Hjemmelavede midler mod svampeinfektioner

Udover at fjerne svampeinfektioner på en naturlig og enkel måde, og uden bivirkninger, forebygger disse naturlige midler også mod tilbagefald.
Hjemmelavede midler mod svampeinfektioner

Sidste ændring: 09 oktober, 2018

S vampeinfektioner kan forekomme overalt på kroppen, men de mest almindelige områder er fingernegle, tånegle, fødder eller hvor der er mere fugt og varme, såsom armhulerne. Skæl er også forbundet med svamp. Læs med her, og find ud af hvordan du selv kan lave midler mod svampeinfektioner derhjemme.

I denne artikel vil vi tilbyde fire fremragende midler til at bekæmpe svampeinfektioner, baseret på tea tree-olie, hvidløg, æblecidereddike og ingefær. Med lidt tålmodighed kan vi fjerne svamp på en naturlig og enkel måde, uden nogen bivirkninger, og også forhindre det i at komme tilbage.

Midler mod svampeinfektioner: Tea tree-olie

Tea tree-olie, som er udvundet af bladene på en indfødt australsk plante (Melaleuca alternifolia), er en af de mest brugte olier, kendt for at være kraftigt antiseptisk, virusdræbende og svampedræbende og som hjælper med at bekæmpe mange hudsygdomme. Derfor er dette også det første af de mange midler mod svampeinfektioner, som vi vil dele med dig.

Det er så kraftigt, at det skal bruges med forsigtighed, da det kan provokere irritation af slimhinder (i det genitale område, mund, øjne osv.). Man kan anvende en dråbe direkte, hvis det er et lille område eller, hvis det er et større eller mere følsomt område, kan man blande det med noget kokosolie, som ikke er irriterende og som også har nogle svampebekæmpende egenskaber.

Den også kan bruges til at helbrede sår, bruges som lusebehandling, et insektmiddel, myggebalsam, og rengøringsprodukt til husholdningen.

Der findes mange midler mod svampeinfektioner, og mange af dem findes allerede i dit hjem.

Hvidløg

Hvidløg er et rigtig godt naturmiddel, der kan bruges til hurtigt at løse mange sundhedsproblemer. Og hvem har ikke hvidløg i deres hjem?

Vi skriver ofte om hvidløgs mange gode egenskaber, for eksempel:

  • Det forhindrer hjertekarsygdomme.
  • Det forbedrer blodcirkulation
  • Det øger vores immunforsvar.
  • Det renser vores krop.

Men i dette tilfælde kan vi komme det direkte på et berørt område, og takket være hvidløgets anilin-indhold, vil vi  være i stand til at fjerne alle spor af svampeinfektioner. På små områder, kan du anvende halvdelen af ​​et fed hvidløg direkte og fastgøre den med en smule limbandage, der skal skiftes, når du bemærker det ikke længere afgiver lugt.

En anden mulighed for større områder er at tilberede et olie-udtræk. For at gøre dette knuser du fem fed hvidløg og dækker dem med en høj kvalitet olivenolie. Lad blandingen stå og trække i en uge og si den derefter. Du kan derefter anvende dette olieudtræk to gange om dagen.

I naturlige helsekostbutikker kan du få denne olie allerede forberedt, typisk i kapsler for dem, der ikke kan spise det rå direkte. Ved at indtage det, kan det også hjælpe dig med at bekæmpe indvortes svampeinfektioner.

Hvidløg hakket

Æblecidereddike

Æblecidereddike er en anden af disse medicinske fødevarer, vi nævner mest i vore artikler, takket være dets udbredte brug. Vi har fremhævet at det kan bruges som en shampo og balsam, som husholdningsrengøring, som desinfektionsmiddel, til at styrke kroppens stofskifte og hjælpe os med vægttab, blandt andet.

I dette tilfælde fremhæver vi dens svampedræbende egenskab. Naturligvis skal det, som vi tidligere har nævnt,  være en upasteuriseret æblecidereddike, for at få aktive gode bakterier.

Behandlingen er meget enkel. Du skal blot komme æblecidereddike på det inficerede område ved hjælp af gaze eller vatpinde og lade det tørre. Vineddike er et udmærket middel til alle slags hudproblemer da dets sure pH-værdi passer til hudens pH-værdi.

Ingefær

Ingefær er en gave til vores helbred, der kommer til os fra Østen, den er velkendt for dens fordele, hvis vi indtager den direkte, selvom vi også kender nogle af dens egenskaber ved at komme den direkte på huden. Eftersom hvidløg er anti-inflammatorisk, forbedrer det blodomløbet og skaber varme.

Til at behandle enhver type af hudsvamp kan du købe essentiel ingefærolie og endda kombinere det med tea tree-olie. Eller du kan tilberede et afkog af frisk ingefær eller pulver. Du bør gøre det temmelig koncentreret, og anvende det to eller tre gange om dagen, og lade det lufttørre.

Du er nu klar til at prøve disse hjemmelavede midler mod svampeinfektioner derhjemme.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.