Bleg dine tænder med en 100% naturlig ingrediens

Fordi det er noget aggressivt, er det vigtigt for at undgå negative virkninger, at du husker at fortynde eddiken i vand, før du bruger den som mundskyl.
Bleg dine tænder med en 100% naturlig ingrediens

Sidste ændring: 25 august, 2022

Bleg dine tænder med en 100% naturlig ingrediens! De fleste mennesker ønsker at holde deres tænder hvide. Fordi ud over at være mere hygiejnisk, så giver det dem et mere attraktivt smil. 

Selvom bevaringen af dette udseende kan være svært. Så er der massere af professionelle og hjemmebehandlinger, der hjælper dig med at opnå det.

Resultaterne vil variere fra person til person, men nogle har set for sig selv, at det faktisk er muligt at holde tænderne lyse uden grimme gule pletter.

Mens de fleste metoder typisk koster en masse penge, kan du vælge alternative løsninger, der både er billige og naturlige.

Dette er tilfældet med en ingrediens, som du normalt opbevarer i spisekammeret, hvis egenskaber fjerner pletter fra tænderne og giver dem et sundere udseende.

Det er intet mindre end den velkendte æblecidereddike, en ingrediens, der har massere af fordele for din mundhygiejne.

Vil du gerne vide, hvorfor det er så effektivt?

Bleg dine tænder med æblecidereddike

Aeblecidereddike

Denne 100% økologisk ingrediens er en traditionel løsning, når det kommer til dine tænders sundhed.

Det er lavet ved gæring af modne æbler, hvor det omdannes til et basisk produkt.

Æblecidereddike indeholder pektin, naturlige enzymer, og mineraler som jern, calcium, kalium og magnesium – som alle er nødvendige for at opretholde stærke tænder.

Selv om de fleste af dens fordele har at gøre med dit indre helbred, er det blevet bevist, at man også kan bruge denne ingrediens som et mundskyllemiddel.

Dets sure bestanddele, som eddikesyre, mindsker tilstedeværelsen af bakterier og forhindrer infektioner som tandkødsbetændelse og huler, blandt andre.

Anbefalet læsning efter “Bleg dine tænder med en 100% naturlig ingrediens”:

5 hjemmelavede midler til at fjerne plak fra tænderne

Taender

Æblecidereddike har også en blegende effekt, og selv om det ikke er så stærkt som professionel tandblegning, er det en god løsning mod ophobning af tandsten og pletter fra mad.

En anden fordel, der er værd at nævne er, at det reducerer den overskydende surhedsgrad og ændrer miljøet, som bakterier har brug for at formere sig.

Dette forhindrer nye infektioner i at opstå og reducerer den ubehagelige følelse af at have dårlig ånde.

Fordi surhedsgraden kan være lidt aggressiv på din tandemalje, bør det aldrig bruges uden først at være blevet fortyndet i vand.

Selvom du måske tror, at virkningerne vil være større, når det anvendes rent. Så kan det med tiden medføre svækkelse af dine tænder.

Så du vil bruge det uden bekymringer, vil vi i det næste afsnit vise dig den rigtige måde at skylle munden med æblecidereddike på.

Hvordan du bruger æblecidereddike til at blege dine tænder

Aeblecidereddike

For at se effekten af denne behandling hurtigt, skal du sørge for, at du køber 100% økologisk æblecidereddike.

Du kan sikkert finde nogle billigere produkter. Men selv om de vil spare dig lidt penge, er de ikke lige så effektive. Fordi de har mistet noget af deres ernæringsmæssige kvalitet under raffinering processerne.

Ingredienser

 • 1 tsk af æblecidereddike (5 ml)
 • 1/2 kop varmt vand (125 ml)

Instruktioner

 • Fortynd en teskefuld af æblecidereddike i en halv kop varmt vand og brug det som et mundskyl, før du børster tænder om morgenen.
 • Gurgle i 30 sekunder, spyt væsken ud og børst normalt.
 • Hvis du har dårlig ånde eller lider af en infektion i munden, så gentag dette to til tre gange om dagen.
 • Gentag denne behandling hver dag og vær tålmodig, indtil du begynder at se resultater.

Læs også denne artikel efter “Bleg dine tænder med en 100% naturlig ingrediens”:

6 nemme hjemmemidler mod plak på tænderne

Tips til de bedste resultater!

Selvom effekten af denne behandling vil variere fra person til person, er der nogle tips, der vil forbedre den.

Hvis du forsøger at reducere forekomsten af pletter og gøre sådan, at dine tænder ser lysere ud, så prøv at undgå at spise følgende fødevarer:

 • Mørk chokolade
 • Gryderetter
 • Ketchup og sojasauce
 • Rødbeder
 • Tranebær
 • Rødvin
 • Kaffe
 • Læskedrikke

Selvom du kan indtage dem ved lejlighed. Så er det bedst at begrænse dit forbrug i det mindste under varigheden af din behandling.

Det er også vigtigt at være mere forsigtig, når du vælger at børste dine tænder, vent mindst 30 minutter efter hvert måltid.

Nogle ingredienser i fødevarer ændrer pH-værdien i munden, og når du børster tænder med det samme, kan de svække din emalje.

Suppler din behandling med en høj kvalitets tandpasta. Og du vil se, at det er muligt at få et lysere, hvidere smil.

Du vil elske det!

Det kan interessere dig ...
Sådan undgår du huller i tænderne
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Sådan undgår du huller i tænderne

Ud over at bruge naturlige middler, skal du også jævnligt gå til tandlægen og generelt holde en god mundhygiejne, hvis du vil forhindre huller i tæ...