Lær om vigtigheden af at græde (På den rigtige måde)

Hvor ofte græder du? Lær om vigtigheden af at græde i denne artikel.
Lær om vigtigheden af at græde (På den rigtige måde)

Sidste ændring: 28 november, 2018

  Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet PsycNet, er tårer et tegn på at der sker noget vigtigt i dit liv. Lær om vigtigheden af at græde (På den rigtige måde), i denne artikel.

Det at være i stand til at græde er utvivlsomt en modig og lettende handling, men også en afsløring.

Eksperter i følelsesmæssig psykologi anbefaler, at folk benytter lejligheden til at græde i øjeblikke med bitterhed eller store vanskeligheder. Men mange mennesker ikke forstår betydningen af gråd.

Vigtigheden af at græde

Denne følelsesmæssige udladning er en handling af “nødvendighed”. Det er ikke værd at gemme, skjule eller knyttede næverne og holde tilbage.

Det er en lettelse, der er terapeutisk og befriende. Som giver dig mulighed for at frigive de ting, der plager dit sind og såre dit hjerte.

I dagens artikel inviterer vi dig til at overveje nogle af disse aspekter af tårer og gråd, som du måske ikke er klar over. Vi anbefaler også af hensyn til dit helbred, at du aldrig forsøge at undertrykke denne naturlov, noget vi har arvet fra vores forfædre.

Alle de gange, jeg har grædt på den forkerte måde

Det er sandt. Tro det eller ej, der findes en forkert måde at græde på. Du skal ikke bekymre dig, hvis denne oplysning bekymrer eller overrasker dig, fordi sandheden er, at ingen lærer dig meget om følelsesmæssige forhold, vital viden, der kan hjælpe dig hver dag.

For at forstå vigtigheden af at græde, når det handler om mennesker, så overvej følgende interessante facts.

Japanske grædehoteller

Kvinde der graeder

I kan du finde hoteller som Mitsui Garden eller Yotsuya i Tokyo hvor mennesker kan booke en eller flere nætter og ganske enkelt græde eller sørge.

  • Vi lever i en kultur hvor følelser ofte er belagt med restriktioner. Hvor det ikke er passende at udtrykke ekstrem glæde eller sorg.
  • Japanerne er kendt for deres store krav, når det kommer til arbejdsmoral, og de antager meget strenge familie og sociale normer.
  • Alt dette kan skabe ekstreme tilstande af angst og stress, som de måske ikke ved, hvordan man håndterer eller frigiver.
  • Takket være disse grædehoteller kan enhver, der ønsker det anmode om et værelse og gøre brug af det.
  • Der er komfortable senge, lommetørklæder, afslappende bade, musik og film, som gæsterne kan bruge til at finde lindring. Det giver dem mulighed for at sørge, så længe de har brug for det, og at hulke og skrige om nødvendigt.

Værelserne er lydisolerede og der er fuldstændig diskretion.

  • Efter de har grædt kan de lægge sig til at sove og vågne op næste dag med mere energi. Føle sig mere komfortabel, til det punkt, at de er klar til at foretage de nødvendige ændringer eller omlægge deres liv på en bedre måde.

vigtigheden af at græde på den rigtige måde

Denne interessante teknik i Japan kan være en sikkerhedsventil, men det er ikke altid hensigtsmæssigt. Vi mennesker har mange instinktive adfærd, takket være evolution, som forbinder os med dem, der er omkring os.

Det er altid bedre at græde i selskab med en anden.

Kvinde der graeder

Almindelige sociale handlinger som  gråd og endda gaben er stærkt empatiske.

Her er et eksempel: Du er ude med dine venner og en af dem gaber. Snart gør resten af jer det også, uden at vide hvorfor.

  • Det handler om at gaben leverer ilt til hjernen, men det er også en empatisk adfærd, der er delt mellem dem, der har et tæt bånd.
  • Gråd er i sin forstand en handling, der tjener til at forene mennesker og advare dem om, at der sker noget.

Selv om mange mennesker græder privat, fordi de er flove eller undgå at tiltrække opmærksomhed. Så er den bedste ting at gøre at sørge sammen med en anden.

  • Først derefter kan du drage fordel af den fysiske følelse af lettelse. På den anden side kan du drage fordel af den komfort, en person tæt på dig kan give med deres omfavnelse og gode råd.

Det er dog ikke altid let. Sommetider kan du blive bange eller du har bare ikke den rette person til at hjælpe dig til at trøste dig uden fordømmelse.

Uanset dette er gråd noget, der er nødvendigt fra tid til anden, og det karakteriserer mennesker som art. Hver kropslig funktion, vi har, eksisterer af en grund, så det at holder dine tårer tilbage er ikke naturligt.

Hvis du altid prøver at skjule dine tårer, vil de negative følelser bare fortsætte med at blive ophobet.

To haender der river et hjerte itu

Gør brug af dine tårer og den lindring, de bringer. Affind dig med din smerte, løslad din hulken, lad din stemme bryde med hver spasme og derefter drage et langt suk.

Gode mennesker har sårede hjerter

Efter dette, vil dit liv tage på en anden kulør. Din hjerne vil være mere afslappet, og du vil være i stand til at træffe beslutninger mere tydeligt.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.