7 slags naturmedicin til at kontrollere højt blodtryk

Fødevarer, der indeholder vanddrivende egenskaber anbefales til at fjerne væsker og overskydende natrium relateret til højt blodtryk.
7 slags naturmedicin til at kontrollere højt blodtryk

Sidste ændring: 07 oktober, 2018

Højt blodtryk eller hypertension,  er et af de mest almindelige hjerte-karproblemer over hele verden.  Det er også kendt som den “tavse dræber” på grund af den måde det udvikler sig på i kroppen. I dagens indlæg får du 7 slags naturmedicin til at kontrollere højt blodtryk.

Naturmedicin til at kontrollere højt blodtryk

Ifølge oplysninger udgivet af American Heart Association lider en ud af hver 3. voksne af forhøjet blodtryk. Det betyder, at mindst en tredjedel af verdens befolkning er påvirket.

Denne høje diagnose har givet anledning til at advare hele verden. Især fordi en masse mennesker ikke indser disse risici, og ikke behandler det korrekt.

Som reaktion på dette fremmer de primære sundhedsfaciliteter konstant sunde livsvaner, og forsøger at offentliggøre alle former for oplysninger om dette emne.

At være bevidst om risikoen for højt blodtryk. Det er en af de primære foranstaltninger til at begynde at kontrollere højt blodtryk og behandlingen af det. Hvis man kan huske det er det godt at vide, hvordan man kan sænke sit blodtryk naturligt og hvordan man undgår alt udelukkende tage farmaceutiske medikamenter. Nedenfor er 7 slags naturmedicin til at kontrollere højt blodtryk, der vil kunne hjælpe dig, hvis du lider af hypertension.

Rå mandler

Mandler

En håndfuld rå mandler hver dag kan hjælpe med at kontrollere blodtrykket, takket være deres essentielle Omega-3 fedtsyrer, som mindsker kolesterol og forbedrer hjertefunktionen.

Fordi de er en rig kilde til fedt og kalorier betyder ikke, at du vil tage på i vægt; i virkeligheden anses fedtet, der findes i mandler som godt fedt, og det kan bidrage til at øge muskelmassen.

Kokosmælk

Det er lækkert, forfriskende, og perfekt fugtgivende på varme dage, hvor folk generelt mister mere væske.

Den indeholder en god mængde af kalium, elektrolytter og andre næringsstoffer, der kunne bidrage til at reducere blodtrykket.

I en undersøgelse offentliggjort i West Indian Medical Journal, har man fundet ud af at kokosvand kan hjælpe med at  regulere blodtrykket, både når det er for højt og for lavt.

Op til 71% af patienterne, der havde forhøjet blodtryk og drak kokosvand fik trykfald, og op til 29% af dem med lavt blodtryk fik reguleret deres.

Havregryn

Havregryn4

Da det er værdsat på grund af dets høje fiberindhold og væsentlige indhold af næringsstoffer, er havregryn er et andet naturligt middel, der kan reducere blodtrykket.

En undersøgelse udført af forskere ved Columbia University slog fast at indtagelse af havregryn kan hjælpe med at reducere blodtrykket med op til 5%.

Man fandt også ud af i denne undersøgelse, at havregryn også hjælper med at kontrollere blodtrykket og forebygge hjertesygdomme.

Gurkemeje

Gurkemeje har vundet en vigtig plads som en helende medicin på grund af dens antioxidante og antiinflammatoriske virkning, på grund af dens aktive komponent curcumin.

En af dets primære fordele er, at det har potent styrke ved at mindske betændelse i kroppen, samtidig med at det hjælper med til at kontrollere højt blodtryk, og andre inflammatoriske problemer.

Når det indtages sammen med med sort peber kunne det også have en karudvidende virkning. Dette er perfekt til at forbedre blodomløb og holde arterievæggene rene. Og som om det ikke var nok,  fungerer det også som en naturlig antikoagulant, der hjælper med at regulere blodstrømmen.

Citron og persille-smoothie

CitronPersilleSmoothie

Daglig indtagelse af denne smoothie kan hjælpe med at mindske  højt blodtryk, takket være dens vanddrivende virkning.

Både  citron og persille indeholder vigtige næringsstoffer, som letter fjernelse af fedtstoffer og overskydende natrium, som begge er forbundet med højt blodtryk.

Ingredienser

  • 1 citron, med skræl
  • 1 håndfuld hakket persille
  • Et glas vand (200 ml)

Tilberedning

  • Skær citronen i flere både, med skræl.  Læg den i en blender med en håndfuld persille og et glas vand.
  • Blend det i et par sekunder, si det og drik det før morgenmaden.

Banan

Dette er en af de bedste kilder til kalium, der findes, hvilket er et vigtigt mineral for mennesker, der har brug for at kontrollere blodtrykket.

Derfor  anbefales det at indtage mindst to portioner banan dagligt, sammen med en sund   kost.

Hvidløg

Hvidløg10

Rå hvidløg  indeholder en koncentreret mængde af meget vigtige næringsstoffer, der er blevet værdsat siden antikken inden for naturmedicin.

En eller to fed presset hvidløg kunne hjælpe med at holde højt blodtryk i skak, takket være dets svovlforbindelser, som fremmer godt blodomløb og sænker blodtrykket.

Prøv noget af vores naturmedicin til at kontrollere højt blodtryk og se hvad det kan gøre for dig og dit helbred.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.