Middelhavskost

Middelhavskosten er én af de sundeste former for kost i verden. I denne sektion viser vi dig, hvordan madpyramiden fra Middelhavskosten ser ud, hvad den består af i forhold til sæsonen, og opskrifter, du er nødt til at prøve, der garanterer, at du får det godt både ind- og udvendigt.

Få mere kalium fra disse fødevarer

Når du får at vide, at du skal indtage mere kalium, tænker du sandsynligvis automatisk på bananer. Men der er andre fødevarer, der også indeholder dette næringsstof. Så du bliver ikke træt af at altid spise det samme igen og…

8 bemærkelsesværdige fordele ved linser

Har du hørt om de mange fordele ved linser? Linser, eller Lins culinaris i videnskabelige termer, er en bælgplante, der har fundet sted i den kulinariske tradition i mange forskellige kulturer. Dette skyldes dels, hvor nærende de er.

7 gode grunde til at spise agurk hver dag

Agurk hører til den samme plantefamilie som græskar og vandmelon. Det er derfor, det er godt at spise agurk: de er rige på vand, friske og har nogle fantastiske fordele for de personer, som ønsker at tabe sig nogle kilo.

8 fødevarer der er sundere når de spises rå

I denne artikel vil vi snakke om 8 fødevarer der er sundere når de spises rå! Alle de forskellige madlavnings- og forberedelsesmetoder udviklet gennem århundrederne har givet os mulighed for at nyde et bredt udvalg af fødevarer, der er fulde…