Da Rødhætte stod overfor sin frygt

Lær at blive vis, energisk og modig. Lær at være ansvarlig for din egen virkelighed. Stop med at være en genert og naiv Lille Rødhætte og omfavn din stærke indre ulv.
Da Rødhætte stod overfor sin frygt

Sidste ændring: 06 februar, 2019

Frygt lurer i skoven i din hverdag. Den følger efter dig, ligesom ulven fulgte efter Rødhætte.

Nogle gange føler du dig sårbar. Det er ligesom du er rødhætte, og du er nødt til at starte et nyt kapitel for at vove dig ud på nye eventyrer. Dette er næsten som et overgangsritual.

Her udfordrer du dig selv og lærer dig, hvem du er. Derudover er dette også et godt sted at opdage dine grænser.

At leve indebærer at udforske. Frem for alt handler det om at skulle kæmpe hver dag mod dine egne usikkerheder og frygt. På den måde overvinder de dig ikke.

Kun på denne måde kan du blive en selvforsynende person. Det er en måde at lære at stole på din mavefornemmelse, intuition og dine egne oplevelser.

I dag vil vi foreslå, at du gør dette. Læg din røde kappe med frygt bag dig og lær af ulven.

Rødhætte

Kvinde i rødt tøj

Frygt har et grundlæggende mål om at holde dig i live. Det gør dig opmærksom. Det er din påvisningsmekanisme mod enhver risiko, der kan sætte dig i fare.

Når din hjerne behandler enhver trussel, vises adrenalin straks. Du får også en bølge af neurotransmittere, der fremskynder dit hjerteslag og gør dine muskler spændte for at forberede dig på at “flygte”.

Tidligere havde disse mekanismer det eneste mål at beskytte dig mod flere reelle farer.

Men i dag er disse risici og farer anderledes. Faktisk er de så forskellige, at de sjældent har en krop, form eller en defineret tilstedeværelse.

I midten af ​​det 21. århundrede er de mest almindelige modstandere i dit sind. Dette inkluderer de, der undertiden camoufleres som venner eller partnere.

Først og fremmest er det nødvendigt at identificere dem. Du skal finde alt, der kan fjerne din lykke både indeni og udenfor dig selv.

Du har ret til at føle dig værdig og modig. Derudover skal du være i stand til at leve i balance og harmoni med de ting, der omgiver dig.

Læs også: 7 strategier til at få større følelsesmæssig styrke

Usikkerhedsangreb

Alle har en stemme. Du har rettigheder, dyder og styrker.

Men nogle gange glemmer folk deres positive kvaliteter. De giver efter for, hvad andre siger og bliver blot dukker. Andre berøver dem hele tiden for ​​deres værdighed.

I dette tilfælde kan du ikke holde nogen skyld for din ulykke. Frygten lever i dig, ikke udenfor.

Du skal iføre dig ulveskind for at få dit mod tilbage. På den måde får du friheden tilbage. Det er tid for dig til at være selvsikker, vise respekt og kræve respekt.

Når den eksterne trussel siger “Du kan ikke”

Ulv

I din hverdag dukker forskellige trusler ubarmhjertigt op.

Nogle gange er det din familie, der holder dig fra at vokse. De bygger mure foran din ret til at skabe din skæbne og træffe dine egne beslutninger.

Ved andre lejligheder er angriberen et følelsesmæssigt forhold, der forvirrer kærlighed med dominans og venlighed med manipulation.

Det samme kan ske på arbejde eller i skolen. Ofte er vores ret til at være unik vetoet. Mange af os føler, at vi ikke må være anderledes, gøre tingene på vores måde eller vise vores evner.

Modstandere og trusler kommer i mange forskellige former. Men dem der er i overflod er dem, der afskærer vores vinger og tilsidesætter friheder.

Læs også: Tag springet til at leve et frygtløst liv

Den angriber, der forankrer dig til fortiden og holder dig fra at gå videre

Alle er et produkt af deres fortid. De er skabt af deres fortid. Alt hvad der skete i fortiden definerer dig, men bestemmer ikke, hvem du er.

En af de værste indre trusler er den, der bor i din fortid. Specifikt fokuserer den på fortiden, der holder dig fra at bevæge dig fremad for at blive stærkere.

Der er sten, der lægger vægt på din følelsesmæssige bagage. Fremadrettet betyder det at efterlade en god del af disse sten.

Det er nødvendigt at frigøre dig fra denne bagage gennem accept, tilgivelse og personlig konfrontation. Beslut at bevare det gode. Husk: Du kan vælge ikke at forgifte dig selv med dårlige minder.

Du vil være modstandsdygtig. Du vil acceptere fortiden. Så vil du være som ulveflok: stærk og fri. Du vil se fremtiden med håb og uden frygt.

De angribere, der tager din fred, lykke og luften fra dine lunger

Kvinde og ræv

Der er trusler, der fanger dig i deres pessimistiske kløer, som ulven prøver at fange rødhætte. De holder dig nedsænket i modløshed og konstant bekymring.

Dine trusler er fredstyve. De er kunstnere af de storme, de sætter sig i dit sind, der tager din lykke.

Identificer dem. Få kendskab til deres tricks. Derefter kontroller den indvirkning, de kan have på dit liv. Filtrer deres negativitet.

Find fred og frihed fra denne toksicitet.

Lær at blive vis, energisk og modig. Lær at være ansvarlig for din egen virkelighed. Stop med at være en genert og naiv rødhætte og omfavn din stærke indre ulv.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.