Øvelser mod rygfedt

Når vi løfter vægte, træner vi vores muskler, øger stofskiftet og forbrænder fedt. Men vi behøver ikke at løfte et ton af vægt for at se resultater. Vi kan godt nøjes med blot et par kilo.
Øvelser mod rygfedt
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 12 oktober, 2022

De fleste mennesker vil gerne fjerne fedt fra et helt bestemt område af kroppen, og vi ved, at for at opnå dette er der særlige øvelser, der selektivt træner, toner og fjerner fedt fra disse områder – især områder som mave, balder, lår, bryst eller ryg. Du kender sikkert selv de mennesker, der udelukkende fokuserer på deres mave eller ben. De glemmer, at ryggen er et meget vigtigt område, når det kommer til at styrke og tone kroppen. Det påvirker i høj grad dit udseende og din samlede fysik.

De irriterende deller af fedt på ryggen bliver normalt et problem, når man vil have en sports-bh, badedragt, eller en stram kjole på. Ryggen har en irriterende tendens til at trække fedt til sig. Det kræver en masse engagement og disciplin at komme af med det igen. Hvis du er interesseret i at lære at hvordan du taber rygdellerne, så læs videre. Vi giver dig nogle af de bedste øvelser.

Øvelsesrutine til at styrke din ryg og forbrænde rygfedt lokalt

Øvelse 1

Eliminer-rygfedt-2

Rul en yogamåtte ud og læg dig på maven med armene strakt fremad (eller tilbage over dit hoved). Bøj forsigtigt ryggen uden at løfte fødderne, så skuldrene hæves fra jorden, og vend derefter tilbage til udgangspositionen. Udfør to sæt med ti gentagelser hver.

Øvelse 2

Forbliv i den samme position, og placer denne gang dine hænder på halsen eller ved ørerne. Løft dit torso fra måtten og vend derefter tilbage til udgangspositionen. U dfør to sæt af femten gentagelser hver.

Eliminer-rygfedt-3

Øvelse 3

Gør det samme som i øvelsen før, men i stedet for at hæve ryggen direkte opad skal du denne gang hæve den først skråt opad til den ene side og så den anden – som om du prøver på at se, hvad der er på din højre og derefter venstre side. Prøv altid at holde resten af ​​kroppen i ro.

Øvelse 4

For at udføre den sidste øvelse, skal du udføre den yogastilling, der kaldes “katten.” Slap af i din ryg, og krum den derefter opad så langt, som du kan (ligesom en kat ville gøre). Træk derefter din mave mod gulvet, som om du ville røre jorden med den. Gentag denne op og ned bevægelse fem gange, og slap derefter af.

Tag ud at svømme

Du sætter virkelig fokus på dine rygmuskler, når du svømmer. Samtidig er svømning en meget afslappende aktivitet. Det er en fantastisk måde at få motion og styrke ryggen på. Og samtidig kan du tabe det overskydende rygfedt!

Vægttræning

Enhver god fedtforbrændingsrutine bør omfatte vægttræning. Du kan bruge håndvægte til at punkttræne og opbygge muskelmasse. Det vil også hjælpe dit stofskifte til at forbrænde mere fedt – også efter træning. Alt du skal gøre, er at begynde at udføre lidt vægttræning hver anden dag. Der er ingen grund til at løfte meget tunge vægte – et par enkelte kilo vil være nok.

Dyrk cardiotræning i intervaller

Hjerte-kar-motion øger din puls, hvilket hjælper kroppen til at forbrænde kalorier. At inkludere intervaltræning som en del af din cardio rutine vil hjælpe dig med at fjerne rygfedt. Du kan vælge en hvilken som helst slags træning, du kan lide, såsom løb, sprællemænd, cross-træning, cykling, eller sjipning.

Lav mavebøjninger

Selvom vi ved, at mavemuskeløvelser som mavebøjninger punkttræner maven og fjerner fedt i maveregionen, hjælper de dig også med at slippe af med fedt omkring lænden. Træn hele din mave med fokus på de skrå mavemuskler. Du kan også inkludere sidebøjninger og statisk udstrækning i din motionsrutine.

Anbefalinger for de bedste resultater

  • Vi ved, at det at slippe af med uønsket fedt er et besværligt mål, som kun kan opnås med stor disciplin og en seriøs indsats. Fokus på rygområdet vil kræve lidt mere rutine, da det er et vanskeligt område. Men hvis du følger øvelserne, som anført ovenfor, vil du begynde at kunne se resultater på ingen tid.
  • Husk, at for at smide uønsket vægt, er det af afgørende betydning, at du indtager en afbalanceret kost, der er fri for overskydende fedt, stegte fødevarer, sukker og andet. Det er altid en god idé at tilføje flere sunde fødevarer og drikkevarer som frugt, grøntsager, grøn te, vand, fødevarer med højt fiberindhold, protein, osv.
  • Det er også en god idé at supplere dine øvelser med en god rygmassage, da et blidt tryk gradvist kan hjælpe med at fjerne de irriterende “sidedeller.”
  • Og husk endelig, at en god kropsholdning er vigtigt for at holde dette område af kroppen stærkt. Du bør altid forsøge at have en oprejst holdning, Det forhindrer, at ryggen krummer og at der opstår grimme deller.

Vi håber, at du har nydt denne artikel om øvelser, der bekæmper rygfedt!

Det kan interessere dig ...
Tab dig med disse lækre gurkemejeopskrifter
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Tab dig med disse lækre gurkemejeopskrifter

Nogle naturlige produkter kan stimulere dit stofskifte og gøre det lettere for dig at tabe dig. Disse gurkemejeopskrifter er et godt eksempel.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.