Idiotsikker opskrift: Hvidløgsmælk til at berolige iskias

Hvis du er laktose intolerant, kan du forberede hvidløg mælk med vegetabilske alternativer. Snitning af hvidløg før du bruger det giver os mulighed for at anvende alle dets egenskaber.
Idiotsikker opskrift: Hvidløgsmælk til at berolige iskias

Sidste ændring: 25 august, 2022

Iskias er en tilstand, hvor iskiasnerven er irriteret, hvilket får den berørte person til at føle smerte. I denne artikel vil vi snakke om hvordan hvidløgsmælk kan berolige iskias!

Smerter kan vises i lænden ned til deres ben. Sommetider strækker smerten sig til deres fødder.

Denne lidelse er en af de største årsager til tabt arbejdstid. Dette gælder især blandt mænd. Selvom kvinderne også regelmæssigt bliver ramt af iskias.

Iskias kan også påvirke folks evne til at fuldføre daglige opgaver. Dette afhænger både af intensiteten og varigheden. Husk, at smerten kan vare i flere dage.

Smerten udvikles, når iskiasnerven presses eller er betændt. Dette er normalt på grund af traumer, såsom spinal brok eller spinal stenose, blandt andet.

De fleste tilfælde er ledsaget af ubehagelige følelser, som omfatter prikken, følelsesløshed og svaghed i benmusklerne.

Heldigvis er der naturlige midler, der generelt har smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaber til at hjælpe med at berolige iskias. Disse egenskaber fremskynder helbredelsen og reducerer samtidig symptomerne.

Dette er tilfældet med en gammel opskrift kaldet hvidløgsmælk. Dette er i øjeblikket et normalt alternativ i behandlingen mod iskias.

I denne artikel, vil vi diskutere dets gavnlige egenskaber. Vi vil også give dig en nem opskrift til at lave det derhjemme.

Du er nødt til at prøve det!

Hvidloegsmaelk

 

Anbefalet læsning efter “Hvidløgsmælk til at berolige iskias”:

 

3 yogastillinger der afhjælper nakkespændinger

Fordele ved at bruge hvidløgsmælk til at lindre iskias

 

Hvidløgsmælk er en naturlig drik, der er populær i traditionel medicin for sine forebyggende og helbredende egenskaber.

I mange kulturer, er det blevet brugt til at bekæmpe tarmparasitter. Det har også været anvendt mod virale og bakterielle infektioner.

Men i de senere år er hvidløgsmælk blevet fastlagt til at have andre interessante egenskaber. Denne drik lindrer nervesmerter, fordi det virker som et anti-inflammatorisk middel og en antioxidant.

 

Dette skyldes de mange forbindelser den har. Hvidløgsmælk er rig på svovlholdige forbindelser og essentielle næringsstoffer såsom:

 • Vitaminer (A, B1 og C)
 • Mineraler (Jern, Silicon, svovl og jod)
 • polysaccharider
 • Protein
 • flavonoider
 • Enzymer

Det skiller sig også ud som et naturligt antibiotikum, idet det er et naturligt valg til at bekæmpe mikroorganismer.

Denne fordel spiller en afgørende rolle i at lindre smerte, fordi ubalance af bakterier, der hjælper kroppen er forbundet med inflammation.

Hvordan forbereder du dig denne effektive anti-inflammatoriske opskrift?

Person med iskiassmerter - berolige Iskias

Hvidløgsmælk tilberedes ved at koge hvidløgsfed i mælk. Drikken kan du få sødet med honning. Men det betyder ikke, at du slipper af med hvidløgs smagen.

Du bør ikke tilberede hele hvidløgsfedet i mælken. Dette tilbageholder nogle af stofferne fra at blive frigivet i mælken.

På grund af dette, bør du kværne eller hakke fedet, før du tilføjer det.

Læs også denne artikel efter”Hvidløgsmælk til at berolige iskias”:

Yogaøvelser, der kan lindre smerte i iskiasnerven

De fleste mennesker bruger en base af komælk. Men vegetarer og dem, der er laktose intolerant har også andre muligheder. Du kan bruge ris, mandel eller sojamælk med denne opskrift.

Ingredienser

 • 5 hvidløgsfed
 • 1 kop (250 ml) mælk
 • 2 spiseskefulde (50 g) honning (valgfrit)

Tilberedning

 • Skræl hvidløget og kværn de 5 fed. Dette kan gøres med en morter eller noget lignende. Hvis du foretrækker det, kan du hakke dem i tynde skiver.
 • Tilsæt derefter hvidløg til mælken, du har valgt. Lad mælken stå ved svag varme i 15 minutter.
 • Hvis du foretrækker ikke at varme blandingen, er der et alternativ. Kværn eller hak hvidløget og lad det sætte sig i mælken i mindst to timer. Dette gør det muligt for hvidløget at frigive sine forbindelser i mælken.

Hvordan du drikker det

 • For at få en stærk virkning mod iskias, drik en kop (mellem 200 og 250 ml) hvidløgsmælk om dagen. Hvis det er for meget at drikke på en gang, så del det op. Man kan opdele den i to eller tre portioner om dagen.
 • Drik det indtil smerten er helt væk

For en hurtig og effektiv helbredelse, så husk på der er andre ting, du skal gøre. Du er nødt til at ændre nogle af dine daglige vaner samt undgå fysisk overanstrengelse.

Afslapning er vigtigt for beroligende symptomerne på iskias. På den anden side, er det også vigtigt at lave aktiviteter med lav anstrengelse. Dette afholder iskias i at komme tilbage.

Du skal også tage et kig på din kropsholdning. Sørg for at have gode arbejdsstillinger på alle tidspunkter.

Uanset livsstilsændringer, kan denne drik gøre meget for at lindre smerter.

Når det er sagt, hvis du tager alle de nødvendige forholdsregler, og du stadig har smerter, så skal du kontakte din læge.

Det kan interessere dig ...
3 anbefalede aktiviteter mod rygsmerter
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
3 anbefalede aktiviteter mod rygsmerter

Det bedste du kan gøre er at udføre simple aktiviteter mod rygsmerter, som vil hjælpe til at styrke dine muskler uden at påføre dem overdreven kraf...
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.