad gør citron og hørfrø til et godt vægttabs alternativ?

Miste vægt er en kompliceret proces, der kan variere afhængigt af hver persons krop. Selvom en sund kost og motion er nøgler til succes, er der nogle mennesker, som stadig har svært ved at nå deres mål.

Citronjuice

For det første er det ikke let at begynde at ændre livsstilsvaner, især hvis en person altid har levet en stillesiddende livsstil. Et andet problem er, at ikke alles stofskifte fungerer på den samme måde; nogle systemer arbejder hurtigere, mens andre ikke gør det.

Men alt dette til side, så er der flere naturlige tricks, der kan hjælpe os med at tabe os uden at skulle lide for meget. Citron og hørfrø indeholder for eksempel næringsstoffer og slankende virkninger, som kan understøtte vores kost.

Drikke det regelmæssigt vil ikke kun hjælpe med at afgifte din krop, men det vil også forbedre dit immunsystem og forhindre visse sygdomme. Desuden kan denne drink også reducere sekretionen af ​​sult hormoner og er en kalorielet måde at holde din krop hydreret på.

Du kan være interesseret i at læse: Behandl forstoppelse naturligt med hørfrø

De slankende fordele ved citroner

Citronsaft er en naturlig ingrediens, der ofte ligger i vægttabs planer. Takket være dens høje C-vitamin og essentielle mineralindhold er det en velafrundet fødevarekilde, der styrker vores immunforsvar og forbedrer vores generelle tilstand.

Det har været kendt i årtier, at citroner har vanddrivende, antioxidant og alkaliserende egenskaber. Som et resultat heraf, er citroner ikke kun gode til vægttab, men også for den overordnede sundhed. Regelmæssigt forbrug af citron kan bekæmpe inflammation og produktceller fra flere antigener, der kan give os problemer. Dette skyldes, at det:

 • Indeholder antioxidanter, polyphenoler, som hjælper med at reducere mængden af ​​fedtceller i kroppen.
 • Har citronsyre, der stimulerer galdesekretion, som er et stof, der produceres af galdeblæren, der virker til at fordøje lipider.
 • Har diætetisk fiberindhold, der forbedrer fordøjelsen og begrænser behovet for mad.
 • Hjælper med at holde dårligt kolesterol under kontrol, samtidig med at risikoen for diabetes nedsættes.

Fordelene ved hørfrø til at tabe sig

Hørfrø

For nylig har flere og flere mennesker tilføjet hørfrø til deres kost. Efter at have fundet ud af, at de er gode til fordøjelse og vægtkontrol, har mange selv prøvet deres fordele. På trods af deres lille størrelse er de en utrolig kilde til næringsstoffer.

 • De indeholder en lille omdannelse til omega 3 fedtsyrer, som har en anti-inflammatorisk virkning og kan prale af på den kardiovaskulære fordele.
 • 28 vægtprocent er kostfiber, som hjælper med at kontrollere kolesterol og forbedre fordøjelsen.
 • Hørfrø indeholder antioxidanter, der hjælper cellerne med at udføre deres bedste og begrænse skaden, der skyldes oxidativ stress.
 • Desuden kan de også give høje mængder af planslim, hvilket er et stof, der hjælper med at regulere blodglukoseniveauerne.
 • Deres enzymer hjælper kroppen med lettere at nedbryde fedt og proteiner og forhindre dem i at opbygge sig.

Hvordan kan du lave citron og hørfrø til at tabe vægt?

For at få mest muligt ud af disse fødevares slankegenskaber er der ingen bedre måde end at følge denne opskrift. Du bør drikke det hver dag for sundhedsmæssige fordele, mens du nærmer dig dit vægttabs mål.

Kvinde drikker noget

Ingredienser

 • 4 glas vand (1 liter)
 • 2 spiseskefulde hørfrø (20 g)
 • Saften fra 1 citron

Forberedelse

 • Hæld vandet i en gryde og bring det i kog.
 • Når du har kogt det, så tilsæt hørfrø og bring varmen ned.
 • Lad det koge 3 eller 4 minutter mere og fjern det fra varmen.
 • Dæk gryden og lad den køle af.
 • Når det er køligt nok til at drikke, skal du sigte vandet og tilsæt citronsaft.

Læs også: Koreansk kost: Den asiatiske nøgle til vægttab

Forbrug

 • Indtag et glas citron og hørfrø på en tom mave.
 • Del det resterende vand til 3 eller 4 flere portioner.
 • Drik igen mindst 3 gange om ugen.

Har du prøvet dette i din kost endnu? Prøv at lave denne opskrift derhjemme i dag og opdag hvor godt det er for din vægt og figur. Glem ikke at parre det med en fedtfattig kost og motion.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.