Hjælper vand virkelig på vægttab? Myter og sandheder

22. december 2018
Hjælper vand virkelig dig med at tabe vægt? Fortsæt med at læse og find ud af det.

Hvor meget arbejder du for at tabe vægt? Får du de ønskede resultater? Tror du, du drikker nok vand? Vi skal tale om, hvordan vand hjælper dig med at tabe vægt.

Du vil se, at det ikke kun holder din krop hydreret og dine organer afbalanceret, men det fremmer også vægttab og forbedrer dine resultater. Hvis du er en person, der har svært ved at drikke vand, kan du endelig finde motivationen til at gøre det.

Drikning af vand hjælper dig med at forbrænde ekstra kalorier

Mange mennesker giver sig selv lov til at spise noget med mange kalorier, idet de hævder, at de vil forbrænde det senere. Hvis du er en af dem, bør du vide, at vand hjælper dig med at tabe vægt og hjælper dig med at smide ekstra kalorier hurtigt.

Det gælder for unge eller midaldrende voksne, og alt du skal gøre er at drikke ca. en halv liter (500 ml), før du spiser.

Kvinde spiser burger

Selvfølgelig anbefaler vi at tilføje en lille smule motion for at øge dit vægttab. Med hensyn til de første ændringer, du skal gøre, skal du prøve at drikke 500 ml vand og gå i 30 minutter.

Drikning af vand før måltider reducerer din appetit

Har du hørt, at vand hjælper dig med at tabe vægt og reducere din appetit, hvis du drikker det før du spiser? Det er sandt, men der er nogle ting, du bør tage højde for.

Det har vist sig at drikning af vand 30 minutter, før du spiser faktisk holder din krop fra at absorbere for meget energi. Husk at denne energi kan blive til akkumuleret fedt, hvis du ikke forbrænder den.

Dette gælder dog ikke for alle. I de undersøgelser, der blev udført, opdagede vi, at dette sker mere hos ældre voksne. Vi bad kvinderne om at drikke 375 ml og mænd 500 ml vand, 30 minutter før de spiste.

Så hvis du er en ældre person, og du forsøger at smide et par kilo, så skal du drikke vand før dine måltider.

Vand fremskynder dit stofskifte

Hvis du er en person, der konstant forsøger at nå din ideal vægt, ved du sikkert allerede, at dit stofskifte spiller en stor rolle. Du skal øge dit stofskifte for tabe vægt, og vand kan hjælpe dig med det.

Læs også: Sådan laver du micellar vand derhjemme

Kvindes krop

Vi har tidligere talt om nogle strategier til at fremskynde eller forbedre stofskiftet. Drikning af vand er en af ​​de bedste måder. Det har vist sig, at 1,5 liter vand kan medvirke til at øge dit stofskifte med op til 30%.

Vandet havde en temperatur på 22 ° C til 37 ° C, hvilket indebærer, at det var fra varmt til moderat varmt. Dette er vigtigt, fordi disse temperaturer tvinger din krop til at arbejde hårdere for at genoprette dens normale temperatur.

De, der deltog i eksperimentet, sagde også, at de følte sig mere energiske. Dette er meget positivt, hvis du har svært ved at starte en træningsrutine, fordi du føler dig træt hele tiden.

Hvis du vil have de største fordele, anbefaler vi, at de 2 liter vand du drikker om dagen er varme eller lunkne. Måske vil det være lidt hårdt i starten, men i løbet af få uger bliver du vant til det.

Vand hjælper dig med at tabe vægt og holder dig fra at blive sulten

Folk taler altid om, hvordan du kan forvirre følelsen af ​​tørst med følelsen af ​​sult. Faktisk vil mange mennesker først drikke et glas vand, når de føler sig sultne. Men hjælper vand virkelig dig med at tabe vægt?

Læs også: Bliv sundere ved at drikke mere vand hver dag

Par drikker af flaske

Hvis du tror at dette er en myte, og at det ikke giver mening, så skal du vide, at det er sandt. Din krop kan forvirre tørst med sult, og når du ignorerer denne forvirring, kan du ende med at spise ekstra kalorier.

Det, vi anbefaler, er, at du skal drikke et glas vand næste gang, du føler dig sulten. Prøv lunkent vand for at fremskynde dit stofskifte. Vent derefter omkring 20 minutter og se hvad der sker i din krop. Hvis følelsen af sult forsvinder, var det bare tørst. Ellers skal du spise noget sundt og nærende.

Så husk at du skal forbruge mindst 2 liter vand om dagen for at holde dig selv hydreret.