Stop med at styre dit liv og bare leve det!

I stedet for at gå imod det nuværende og kæmpende liv, stop, og hvorfor ikke lade det tage dig langs sin sti, så du kan lære hver lektion, som den har forberedt dig på?
Stop med at styre dit liv og bare leve det!

Sidste ændring: 26 august, 2022

Måske prøver du ofte at styre dit liv, i stedet for at lade det tage dig med på rejse.  Stop med at pr øve at kontrollere det – På denne måde kan vi finde den vej, vi virkelig bør tage i livet.

Når uforudsete, uventede ting sker for os, er vi forstyrrede og rebellere imod dem. Vi sætter ofte skylden på noget eller en anden. Vi bruger sætninger som “hvad har jeg gjort for at fortjene dette?” Alle og alt andet er skylden, og vi er ofrene.

Vi har alle forventninger i livet, men for det meste sker det ikke. På grund af dette falder vi ind i nederlag og vi er fyldt af skuffelse.

Livet kræver ikke orden, men snarere tillid

superkvinde

Ønsket om at kunne styre hele livet er ubrugeligt.  Når alt går godt, fantastisk. Men når alt begynder at gå galt, gør vi os selv til et offer. Vi gør dette i stedet for at stå over for situationen og forsøge at komme over ting.

Livet er ikke let. Vi har den forkerte tro på, at alting skal trives godt. Men det er bare ikke realistisk.

Alt er lavet af gode og dårlige øjeblikke. Begge tjener et formål, selv om nogle får os til at føle sig bedre end andre. Men hvis vi er ærlige, er det et spørgsmål om perspektiv.

  • Et svigt betyder ikke, at vi skal opgive vores mål.
  • Langt fra dette kan det være en mulighed for at vokse og lære. Dette omfatter at lære om alt, hvad der gør os godt.
  • Et giftigt forhold er ikke en grund til at afvise kærlighed og fordømme det .
  • Det kan være en mulighed for at lære at være mere selektiv. Det er også en chance for at fjerne din blindfold som følge af dine forventninger så hurtigt som muligt.

Stop med at styre dit liv – Du må ikke svømme imod strømmen, istedet strøm med livet

stop-autopilot

Skal du fortsætte med at slå dit hoved mod en mur? Lad være med at gøre dig selv til offer for enhver situation. Livet vil måske bare tage dig i en anden retning.

Stop med at bebrejde andre mennesker for, hvad de får dig til at lide . Det kan være, at du er den, der lader dette ske. Det kan være dig, der ikke er i stand til at skære folk ud og afstand dig fra folk, der ikke er gode til dig.

Du lever dit liv i autopilot . På grund af dette kan du ikke fange alt, hvad det forsøger at fortælle dig om hvert trin du tager. Livet giver dig specifikke instruktioner, selvom du ikke accepterer dem på den bedste måde. Men, det gør give dem til dig. Åben dine øjne! De er der

Vi tvinge os ind i  relationer , der ikke er værd at besværet. Vi fylder os med klager i stedet for at marchere fremad. Dertil kommer, at vi binder os i en  offermentalitet, der får os til at tænke på os selv som ofre, når det ikke er sådan. Hvorfor begynder vi ikke at flyde med livet?

Nogle gange er vi så dybt og behageligt i vores komfortzone, at vi mister vores perspektiv. Vi hader forandring! Ændring er imidlertid nødvendig.

Forsøger du at styre dit liv?

Gå på line - prøver du at styre dit liv?

Når vanskeligheder overvælder dig, går hele din verden ude af kontrol . Du kan lide at have alt planlagt, og for dine dage at følge en rutine.

Men når noget uundgåeligt sker, kaster du dine hænder i luften og føles som om du går tæt på. Usikkerhed er noget, som du ikke kan lide. Du tænker på ændringer som en ulykke.

At ændre din måde at se situationer på er alt. Selv de mest negative ting har en positiv side . Du skal bare vide, hvordan man ser det, fordi det kan være meget subtilt. Du kan ikke gøre det, hvis du tager den nemme måde. Den nemme måde er at klage,  benægte og afvise alt, der overvælder dig.

Lær hvordan du styrer din bekymring og stress . Forsøg ikke at styre livet.  I stedet stop med, og  lad det tage dig med det.  Vær ikke bange for, hvad der vil ske . Når du mindst forventer det, vil der ske fantastiske ting, som du aldrig ville have forventet.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Schein, E. H. (2010). Helping: How to offer, give, and receive help. ReadHowYouWant. com.
  • Thomas, P. A. (2010). Is it better to give or to receive? Social support and the well-being of older adults. Journals of Gerontology Series B: Psychological Sciences and Social Sciences, 65(3), 351-357.
  • Calatayud, D. (2006). Cada uno da lo que recibe, y luego recibe lo que da. Telos: Cuadernos de comunicación e innovación, (68), 9-11.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.