Te

Te for vægttab, angst, kramper, søvnløshed… Der er en medicinsk plante til alle dine behov, og en te for alle mennesker og alle tider på dagen. På Bedre Livsstil viser vi dig, hvordan du bruger te til at nyde alt det gode, som naturen har at tilbyde.

Te
Opdag sundhedsfordele ved myntete

Der er utallige sundhedsfordele ved myntete eller pebermyntete. Plus, det er ikke kun lækkert, men også afslappende. De mange fordele gør denne te meget fordelagtig både for fysisk og mentalt velvære.

Te
5 teer, der kan mindske din rygetrang

Rygere står over for en stærk afhængighed af tobak. Desværre udsætter dette dem for en lang række kroniske sygdomme. Så vi har et par tricks, der kan bidrage til at mindske din rygetrang.

Te
Fire opskrifter på grøn te

Grøn te er en drink, der er gået fra at være moderigtigt til at være næsten alt afgørende. Faktisk er det meget almindeligt i vores hverdag at drikke grøn te. Men grøn te kan meget mere end det. Her er for eksempel…

Te
5 medicinske infusioner til tyktarmen

Har du nogensinde hørt om de fordele, som medicinske infusioner kan have for dit fordøjelsessystem? Tyktarmen er den sidste del af fordøjelsessystemet. Det er et langt, tomt rør, hvor kroppen gemmer affald. I denne artikel lærer du hvordan du laver…