Sirup af citron og persille der kan bekæmpe nyresten

Vores nyrer bearbejder en stor del af affaldsstofferne, der er i den menneskelige krop. Desuden udskiller de disse affaldsstoffer gennem vores urin.
Sirup af citron og persille der kan bekæmpe nyresten
Nelton Abdon Ramos Rojas

Bedømt og godkendt af læge Nelton Abdon Ramos Rojas.

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Når væske ikke skylles ordentligt ud af vores system, kan mineralsalte og andre kemiske stoffer derfor danne hårde stoffer, som er bedre kendt som stenDeres tilstedeværelse i kroppen forårsager temmelig meget smerte og kan udvikle sig til seriøse komplikationer, som forringer vores helbred. I dag vil vi dele en sirup med dig, som kan bekæmpe nyresten.

Selvom størrelsen på nyresten kan variere fra tilfælde til tilfælde, blokerer de vores strøm af urin i størstedelen af tilfældene. Det stopper blæren fra at tømme sig selv fuldstændigt.

Med tiden kan nyresten føre til udviklingen af en urinvejsinfektion. Og det kan endda forårsage blødninger.

Heldigvis kan vi udskille nyresten ved at anvende bestemt medicin og bruge naturlige midler. Men når størrelsen på nyrestenen er relativt stor, bliver vi dog nødt til at få den fjernet kirurgisk.

Denne hjemmelavede sirup med citron og persille er et middel, som kan blive anvendt sammen med andre behandlinger af denne tilstand.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvorfor denne drik er så sund, og hvordan man kan lave den.

Siruppen som kan bekæmpe nyresten

Før du udforsker fordelene ved denne sirup, bør du først vide, at nøglen til at undgå at udvikle denne tilstand er ved at drikke masser af væske.

Dette skyldes, at hvis man ikke holder kroppen hydreret, så vil ens urin blive i kroppen, og stofferne, som der er i det, bliver til nyresten.

Det kan derfor hjælpe en til at lindre dette problem, hvis man drikker masser af vand hver dag.

Det er dog vigtigt, at man indtager fødevarer med vanddrivende og detoxende egenskaber. Dette hjælper til at stimulere nyrens funktion, og det hjælper også med at opløse nyresten, som allerede er blevet dannet.

I dette tilfælde anbefaler vi, at man drager nytte af egenskaberne, som er at finde i citron og persille. Dette skyldes, at de begge er fulde af næringsstoffer, som bliver brugt til at bekæmpe tilstande, som påvirker nyrens tilstand.

Fordelene ved citron

citron kan bekæmpe nyresten

Citronsaft indeholder citronsyre og fosforsyre. Det er to stoffer, som mindsker risikoen for, at der dannes nyresten i kroppen.

Dets høje indhold af citrat mindsker urinsyren og fremmer udskillelsen af overskydende salt og toksiner fra kroppen. Dette er også med til at bekæmpe nyresten.

Desuden har citronsaft en vanddrivende virkning, som fremmer udskillelsen af væske, som er ophobet i vævene i kroppen. Dette øger mængden af urin, som bliver produceret i kroppen.

Citronsaft har derudover også antibakterielle og svampedræbende egenskaber, som forebygger udviklingen af infektioner i nyren og blæren.

Fordelene ved persille

persille

Persille er én af de mest populære planter, når det kommer til nyrens helbred.

Det indeholder essentielle olier, som har et højt indhold af apiol og myristicin. Disse to stoffer giver persille en stærk vanddrivende virkning, som øger produktionen af urin.

Derudover er persille en kilde til klorofyl. Det er et plantestof, som hjælper med at udskille toksiner og overskydende fedt fra kroppen. På samme måde er persille med til at bekæmpe nyresten.

Sidst men ikke mindst indeholder persille også en stor mængde C-vitaminer. Det er et næringsstof, som styrker immunforsvaret, så det nemmere kan bekæmpe infektioner.

Sådan laves denne sirup der kan bekæmpe nyresten

sirup

Denne sirup er meget nem at lave og giver også gode resultater.

I denne opskrift blander man citron og persille med olivenolie, ahornsirup og honning. Sammen danner det et komplet og effektivt middel mod nyresten.

Ingredienser

 • Saften fra en citron
 • En håndfuld frisk persille
 • 224 gram olivenolie
 • 325 gram ahornsirup
 • 335 gram honning
 • En glaskrukke med låg

Fremgangsmåde

 • Pres saften fra citronen og bland det med persillen i en blender.
 • Efter at have blendet citronsaft og persille sammen, bør man ende med at have en pasta.
 • Nu tilsættes de resterende ingredienser til pastaen, og de blandes godt sammen, indtil man får en jævn blanding.
 • Når denne sirup er klar, hældes den i en glaskrukke.
 • Luk krukken ordentligt og opbevar den på et køligt og mørkt sted.

Sådan indtages det

 • Indtag et teskefuld af denne blanding på en tom mave hver dag.
 • Hvis du vil, kan du fortynde denne sirup i et glas varmt vand for at gøre det nemmere at drikke.
 • Man kan bidrage til virkningen fra denne sirup ved at drikke to liter vand hver dag.

Patienter, som har små nyresten eller nyresten i små mængder, vil opleve fordele, hvis de vedvarende drikker denne sirup.

Udover det kan personer, som har mere seriøse nyresten, anvende denne sirup ved siden af en anden behandling.

Vi opfordrer dig til at lave denne blanding så hurtigt som muligt, så du kan bruge denne nyttige opskrift til at passe på dine nyrer.

Det kan interessere dig ...
Forebyg nyresten med citron, olivenolie og æblecidereddike
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Forebyg nyresten med citron, olivenolie og æblecidereddike

Nyresten kan give stærke smerter i den nedre del af din ryg og mave. Lær her, hvordan du forebygger nyresten med citron, olivenolie og æblecideredd...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Monga, M. (2008). Quantitative assessment of citric acid in lemon juice, lime juice, and commercially-available fruit juice products. International Braz J Urol. https://doi.org/10.1089/end.2007.0304
 • Aras, B., Kalfazade, N., Tuǧcu, V., Kemahli, E., Özbay, B., Polat, H., & Taşçi, A. I. (2008). Can lemon juice be an alternative to potassium citrate in the treatment of urinary calcium stones in patients with hypocitraturia? A prospective randomized study. Urological Research. https://doi.org/10.1007/s00240-008-0152-6
 • Kreydiyyeh, S. I., & Usta, J. (2002). Diuretic effect and mechanism of action of parsley. Journal of Ethnopharmacology. https://doi.org/10.1016/S0378-8741(01)00408-1
 • Al-Yousofy F, Gumaih H, Ibrahim H, A. A. (2017). Parsley! Mechanism as antiurolithiasis remedy. Am J Clin Exp Urol.
 • Prezioso, D., Strazzullo, P., Lotti, T., Bianchi, G., Borghi, L., Caione, P., … Zattoni, F. (2015). Dietary treatment of urinary risk factors for renal stone formation. A review of CLU Working Group. Archivio Italiano Di Urologia e Andrologia. https://doi.org/10.4081/aiua.2015.2.105

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.