7 øvelser til at tone din krop på 4 uger

Med disse øvelser vil du brænde fedt i målområder og tone din krop. Hvis du er konsekvent, vil du i løbet af kun to uger se resultater.
7 øvelser til at tone din krop på 4 uger
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Hvis du vil holde dig i form og tage dig af din krop så godt som muligt, kan du gøre det med disse enkle øvelser, du kan endda gøre det fra dit eget hjem. Du skal kun følge disse super nemme trin, der alle vil hjælpe dig med at tone din krop på bare fire uger og helt omdanne din krop.

Plankeøvelser til at tone din krop

Hvordan gør man det

Planker er en isometrisk øvelse, det betyder, at den er lavet fra en statisk position. Nøglen til at gøre øvelsen korrekt er at holde din krop i den optimale position. For at gøre dette skal du holde ryggen og benene lige og være sikre på, at din nedre ryg ikke er buet.

Hvad gør den?

Kvinde der laver planken

Når denne øvelse er udført korrekt, hjælper den med at arbejde musklerne i din mave, ryg, bagdel, ben og arme. Alt dette vil forbedre din kropsholdning samt tilstanden af dine muskler.

Styrk dine hofter for at tone din krop

Hvordan gør man det:

Sæt dig selv på alle fire på jorden. Strik det venstre ben og den venstre arm ud for at danne en lige linje, og tag dem begge ind, indtil din venstre albue berører dit venstre knæ. Gentag på den anden side.

Hvad gør den?

Denne øvelse hjælper med at træne din torso og dine hofte muskler. Det hjælper også med at styrke dine rygmuskler, din bagdel og din talje.

Squats

Kvinde der dyrker squats

Hvordan gør man det:

Squats er en klassiker når det kommer til motion. For at lave dem korrekt skal du sprede dine ben fra hinanden med cirka en skulderbredde.

Mens du står sådan, skal du begynde at langsomt bevæge dig nedaf som om du skulle til at sætte dig ned i en imaginær stol. Vær sikker på at dine knæ og fødder er på samme niveau, og at din ryg er ret og lige.

Det hjælper med at holde dine arme ud foran, således kan du lettere holde balancen og gøre dine squats så langsomme som muligt.

Hvad gør de?

Squats vil hjælpe dig med at styrke dine gluter, hofter og din kalve vil få en mærkbar træning.

Armbøjninger

Sådan gør du dem:

Vi har alle prøvet at lave armbøjninger på et tidspunkt, så denne øvelse bør ikke være for vanskelig. Som du ved, skal du være i en plank position med dine arme ligeud og udstrakte. Så sænker du dig selv til jorden så meget som muligt.

Husk på, at nøglen er at holde ryggen, hofterne og benene lige, og holde dig selv i en linje, så vender du tilbage til den oprindelige planke position.

Hvad gør de?

Takket være denne øvelse vil du arbejde med dine pectoral og arme muskler samt underliv.

Mavebøjninger kan hjælpe med at tone din krop

Kvinde der laver skraa maveboejninger

Sådan gør du dem:

For at lave majebøjninger, som du ved, skal du ligge på ryggen, strække dine arme over hovedet og bøj dine ben op til knæene.

Med dine arme strakt ligeud, skal du løfte dig selv ved din torso og røre dine tæer. Småt efter lidt, vend tilbage til den oprindelige position og fortsætte derefter med den samme bevægelse. Normalt laver man mavebøjninger i sæt.

Hvad gør de?

Takket være mavebøjninger arbejder du din torsos muskler og derudover forbrænder du også akkumuleret fedt.

Mavemuskler og ballemuskler

Kvinde der laver planken - tone din krop

Hvordan gør man det:

For at arbejde med både dine mavemuskler og dine ballemuskler, skal du lægge dine hænder og fødder på gulvet og derefter holde din ryg spændt.

Derefter skal du løfte dit ben så højt som muligt, og begynde at løfte og sænke din krop uden at tage din anden hæl op fra jorden.

Hvad gør den?

Takket være denne type abdominale træning, vil du være i stand til at arbejde med musklerne i din talje, mave og dine baller.

Talje

Hvordan gør man det:

At træne sin talje er en af nøglerne til at have en velskabt, smuk krop. For dette bliver du nødt til at sætte dig selv nedad på gulvet med armene bøjet eller placeret under hovedet.

Løft derefter overkroppen så meget som muligt, bliv i denne position et sekund og vend tilbage til startpositionen. Gentag denne procedure i et par minutter.

Hvad gør den?

Takket være denne øvelse vil du kunne tone og styrke musklerne i din rygsøjle.

Glem ikke, at for at dette skal være nyttigt, skal du gentage disse øvelser i to uger, hver for en periode på cirka to minutter.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.