Intuition: Guiden til mødet med den perfekte

Selv om vi måske ikke tror på det, er det vores underbevidsthed, der genererer vores intuition baseret på tidligere erfaringer og sender os tegn på, at vi møder den perfekte person.
Intuition: Guiden til mødet med den perfekte

Sidste ændring: 06 april, 2019

Socialitet og det fortsatte, dybe ønske om at møde mennesker og lave dybe forbindelser har altid været kernen for menneskets eksistens drevet af intuition. Selvfølgelig er mødet med den perfekte person et af målene med dette foretagen.

Aristoteles talte allerede om det i sin tid. Senere var østrigerne Alfred Adler og Rudolf Dreikurs de første læger til at håndtere spørgsmålet om sociallivet på en kraftig teoretisk og empirisk måde.

Plus, vi kan ikke overse Abraham Maslows klassiske behovshierarki .

Uden tvivl er det stræben efter accept, kærlighed, venskab, kærlighed og tilhørsforhold der er med til at garantere os menneskers overlevels.

Når det er sagt, hvis der er en ting, som vi alle ved, er det nemlig at det ikke altid er lige nemt at møde mennesker, der forbinder med dit væsen, dine værdier, din identitet, dine hobbyer og dine lidenskaber.

Det er også vigtigt at huske at for et  godt venskab eller et sundt forhold er det ikke nødvendigt at blive enige om alt.

I stedet er der noget mere immaterielt,  noget vi har svært ved at definere, der dyrker de virkelig magiske obligationer .

Fra tid til anden, og næsten uden at vide, hvordan vi simpelthen “forbinder” med nogen. Vi har oplevet at møde den perfekte person på det rigtige tidspunkt, lige når du har brug for dem mest.

Hvis dette nogensinde er sket for dig, vil du nok være interesseret i vores ideer om dette fantastiske fænomen.

Mødet med den perfekte person: Forbindelsens kraft

intuition-er-i-haenderne

Louise Hawkley er videnskabskvinde ved University of Chicago og er specialist i forskning af psykosociale fænomener.

Ifølge hende er hovedparten af ​​disse specielle obligationer, stabile venskaber og stærke relationer, som vi ikke ved, hvordan man definerer, karakteriseret ved at dele aspekter, der bygger, hvad vi ofte kalder “forbindelsens magi:”

 • Intime forbindelser er den første af disse, og refererer til det mest private aspekt af selvet.
  • Når du først møder en person, føler du næsten straks, at denne person harmoniserer eller forbinder med dit væsen. Det er tydeligt, som man føler sig forstået, og at der er kemi.
  • Det er som et naturligt instinkt, der er stærkt forbundet til din intuition.
 • Det andet aspekt er defineret som relationel forbindelse og refererer til den frekvens, hvormed vi kommer i kontakt med personen.
  • Ofte, når vi møder nogen, føler vi os ikke særlig interesseret i dem.
  • Men når der er sand forbindelse og sammenslutning, kan den daglige medfølelse af  “Godmorgen, hvordan har du det?”, “Jeg har tænkt på …” eller “Lad os gøre noget sammen”  styrke forholdet.
 • Endelig er der den kollektive forbindelse, der henviser til, hvor komfortabelt personen integreres med sin nærmeste personlige kerne  (familie, venner …).

Læs også:  Hvilket forhold har du til din partner?

Intuitionens kraft: Den sjette sans, der leder dig til de rigtige mennesker

intuition-er-noeglen

At finde den særlige person eller individ er ikke let.

De fleste af os har erfaret det at blive skuffet. Efter alt har vi alle  lagt vores håb og drømme i andre mennesker, der på et tidspunkt har svigtet os  eller simpelthen ikke var, hvad vi troede eller forventede.

Ligeledes vil vi alle selv have skuffet nogen. Du har måske endda besluttet dig at distancere dig fra en person, der var uvillig på et tidspunkt.

Alle disse dynamiske udspiller sig i din livscyklus. De er en del af din tidslinje, hvor du får erfaringer og visdom. Disse gør din sjette sans skarpere og mere vågen.

Glem aldrig eller undervurder kraften i din intuition.

Når det kommer til stykket, er din intuition næsten altid korrekt når du dømmer nye mennesker, du møder, baseret på dine interne kriterier. Så at møde den perfekte person indebærer ubevidst godkendelse.

Læs:   5 tegn, der viser din intuitive intelligens

Hvordan virker din intuition, når du møder nogen?

moedet-med-perfekte-person

Vores intuition er ikke en overnaturlig, magisk eller ekstrasensorisk magt.

 • I virkeligheden er det din hjernes evne til at give dig hurtige meninger eller informationer baseret på, hvad den opdager i din underbevidsthed.
 • Dette ekstraordinære, intime lagerhus skjuler essensen af ​​hele dit væsen. Dette er dine tidligere oplevelser, dine følelser, din identitet, erfaringer, skjulte ønsker, behov, værdier, erindringer …
 • Hvad  intuitionen gør er at rejse hurtigt ind i dette lagerhus. Det dykker ind i din underbevidste spektakulære have for  at høre det. Det søger hurtigt at finde et svar eller en forklaring.

Når du møder nogen, gør din underbevidsthed en hurtig vurdering baseret på hvem du er og hvad du stiller som krav. Derefter sender det dig hurtigt en fornemmelse, som dukker op i dit sind og udgør din intuition.

Dette påvirker, om du stoler på nogen eller ej. Det fortæller dig, om det er værd at se dem igen eller give dem dit telefonnummer mv .

Til sidst, er det altid en god ide at lytte til din indre stemme og tage det alvorligt.

Magiske forbindelser sker hver dag. Men husk, hvis dit mål er at møde den perfekte person: Du skal være modtagelig, gå med strømmen og være opmærksom på, hvad der er omkring dig for at finde dem.

Hovedbillede takket være: © wikiHow.com


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.