Sundt sind

I denne sektion finder du gode råd til, hvordan du vokser som person, lærer dig selv at kende, hvordan du øger din selvtillid og bliver den bedste person, du kan være. Vi forklarer også, hvordan du nyder dine forhold og forstår mysterierne om dét, der virkelig gør os menneskelige: sindet.

7 typer meditation og deres fordele

Stress, angst og ikke at vide, hvordan man styrer sine følelser, har fået mange mennesker til at beslutte at praktisere meditation. Men vidste du, at der findes mange forskellige typer meditation? Sandheden er, at det er godt at kende de…

De bedste tips til at løfte dit humør

Der er en række tips, der kan hjælpe dig med at løfte dit humør, når du føler dig helt nede i kulkælderen. For at gøre dette skal du gøre en indsats og først og fremmest at udvise handling. Dette er…

7 yogastillinger der gør dig glad

Det er muligvis ikke den endegyldige opskrift på lykke, men det er forsøget værd: Der er nogle yogastillinger der gør dig glad. Som minimum vil det få dig til at føle dig roligere, forebygge sygdom og give dig mere energi.

Fire store fordele ved overgangsalderen

Overgangsalderen er en tid, der medfører meget store ændringer for en kvinde. I mange tilfælde medfører det symptomer såsom hedeture, træthed og hårtab. Men der er faktisk også fordele ved overgangsalderen.