Banan-smoothies til utroligt vægttab

Ved at kombinere bananer med fødevarer som vilde bær, hørfrø og spinat kan du tilberede fedt-forbrændende smoothies, som vil hjælpe dig med at opnå bedre resultater i din slankekur
Banan-smoothies til utroligt vægttab

Sidste ændring: 26 august, 2022

I årtier har folk undgået bananer som en del af deres slankekur. Men mange undersøgelser, viser, at i modsætning til populær tro, er bananer godt for kroppen og kan hjælpe folk, der forsøger at tabe sig. Derfor vil vi i denne artikel vise dig, hvordan du kan lave lækre banan-smoothies til dit vægttab.

Bananer er lækre og på grund af deres indhold af kalium er de også gode til at bekæmpe væskeophobning og inflammation. Ved at kombinere dem med fødevarer til fedt-forbrænding fødevarer som hørfrø og spinat, kan du lave utrolige opskrifter, der vil give dig energi og hjælpe dig med at tabe dig på en sund måde.

Hvorfor spise bananer?

Bananer indeholder op til 450 mg kalium, et nødvendigt mineral at hjælpe kroppen med at fjerne overskydende væske. De indeholder også naturlige sukkerarter, såsom fructose, saccharose og glucose, der forsyner kroppen med naturlig energi samtidig med at de får dig til at føle dig mere mæt og undgå overspisning.

Bananer indeholder en aminosyre kaldet tryptophan, som kroppen bruger til at bygge proteiner. De stimulerer også frigivelsen af ​​serotonin, en vigtig neurotransmitter i nervesystemet og en forløber for melatonin, et vigtigt hormon i søvncyklussen.

På trods af den almindelige misforståelse, at bananer er fedende, er det værd at bemærke, at en portion på 100 gram kun indeholder 100 kalorier. Selvom den ikke nødvendigvis er kaloriefattig, er dens største fordel at den kan give mæthedsfølelse og dermed hjælpe dig med at undgå mellemmåltider.

Bananer er en god kilde til A-, B-, og C-vitaminer og mineraler som jern, kobber, magnesium, calcium, zink og kalium. De indeholder også pektin og fibre, som forbedrer tarmgennemstrømnningen, fremmer fordøjelsen og kan hjælpe med til at forebygge gastritis og behandle sår på tarmene.

Banan-smoothies til utroligt vægttab

Banan-smoothies er gode, når du gerne vil tabe dig

Ved at kombinere bananer med fødevarer som vilde bær, hørfrø og spinat kan du tilberede fedt-forbrændende smoothies, som vil hjælpe dig med at opnå bedre resultater i din slankekur. Åbenbart, er disse smoothies beregnet til at supplere din kost og bør ledsages af god kost og træning for at give de bedste resultater.

Banansmoothie med hørfrø

Denne lækre smoothie med hørfrø, er en af de banan-smoothies, der vil hjælpe dig til at føle dig mere mæt, bekæmpe væskeophobning og forbedre fordøjelsen.

Ingredienser

 • Saften af ​​en appelsin
 • 1 banan
 • 2 spiseskefulde mælkebøtte
 • 2 spsk. hørfrø

Tilberedning

Kom alt i en blender og blend indtil det er fuldstændigt blandet. For de bedste resultater, drik dette som en måltidserstatning for morgenmad.

Banan-spinat-smoothie

BananSpinatSmoothie

Denne drink vil give din krop al den energi og vitaminer den har brug for til at starte dagen. Den er fantastisk til at forbedre atletisk ydeevne, bekæmpe angst og tabe i vægt.

Ingredienser

 • 1 banan
 • 1 kop spinat
 • ½ kop fedtfattig yoghurt
 • ⅓ kop knust korn
 • 1 spiseskefuld honning

Tilberedning

Hæld denne blanding i blenderen og blend indtil den er glat.  Ligesom opskriften ovenfor, bør den anvendes som en erstatning for morgenmad.

Banan-bær-smoothie

Disse lækre banan-smoothies med bær nærer din krop med vigtige antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer for at forbedre din sundhed og hjælpe dig med at tabe dig. Dens ingredienser vil mindske din appetit og afholde dig fra at spise ekstra kalorier i løbet af dagen. Derudover er den fantastisk til at bekæmpe væskeophobning og undgå forstoppelse.

Ingredienser

 • 1 spiseskefuld honning
 • 1 banan
 • ½ kop varmt vand
 • 1 spsk. revet ingefær
 • 1 kop blåbær, brombær eller hindbær

Tilberedning

Hæld denne blanding i blenderen og blend indtil den er glat. Drik denne forfriskende smoothie til morgenmad eller som en erstatning for morgenmaden. Hvis du kan lide det, drik det 45 minutter før dit måltid.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.