Førstehjælp

Lær hvordan du behandler milde forbrændinger, hvordan man reagerer, hvis der er en, der bliver kvalt, og hvordan man udfører førstehjælp. Vi vil også forklare, hvordan man lægger forbinding på et sår, og hvordan man reagerer på et anfald eller et hjerteanfald. At lære grundlæggende førstehjælp kan hjælpe dig med at redde en af dine elskedes liv.

Hjemmekure til at kontrollere feber

Din krop er smart. Feber af en af kroppens mest geniale strategier til at angribe infektioner. At kontrollere din feber med hjemmekure er en god måde, hvorpå du kan genoprette dit helbred, når din temperatur er for høj.

Sådan behandler man forbrændinger med hjemmemidler

Forbrændinger er hudskader forårsaget af kontakt eller eksponering af et farligt materiale såsom varme, kulde, elektricitet, sollys eller visse kemikalier. Den menneskelige krop tolererer temperaturer op til 40 ° C. Over det taber huden sin naturlige evne til at regenerere…

Hjertearytmi: Symptomer og konsekvenser

Føler du dig træt, eller banker dit hjerte hurtigt… er det nogensinde sket for dig? Det meste af tiden er der ikke den store konsekvens for dit helbred, men nogle gange kan det være en indikation af hjerteproblemer, du skal…

Overlev et hjerteanfald, når du er alene

Bare tanken om, at du på et hvilket som helst tidspunkt kan få et hjerteanfald, er frygtindgydende, for følgerne kan ofte være fatale. Men det, du bør være mest bange for, er ikke at være forberedt hvis noget skulle ske, især alene.