Te

Te for vægttab, angst, kramper, søvnløshed… Der er en medicinsk plante til alle dine behov, og en te for alle mennesker og alle tider på dagen. På Bedre Livsstil viser vi dig, hvordan du bruger te til at nyde alt det gode, som naturen har at tilbyde.

Opdag sundhedsfordele ved myntete

Der er utallige sundhedsfordele ved myntete eller pebermyntete. Plus, det er ikke kun lækkert, men også afslappende. De mange fordele gør denne te meget fordelagtig både for fysisk og mentalt velvære.

6 gode midler med sort te, du bør kende

Vidste du, at sort te er noget af det bedste, du kan drikke hver dag? Kombineret med andre ingredienser kan midler med sort te booste din modstandskraft, og forstærke dit immunforsvar.

5 typer te som er gode mod opsvulmen i buen

Te er en af de mest nyttige hjemmelavede retsmidler der findes. Det kan hjælpe dig med at håndtere mange mave- og tarmsproblemer fra mavepine til opsvulmen i buen.  Dette gør det nyttigts at have liggende omkring huset.

Bekæmp forkølelser med honning og ingefærsirup

Et par gange om året, især når vejret bliver koldere, er det almindeligt, at immunforsvaret svækkes og forkølelser opstår. Da er det tid til at tage fat i forkølelsesmidler såsom honning og ingefærsirup.

To krydderier, der måske kan regulere dit blodsukker

Diabetes type 2 er en kronisk stofskiftesygdom, som blandt andet giver forhøjet blodsukker. Sund kost og motion er den mest effektive metode for at regulere dit blodsukker. Måske kan to krydderier også hjælpe – det kan du læse om længere…

5 teer, der kan mindske din rygetrang

Rygere står over for en stærk afhængighed af tobak. Desværre udsætter dette dem for en lang række kroniske sygdomme. Så vi har et par tricks, der kan bidrage til at mindske din rygetrang.

5 diuretiske teer til hvis du lider af åreknuder

I dag vil vi dele de fem bedste diuretiske teer, når det kommer til vanddrivende teer, du kan drikke, hvis du lider af åreknuder. Takket være deres uhyggelige udbulende udseende på huden er åreknuder blevet klassificeret som et af de…

4 slags urtete til en yngre udseende hud

Disse 4 slags urtete er ideelle for at opnå en yngre udseende hud naturligt. Dog skal du, med det samme, vaske ansigtet helt af, hvis du oplever kløe eller andre bivirkninger, når du bruger dem.

Infusion af vandmelonkerner for disse 8 fordele

Har du hørt om fordelene ved at drikke en infusion af vandmelonkerner? Hvis ikke, har du noget godt i vente! Vandmelon er en af de mest anbefalede sommerfrugter til rehydrering af kroppen og til fremme af afgiftning.

4 måder at drikke grøn te for vægttabet

Når du kombinerer de vanddrivende og rensende egenskaber i grøn te med andre ingredienser, kan du få et sundt vægttab og samtidig bekæmpe inflammation. Prøv at drikke grøn te i dag.

Fire opskrifter på grøn te

Grøn te er en drink, der er gået fra at være moderigtigt til at være næsten alt afgørende. Faktisk er det meget almindeligt i vores hverdag at drikke grøn te. Men grøn te kan meget mere end det. Her er for eksempel…

5 medicinske infusioner til tyktarmen

Har du nogensinde hørt om de fordele, som medicinske infusioner kan have for dit fordøjelsessystem? Tyktarmen er den sidste del af fordøjelsessystemet. Det er et langt, tomt rør, hvor kroppen gemmer affald. I denne artikel lærer du hvordan du laver…