Den perfekte kålsuppe-diæt

Vil du vide alle detaljerne om denne kålsuppe-diæt? Fortsæt med at læse nedenfor, og find ud af, hvordan du kan tabe på kun en uge.
Den perfekte kålsuppe-diæt
Eliana Delgado Villanueva

Bedømt og godkendt af ernæringsekspert Eliana Delgado Villanueva.

Sidste ændring: 26 august, 2022

At tabe sig er blevet et af de mest udbredte mål for mange mennesker over hele verden. Hvis du gerne vil tabe et par kilo, vil det være en god ide for dig at læse denne artikel nøje. Vi vil give dig alle detaljerne om den fantastiske og effektive kålsuppe-diæt!

Kålsuppe-diæten vil give dig mulighed for at tabe dig på kun en uge.

Hold dog for øje, at du skal være meget forsigtig, når du prøver denne diæt. Dette skyldes, at den har en restriktiv karakter, hvilket betyder, at du får begrænsninger for de fødevarer, du spiser hver dag.

Ligeledes er det vigtigt, at du følger instruktionerne på denne kålsuppe-diæt meget nøje, og efter ugen er gået, skal du stoppe. Når det er sagt, præsenterer vi hermed alt hvad du bør vide om denne kålsuppe-diæt.

Kålsuppe-diæt

Før du prøver denne diæt, er det vigtigt, at du ved lidt mere om det.

Kvinde prøver kålsuppe-diæten

Det første du bør vide er, at den kun varer en uge.

Til gengæld skal du overholde en streng kostplan, der ledsager indtagelsen af kålsuppe hver dag.

Det handler ikke kun om at spise kålsuppe hver dag i de syv dage: du kan spise andre fødevarer, så længe de opfylder de specifikationer, som vi vil forklare senere.

Et andet kendetegn ved denne diæt er, at den vil give dig mulighed for at tabe op til 3,6 kg, selvom dette tal dog afhænger af dit stofskifte og din fysiske form.

Fordelene ved kålsuppe er baseret på dets rengørende kvaliteter. Derudover genererer den også en følelse af mæthed og er rig på vitaminer og mineraler.

Endelig, når vi siger, at det er en restriktiv diæt, mener vi, at den indeholder få kalorier (800 dagligt). Af denne grund bør det ikke opretholdes i lang tid, fordi det ville skabe en skadelig ubalance i din krop.

Opskrift på kålsuppen

Ingredienser

 • 1 kålhoved
 • 2 peberfrugter
 • 6 store løg
 • 6 tomater
 • 1 selleristilk
 • Salt efter smag
 • Peber efter smag

Forberedelse

 • Først skal du snitte alle grøntsagerne og koge dem i rigeligt vand.
 • Derefter tilsættes salt og peber efter smag.
 • Lad suppen koge i 10 minutter ved høj varme.
 • Når denne tid er gået, sænker du for varmen og lader suppen fortsætte med at koge i ca. en halv time.

Daglig mad

Som vi sagde tidligere, skal du følge en bestemt diæt der ledsager kålsuppen, i løbet af den uge hvor du er på diæten.

Nedenfor vil vi fortælle dig, hvad du skal spise hver dag.

Dag 1

Du kan spise den mængde af ​​kålsuppe, som du ønsker. Derudover kan du spise alle de frugter, du vil, undtagen bananer og avocadoer.

Frugt

Sørg for at drikke masser af væske, så længe det er vand og te. Det vil være forbudt at indtage læskedrikke og alkoholholdige drikkevarer. Du kan spise den tilladte mad, lige så ofte som du føler dig sulten.

Dag 2

grøntsager, som er del af kålsuppe-diæten

Ud over kålsuppe, kan du også spise både rå og kogte grøntsager, i den mængde du ønsker. På denne dag kan du inkludere en kartoffel, hvis du har lyst til det.

Dag 3

Du kan spise grøntsager, frugt og kålsuppe, lige så meget du vil. Men du bør undlade at spise bananer, avocado eller kartofler.

Dag 4

bananer som del af kålsuppe-diæten

Drik skummetmælk til morgenmad, sammen med en snack. Spis fire bananer i løbet af dagen. Dog kan du erstatte dem med en anden frugt, hvis du foretrækker det. Spis kålsuppe når du føler dig sulten.

Dag 5

Spis kålsuppe når du er sulten. Ved frokost og middag indtages en del kød, som kan være oksekød, kylling eller fisk. Tilføj også 6 tomater til din kost, som du kan skære i halve og krydre med hvidløg, oregano og olivenolie.

Fisk med grøntsager

Dag 6

Denne dags kost er baseret på på indtagelsen af to portioner kylling, kød, fisk eller svin, ledsaget af de grøntsager du ønsker. Og selvfølgelig kan du tilfredsstille sulten i løbet af dagen med kålsuppe.

Du vil måske også være interesseret i at læse: Forebyg fedtlever med disse utrolige naturlige midler

Dag 7

brun ris som del af kålsuppe-diæt

Spis brun ris ved hvert måltid og ledsag det det med rå eller kogte grøntsager. Derudover skal du spise masser af frugt, samt kålsuppe, når du føler dig sulten.

Andre anbefalinger

Her deler vi nogle detaljer, som du bør huske på, mens du er på denne kålsuppe-diæt.

 • Ledsag diæten med indtagelsen af mindst 8 glas vand om dagen.
 • I løbet af denne uge må du ikke drikke spiritus eller læskedrikke. I stedet skal du drikke vand, te og infusioner.
 • Mens diæten står på, skal du glemme alt om pasta.
 • Spis kun kartofler på den angivne dag.
 • Når du vælger grøntsager, bør du vælge salat, gulerødder, tomater, spirer, spinat, agurker, broccoli og selleri.
 • Når du vælger frugter, skal du også tage højde for, at det mest hensigtsmæssige er ananas, ferskner, appelsiner, melon, vandmelon, pærer og æbler.
 • Endelig skal du huske, at når ugen er gået, bør du stoppe denne kålsuppe-diæt.

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Eat cabbage to fight cancer. (1994). Environmental health perspectives, 102(5), 428-9.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1567139/
 • Physiological effects of cabbage with reference to its potential as a dietary cancer-inhibitor and its use in ancient medicine (1983). Albert-Puleo M.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6677818
 • Bertoia, M. L., Mukamal, K. J., Cahill, L. E., Hou, T., Ludwig, D. S., Mozaffarian, D., Willett, W. C., Hu, F. B., … Rimm, E. B. (2015). Changes in Intake of Fruits and Vegetables and Weight Change in United States Men and Women Followed for Up to 24 Years: Analysis from Three Prospective Cohort Studies. PLoS medicine, 12(9), e1001878. doi:10.1371/journal.pmed.1001878
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4578962/

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.