En uges slankekur der virkelig virker

For de bedste resultater, er det meget vigtigt at kombinere denne diæt med fysisk aktivitet og drikke masser af vand. Nøglen er, at forblive hydreret.
En uges slankekur der virkelig virker

Sidste ændring: 26 august, 2022

I dag er de fleste mennesker enten overvægtige eller   fede, hvilket udgør en stor sundhedsrisiko, der hovedsageligt stammer fra en stillesiddende livsstil og dårlige kostvaner. Men det er ikke umuligt at gøre noget ved det; der er mange nye strategier til at slippe af med de ekstra kilo og få en sund figur igen. I denne artikel giver vi dig en uges slankekur der virkelig virker.

Mange mennesker søger konstant efter alternative kostvaner til vægttab, for selv om de på den ene side gør det for sig selv, og det får dem til at føle sig bedre tilpas, er der også troen på, at det, at have en sund vægt, er synonymt med at have et godt helbred.

Hvis du leder efter en nem måde at tabe dig på, og hvis ingen af de kostvaner, du har prøvet indtil nu har virket dig, så læs med her. Denne slankekur vil hjælpe dig med at slippe af med de uønskede kilo:

“Mirakelsuppe”-kuren til vægttab på en uge

“Mirakelsuppe”-kuren blev skabt i 1988 på Loma Linda-Hospitalet i Californien. I første omgang blev denne suppe givet til patienter, som var overvægtige og havde en hjertesygdom, og skulle tabe sig, før de kunne blive opereret. Men i årenes løb blev denne suppe en populær og velkendt opskrift blandt folk, der ønskede at tabe sig både hurtigt og sikkert.

Denne diæt består af en syv-dages plan og i løbet af denne, er din krop i en proces med detox og eliminering af de toksiner, påvirker dit helbred negativt. Når du gennemgår kuren, vil du blive sundere og få en følelse af velvære, som vil motivere dig til at gennemføre den. Din kostindtagelse i løbet af de syv dage vil bestå af grøntsager, frugt, magert kød og suppe.

Mavefedt

Selve Mirakelsuppen” indeholder ingredienser som kål, som giver en følelse af mæthed og hjælper med at fremme dit stofskifte for at føre til vægttab. Denne kur er fri for mel, fedt og sukker, så din krop er tvunget til at brænde kalorier hurtigere og bruge kroppens fedt som reserver til at forsyne dig med det, du har brug for i løbet af dagen.

Anbefalet læsning efter “En uges slankekur der virkelig virker”:

5 protein shakes og smoothies til din træning

Hvordan du følger din diæt på en sikker måde.

Inden vi fortæller dig præcis, hvordan du kan tabe dig på en uge (op til 5 kilo), er det vigtigt, at sige, at denne diæt kun bør tages i specielle tilfælde, og du må under ingen omstændigheder følge den i længere end den anbefalede tid. Husk – denne diæt giver ikke din krop alle de næringsstoffer, den har brug for i det lange løb, så for din egen sundheds skyld kan du kun følge den i syv dage.

Det, du bør sigte efter, er imidlertid, at du efter at de syv dage er gået er parat til at følge en sundere livsstil og få en mere balanceret kost , som får dg til at holde den ønskede vægt, så du ikke tager de kilo på, som du tabte i løbet af denne kostplan for hurtigt vægttab.

Undgå denne diæt og andre som den, hvis du lider af nyreproblemer eller diabetes. Mennesker med disse betingelser har brug for en mere afbalanceret og komplet kost. Rådfør dig desuden med din læge.

Kost til at tabe dig på syv dage

Ananasjuice
 • Dag 1. Du bør spise flere portioner frugt, helst dem, der har et højt vandindhold, gerne vandmelon, cantaloupe-melon og ananas.
 • Dag 2. Spis masser af friske grøntsager, helst rå. Undgå bønner, grønne ærter eller majs. Du kan også vælge at spise kogte grøntsager, og glem ikke at øge dit indtag af vand.
 • Dag 3. Bland frugt og grøntsager, undgå stivelsesholdige fødevarer som kartofler og bananer.
 • Dag 4. I løbet af denne dag kan du indtage op til otte bananer og drikke op til seks glas skummetmælk. Det vil give din krop den energi, den har brug for på dette tidspunkt, og samtidig reducere din lyst til at spise søde sager.
 • Dag 5. Spis to til tre portioner magert kød i løbet af dagen, og omkring seks små tomater. Kødet skal være kogt eller stegt, og dine tomater kan spises rå eller kogt. Sørg for at drikke masser af vand.
 • Dag 6. Indtag to eller tre portioner magert kød, ledsaget af masser af rå eller kogte grønne grøntsager.
 • Dag 7. I dag kan du indtage op til tre portioner brune ris, og få frugt- og grøntsags-smoothies, der er lavet uden tilsatte sødestoffer.

Læs også denne artikel efter “En uges slankekur der virkelig virker”:

4 gode drikke efter træningen

“Mirakelsuppe”-opskrift

Udover de ovennævnte fødevarer i denne diæt, må du få så meget af den følgende   suppe   som du ønsker hver dag, når du føler dig sulten. Det giver meget få kalorier, så du kan nyde den flere gange om dagen uden konsekvenser.

Ingredienser

 • 3 hvide løg
 • 1 grøn peber
 • 1 tomat
 • 1 hvidkålshoved
 • 1 bundt selleri
 • 2 gulerødder
 • Salt i begrænset mængde
 • Andre krydderier til smag

Hvordan tilbereder du den?

Skær alle grøntsagerne i små stykker og bring dem i kog i en gryde fyldt med vand. Kog dem i 10 minutter eller indtil grøntsagerne er møre, og smagen er som ønsket.

Opskrift på gulerods- og persillesaft

Som supplement til suppen, vi beskrev ovenfor, anbefaler vi også at drikke gulerods- og persillesaft, som fremmer fjernelsen af ​​eventuel overskydende væske. Du kan drikke en kop af denne saft hver dag uden nogen komplikationer, men det er bedst, hvis du kombinerer det med en form for fysisk aktivitet.

Ingredienser

Hvordan tilbereder du den?

Pres appelsinerne. Blend alle ingredienser indtil du har en glat, homogen juice eller send grøntsagerne gennem en saftpresser og bland dem med vand og appelsinjuice.

Nød du denne artikel? Glem ikke at dele den på dine sociale netværk!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.