Fjern din hovedpine hurtigt med denne drik

Mange undersøgelser viser, at overdreven brug af smertestillende midler kan være skadeligt for dit helbred, og kan faktisk øge forekomsten af kraftig hovedpine.
Fjern din hovedpine hurtigt med denne drik

Sidste ændring: 26 august, 2022

Hovedpine er en af ​​de mest almindelige lidelser, der påvirker mennesker rundt om i verden, og den har mange underliggende årsager. Denne smerte kan komme når som helst og kan være så intens, at det forhindrer dig i at gennemføre din dag. Læs med her og fjern din hovedpine med denne drik.

Den mest almindelige form for hovedpine er kendt som en klyngehovedpine. Det er kendt for at forårsage smerte og ubehag i hovedet, hovedbund og hals og er generelt forbundet med muskelspændinger på disse områder. Denne type hovedpine kan vare fra et par minutter til timer, men er let at kontrollere med et par forskellige løsninger.

Når smerten er virkelig intens og følges af andre symptomer, er det sandsynligt at den berørte person lider af   migræne. Denne type hovedpine kan lamme en person, da det kan være meget alvorligt og vare op til 72 timer.

Fjern din hovedpine med smertestillende midler?

Fjern din hovedpine hurtigt med en simpel drik

Smertestillende midler kan synes som et godt valg til at lindre symptomerne på en hovedpine, når de begynder at afbryde din dag. Men mange undersøgelser viser, at overdreven brug af smertestillende midler kan være skadeligt for dit helbred, og kan faktisk øge forekomsten af kraftig hovedpine.

I en erklæring udsendt af National Institute of Health i Storbritannien, skal forbrugerne advares om risikoen for overforbrug af smertestillende midler, som ibuprofen, paracetamol og aspirin. Disse typer af medikamenter kan forårsage det, der er kendt som sekundære hovedpiner, som er forårsaget af indtagelse af mere end 15 doser pr. måned, eller 10 kombinerede doser

Udover at forårsage sekundære hovedpiner, kan brug af almindelige smertestillende midler forårsage andre langtidsvirkninger på kroppen. Disse kan være nyresvigt, maveproblemer og for eksempel skader på tarmen. Af denne grund anbefaler mange eksperter at man skal undgå smertestillende midler og erstatte dem med naturlige alternativer, som ofte er meget effektive og ikke har nogen risiko for bivirkninger.

Magisk drik: fjern din hovedpine hurtigt

Citronbåde

Denne magiske drik er en del af traditionel medicin og er et godt alternativ til smertestillende midler. Det er en kombination af meget medicinske ingredienser, som er i stand til at lindre hovedpine, fra hverdagshovedpiner til de mest alvorlige som migræne.

For at tilberede denne magiske drik, behøver du kun et par ingredienser som citron og Himalayasalt. Begge har egenskaber, som hjælper med at reducere spændinger. De forbedrer også blodcirkulation og reducere den smerte betragteligt, som er forbundet med hovedpine.

Fordele ved Himalayasalt

Himalayasalt er stjerneingrediensen i dette magtfulde middel. Dette salt er blevet populært i de seneste år. Himalayasalt har vist sig at være medicinsk og indeholder omkring 84 sunde elementer. Det stimulerer frigivelsen af ​​serotonin i blodbanen, som væsentligt reducerer smerte. Desuden forbedrer det blodcirkulationen, forhindrer muskelkramper og hjælper med at balancere pH i cellerne, især dem i hjernen.

Fordele ved citron

Citronte

Citron er en naturlig ingrediens, kendt for sine sundhedsfordele, såvel som for skønhedsbehandlinger og til brug rundt omkring i hjemmet.  Denne fødevare er rig på C-vitamin og andre antioxidanter, der hjælpe med at mindske og stoppe virkningen af frie radikaler, forebygger opståen af mange sygdomme. Ud over dette er citron er en stærk allieret til at bekæmpe hovedpine. Dens egenskaber bidrager til at afhjælpe spændinger og give øjeblikkelig lindring.

Hvordan tilbereder jeg denne magiske drik?

Den første ting du skal gøre, er at få fat i 2 friske, økologiske citroner og presse deres saft ud. Derefter skal du føje to teskefulde Himalayasalt til saften og blande det godt.  Drik salt og citronsaft hurtigt og efterlad intet tilbage i glasset. Smagen kan være lidt ubehagelig, men midlet vil begynde at arbejde på blot kort tid.

Det er så nemt. Drik denne magiske drik og fjern din hovedpine på ingen tid!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Morán A. Ibuprofeno, paracetamol, metamizol… analgésicos, esos medicamentos que nos calman los dolores [Internet]. Dciencia. 2019 [cited 13 January 2019]. Available from: http://www.dciencia.es/ibuprofeno-paracetamol-metamizol-analgesicos-esos-medicamentos-que-nos-calman-los-dolores/
  • Martínez, M. D. V. L. (2016). Cefalea por abuso de medicación: Patrón y evolución de los pacientes atendidos en una unidad específica de cefalea (Doctoral dissertation, Universidad de Sevilla).
  • Rojo, E., Pedraza, M. I., Muñoz, I., Mulero, P., Ruiz, M., De la Cruz, C. et al. (2015). Diferencias entre migraña crónica con y sin uso excesivo de medicación: experiencia en una serie hospitalaria de 434 pacientes. Neurología30(3), 153-157. https://doi.org/10.1016/j.nrl.2013.12.003

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.