5 slags juice, der hjælper med at fjerne nyresten

Juice er et naturligt alternativ til at hjælpe din krop med at skille sig af med giftstoffer, bekæmpe infektioner og fjerne nyresten.
5 slags juice, der hjælper med at fjerne nyresten

Sidste ændring: 26 august, 2022

Dine nyrer spiller en kritisk rolle i din krop, hjælper med at rense blodet og fjerne affaldsprodukter gennem din urin. Det betyder at de er afgørende for sundheden i andre af din krops organer, og det gør deres sunde funktion yderst vigtig. Derfor bør du også vide hvordan du selv kan fjerne nyresten, hvis de opstår.

Nyresten kan dannes af en lang række årsager og er ofte forbundet med dårlig kost eller specielle fysiske defekter. De er næsten altid et produkt af en nyrefejl, der forhindrer kroppen i at fjerne giftstoffer, som derefter opbygges inden i dem. Når disse stoffer ikke fjernes, krystalliseres de og bliver til sten, og giver smerter, når de begynder at tilstoppe urinrøret.

Der er lægemidler på markedet, som effektivt fjerner nyresten. Men nogle af disse har bivirkninger, og de fungerer muligvis ikke perfekt. Heldigvis findes der naturlige alternativer, som kan stimulere nedbrydningen og fjernelsen af nyresten, og forhindre dem i at vende tilbage.

Grapefrugtjuice og aloe vera kan fjerne nyresten

Grapefrugtjuice og aloe vera kan fjerne nyresten

Dette middel blev offentliggjort i 2003 i The Scientific Principles and Practices of Herbal Medicine som en god måde at eliminere nyresten på, behandle en række andre nyreproblemer og rense blodet.

Ingredienser

 • Aloevera-gel
 • 1/2 kop grapefrugtsaft (100 ml)
 • 2 spiseskefulde honning

Hvordan tilbereder du det?

Blend aloe vera gelen i en blender sammen med grapefrugtsaften. Efter et minut eller to tilsættes honning.

Mango, cantaloupe-melon, appelsin og grapefrugt-saft

JuiceAppelsinMangoMelon

De fire frugter brugt i denne opskrift til at fjerne nyresten gør denne drik til en kraftig antioxidant, en kraftig behandling til at rense kroppen for giftige stoffer.

Ingredienser

 • 1/2 mango
 • 1 appelsin
 • grapefrugt
 • 1/4 cantaloupemelon

Hvordan tilbereder du den?

Først skal du sørge for at skrælle den og fjerne kernerne fra hver frugt. Skrællen kan give denne saft en sur smag, som der helt sikkert ikke er nogen ide i. Vask frugten godt og kom den i din blender, indtil de er godt blandet. Drik to kopper af denne saft om dagen.

Gulerod-, æble-, appelsin-, og agurkesaft

Gulerodsjuice4

Denne sammensætning hjælper med at afgifte kroppen, fjerne giftstoffer og opløse nyresten.

Ingredienser

 • 4 gulerødder
 • 2 æbler
 • 2 fed hvidløg
 • 1 agurk
 • 1 appelsin

Hvordan tilbereder du den?

Skræl og hak alle ingredienser og kom dem i din blender. Når du er klar, så kør dem i et par minutter. Du kan tilsætte lidt vand, om nødvendigt.

For at opnå det bedste resultat, bør du drikke denne   juice   om morgenen.

Tranebærsaft kan fjerne nyresten

Denne lækre drik er rig på antioxidanter og antibakterielle forbindelser som tanniner, der medvirker til at forhindre bakterier i at klæbe til væggene på nyrerne. Tranebærsaft anbefales til at forebygge urinvejsinfektioner og kroniske problemer som nyresten.

Ingredienser

 • 1 kop tranebærsaft (250 ml)
 • 1/2 kop vand (125 ml)
 • 1 spiseskefuld citronsaft (15 ml)

Hvordan tilbereder du den?

Bland alle ingredienserne sammen og drik denne saft hver dag. For at opnå de bedste resultater, bør det kombineres med et sundt forbrug af vand.

Ananasjuice

Ananasjuice2

Ananas er kendt for at være stærkt vanddrivende og virker som et rensemiddel, der hjælper med at fjerne det affald, der ophobes i kroppen. Ananas   juice renser nyrerne og forebygger og fjerner nyresten. Mens du kan drikke rent ananas juice for at opnå denne fordel, kan du også nyde følgende opskrift og opnå endnu bedre resultater.

Ingredienser

 • 1 ananas skåret i stykker
 • 1/2 kop rismælk (250 ml)

Hvordan tilbereder du den?

Tilsæt begge ingredienser til din blender og blend indtil den ønskede konsistens er opnået. Hvis du foretrækker en lidt mere tyndtflydende væske, kan du tilsætte lidt vand.

Indtagelse af disse fem slags juice regelmæssigt er en fantastisk måde at fjerne nyresten og fjerne kroppens giftstoffer, der medfører en myriade af andre problemer.Tilsæt dem til din kost og begynd at nyde alle fordelene.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.