Honning og løg: hurtigtvirkende hostesaft

Hoste er en af ​​kroppens forsvarsmekanismer, som er produceret af en brat, eksplosiv tømning af luft fra lungerne. Formålet er at udlede fremmede eller skadelige stoffer, som findes i luftvejene.
Honning og løg: hurtigtvirkende hostesaft

Sidste ændring: 07 oktober, 2018

En hoste kan være tør eller produktiv. Når en hoste er produktiv,  ledsages den af mucus, også kaldet slim eller spyt. Det bør ikke være der, da det er den måde, hvorpå kroppen eliminerer overskydende slim i luftvejene. På den anden side er en tør hoste ikke resultatet af ekspektoration men en mulig irritation eller infektion, der, hvis den ikke behandles tidligt, kan blive til noget kronisk. Lær her hvordan du kan lave en hurtigtvirkende hostesaft af honning og løg.

Uanset hvilken type af hoste en person kan have, vil de fleste mennesker ty til saft og andre lægemidler i et forsøg på at kontrollere deres symptomer. Imidlertid  kan den overdrevne brug af medicin og sirup have bivirkninger for din sundhed, og vi anbefaler derfor naturlige alternativer.

De naturlige ingredienser til at lindre en hoste kan have slimløsende og beroligende egenskaber, som vil hjælpe til at fjerne slim, og yderligere vil hjælpe dæmpe irritationen. Disse ingredienser fungerer som antibiotika, der kan bekæmpe mikroorganismer, som angriber luftvejene. I denne artikel vil vi dele den berømte natursirup lavet af honning og løg med dig

Honning og løg-sirup som hostesaft

Du kan lave en hurtigtvirkende hostesaft af honning og løgsaft

Kombinationen af ​​honning og løg er et velkendt naturligt middel, der er blevet anvendt til at dæmpe hoste siden oldtiden. Begge ingredienser har en antibiotisk og slimløsende virkning, der bidrager til at reducere symptomer forbundet med hoste for at undgå at det bliver et større problem. Desuden har de kraft til at styrke immunsystemet, for at forstærke dets respons på vira, bakterier og andre mikroorganismer som kan medføre åndedrætsproblemer.

 • Fordele ved honning: honning er anerkendt af World Health Organization (WHO) som en mulig behandling for hoste og forkølelse. Denne fødevare har kraft til at dulme halsen og dæmpe irritationer og lindre symptomerne på symptomer på hoste. Den har endvidere antioxidante egenskaber og forøger produktionen af ​​andre stoffer kaldet cytokiner, som tilskrives dens antimikrobiske virkning.
 • Fordele ved løg: løg er velkendt verden over for at være et godt naturligt hostemiddel. Dets egenskaber hjælper med at fjerne bakterier og stimulere udrensning af luftvejene. Denne fødevare indeholder en høj koncentration af antioxidanter, rensende egenskaber og afgiftende evner, der kan hjælpe til at styre en hoste. Med dette i tankerne, er det ikke overraskende, at løgene har magt til at lindre symptomerne på en hoste og irritationer i halsen.

Denne naturlige sirup kombinerer egenskaberne for honning og løg for at bekæmpe en hoste og styrke immunsystemet. Dens ingredienser har ikke nogen bivirkninger, og de er helt sikre ved brug til børn.

Honning og løg – opskrift på hostesaft nr. 1

Ingredienser

 • 1 middelstort løg
 • 2 glas vand
 • Saften fra en citron
 • 2 tsk. honning

Tilberedning

 • Skræl og skær løget i store skiver og kog det derefter i 15 minutter i de to glas vand.
 • Efter at være kommet i kog, skal du fjerne det fra varmen og lade det sidde i 5 minutter. Tilføj derefter de to teskefulde honning og citron
 • Det er bedst at drikke det 2 eller 3 gange om dagen.

Honning og løg – opskrift nr. 2

Ingredienser

 • 1 middelstort løg
 • 2-3 spsk. honning

Tilberedning

 • Skræl og skær løget i små skiver og læg det i en skål. Tilsæt derefter honning og lad det trække natten over.
 • Den følgende morgen sies blandingen under anvendelse af en tyk gaze eller en si, brug hele denne portion i løbet af dagen.
 • Du kan indtage dette middel i sin naturlige form, eller du kan fortynde det i et glas vand.
 • Det anbefales, at du tager en spiseskefuld af denne sirup hver 2. time for de bedste resultater.

Uanset hvilken opskrift du vælger, er det vigtigt at vide, at resultaterne ikke kommer umiddelbart. For at lægemidlet virker dulmende, er det nødvendigt at indtage det i forskellige doser. Først da kan det hjælpe dig med at klare hosten

Er du klar til at lave hostesaft af honning og løg?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.