Slip af med oppustethed med denne pære og kiwi smoothie

Med dens fiberrige ingredienser er denne smoothie det perfekte valg til at forbedre enhver form for problemer med fordøjelsen og fremme bevægelse i tarmene. Det er derfor, den er så perfekt til at hjælpe med at lindre forstoppelse og behandle oppustethed.
Slip af med oppustethed med denne pære og kiwi smoothie
Eliana Delgado Villanueva

Bedømt og godkendt af ernæringsekspert Eliana Delgado Villanueva.

Sidste ændring: 14 august, 2023

Oppustethed kan være super irriterende. Nogle gange kan den bare blive ved og ved lige meget hvad du gør. Slip af med oppustethed med denne pære og kiwi smoothie, læs med her!

Hvis du døjer med dette problem, ved du præcist hvor meget, det pårivker ens daglige rutine. Du er højst sandsynligt blevet vant til dette konstante ubehag.

I denne artikel vil vi foreslå en simpel løsning. Det eneste, du skal gøre er at drikke en pære og kiwi smoothie hver morgen. Det vil hjælpe med at forbedre bevægelsen i tarmene og samtidig bekæmpe væskeretention.

Prøv det!

Er der intet, der kan bekæmpe oppustethed?

Det hovedsaglige problem ved at behandle denne tilstand er, at så mange forskellige ting kan forårsage det. Du er nødt til at have de følgende ting i baghovedet, hvis du gerne vil komme af med oppustethed én gang for alle:

 • Intolerance overfor bestemte fødevarer, som man måske ikke fordøjer ordentligt. De mest almindelige fødevarer er gluten og laktose. Der er dog også personer, som ikke kan fordøje frugt eller grøntsager ordentligt, sågar nødder osv.
 • Overdreven mængde af rå fødevarer eller store mængder af gas-producerende fødevarer, såsom salat, kål, løg, svampe, bælgfrugter osv.
 • At spise på en usund måde, for eksempel ved at skynde sig, mens man snakker, stående eller ved ikke at tygge maden ordentligt.
 • At drikke for meget vand under et måltid. Man bør drikke sin vand på forhånd, mellem måltider eller om morgenen.
 • At kombinere for mange fødevarer der har forskellige fordøjelsesniveauer. Det værste, man kan gøre, er at kombinere mælkeprodukter med frugt. Det er bedst at spise disse to ting udenfor hovedmåltiderne, såsom til morgenmaden eller som et mellemmåltid.
 • Stress, nervøsitet og følelsesmæssige problemer.
 • Problemer med fordøjelsen. Det er åbenlyst, at personer, der døjer med oppustethed, oplever dette på grund af et eller anden problem med fordøjelsen. Man bør derfor søge læge for at sikre sig, at det ikke er problemer, der kræver yderligere behandling, såsom bakterier, parasitter, gastritis, kronisk forstoppelse osv.

Slip af med oppustethed med pærers evne til at behandle det

Paerer

Pærer er en af de mest effektive fødevarer til at mindske oppustethed, der er forårsaget af væskeretention, da de er lavet af 80% vand.

Deres høje indhold af kalium og lave indhold af natrium gør dem til en meget gavnlig frugt, når det kommer til at få gang i kroppen og også generelt i forbindelse med kost til vægttab.

Deres vanddrivende egenskaber er også forstærket af deres indhold af arginin, arbutin, ascorbinsyre og andre næringsstoffer.

Samtidig med at de mindsker oppustethed, indeholder de også pektin, hvilket er et opløseligt fiber, som fremmer bevægelse i tarmsystemet.

Slip af med oppustethed med kiwis evne til at behandle det

Kiwi er en meget populær frugt, der bliver brugt som middel mod forstoppelse. Det er på grund af dets høje indhold af fibre, som fremmer bevægelse i tarmsystemet uden at irritere tarmkanalen, modsat andre afføringsmidler.

God tarmbevægelse er virkelig vigtigt for kroppen. Forstoppelse og oppustethed kan nemlig nemt føre til betændelsestilstande.

Kiwi er også en af de frugter med højest indhold af C-vitamin, endda højere end citroner og appelsiner.

Det er bedst at spise kiwi hver morgen før morgenmaden. Men ved at anvende denne pære og kiwi smoothie vil man forstærke disse egenskaber og samtidig også nyde en lækker morgenmad.

Sådan tilberedes denne smoothie

Smoothie med paere og kiwi

Mængden af smoothie, du ønsker at tilberede, afhænger af, hvor sulten du er, samt din kropsstørrelse og livsstil. Denne smoothie er gavnlig som en del af en kost for vægttab, hvilket betyder det ikke bør stoppe dig i den forbindelse.

De følgende mængder er cirka mål:

 • 1 stor moden pære. Hvis den er økologisk kan man også bruge skrællen.
 • 2 modne kiwier
 • En knivspids knust ingefær
 • 100 ml vand
 • Hvis man ønsker det en smule sødere, kan man tilsætte honning eller andet sødemiddel.

Blend alle ingredienserne, til det danner en jævn væske.

Hvornår bør man drikke det?

Slip af med oppustethed, drik denne smoothie hver morgen, frisklavet som sin morgenmad. Gør det altid et lille stykke tid efter at have drukket citronvand før morgenmaden.

Hvis man stadig er sulten, eller hvis man ønsker mere fast føde, kan man spise det et stykke tid efter morgenmaden. Men husk altid det råd, der blev givet i det første afsnit. Man kan altid lave så meget af smoothien, som man end ønsker, og man kan endda drikke den i løbet af morgenen.

Det er en god idé at være striks med dette middel i mindst en måned. Derefter kan man drikke det efter behov. Man kan simpelthen mærke efter, hvad der passer en bedst.

Slip af med oppustethed!

Det kan interessere dig ...
Papaya, grøn te, og aloe vera mod oppustet mave
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Papaya, grøn te, og aloe vera mod oppustet mave

Når disse tre ingrediensers helbredende egenskaber kombineres, får du et middel, der hurtigt reducerer oppustet mave. Læs videre her!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.