Sådan laver man en ansigtspeeling med aspirin

Vi anbefaler at bruge dette eksfolierende middel om aftenen før sengetid. I dagene, der følger, skal du sørge for at anvende en god solcreme, fordi din hud vil være mere følsom over for sollyset.
Sådan laver man en ansigtspeeling med aspirin
Nelton Abdon Ramos Rojas

Bedømt og godkendt af læge Nelton Abdon Ramos Rojas.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Ansigspeelinger og scrubs er populære skønhedsbehandlinger lige nu fordi de renser huden i dybden, og reducerer bumser, fregner, ar og andre kosmetiske problemer. Disse behandlinger er meget dyre i kurbade og skønhedssaloner, og godt uden for rækkevidde for de fleste kvinder. Heldigvis behøver du ikke at være professionel kosmetiker for at gøre det derhjemme, med ingredienser, der er nemme og billige at få fat i. Vi snakker i dette tilfælde om aspirin.

Hvad skal du overveje, før du udfører en peeling af dit ansigt?

Før du forsøger denne behandling, er det vigtigt, at du forbereder din hud flere dage i forvejen. Dette er for at forhindre tørhed og lette fjernelsen af urenheder.

Afhængig af din hudtype, er det almindeligt at opleve tør hud under og efter en peeling, fordi du fjerner en masse døde hud, der har hobet sig op på overfladen.

Det er en god ide at teste denne behandling på et lille område af dit ansigt for at være sikker på du ikke får nogle alvorlige bivirkninger, som brændende eller kløende fornemmelser. Hvis du gør, er det bedst, at du springe denne behandling over til fordel for noget mindre aggressivt.

Resultaterne vil variere alt efter hudtype, samt hvad din normale hudpleje består af.

Med alt dette i tankerne, inviterer vi dig i dag til at lære at lave en ansigtsbehandling skræl hjælp aspirin derhjemme for at genoprette og forynge din hud.

Aspirin ansigtspeeling til smuk hud

Aspirin

Aspirin  er et af de mest populære smertestillende midler i verden, og det anvendes til behandling af almindelige problemer som hovedpine.

Men hvad de fleste kvinder ikke ved er at denne ingrediens også kan have en masse gode virkninger i hudpleje, takket være dens evne til at gendanne huden og mindske pletter.

Dette er takket være det høje indhold af betahydroxysyrer i aspirin, en fedtopløselig ingrediens, der bliver tilsat kosmetiske produkter som cremer og scrubs, der fornyer huden, fjerner pletter, styrker den, og fjerner døde hudceller.

Som om det ikke var nok, er aspirin også en anti-inflammatorisk behandling, der hjælper med at bekæmpe akne og forebygge ardannelse.

Hvis du er klar til at blive overrasket af aspirinens evne til at forbedre sundheden for din hud med denne ansigtspeeling, så læs videre for at lære at gøre det derhjemme.

Hvordan virker denne ansigtspeeling med aspirin?

Ansigtsbehandling6

Da det er en stærk behandling, er det bedst at udføre den om aftenen og undgå udsættelse for sollys.

Det anbefales ikke at du gør dette meget ofte, fordi det fratager huden dens naturlige olier og forårsager tørhed. To til tre behandlinger om måneden er det maksimale, du skal bruge.

Ingredienser

  • 5 aspiriner
  • 2 spiseskefulde honning (15 gram)
  • 1 spiseskefuld youghurt naturel (15 g)

Tilberedning

Knus aspirinerne i en morter, indtil der dannes et fint pulver. Bland det med to spiseskefulde honning, helst økologisk, og youghurt indtil du får en pasta.

Anvendelse

  • Inden du anvender denne peeling, skal du vaske dit ansigt grundigt. Vær sikker på at du har fjernet alle spor af makeup.
  • Dyp en vaskeklud i varmt vand eller varm det i mikrobølgeovnen i 30 sekunder, før du lægger det over dit ansigt i 10 minutter. Dette vil åbne dine porer og tillade masken til at trænge dybere.
  • Dup dit ansigt tørt, og påsmør peelingen i et tyndt lag. Lad det sidde i mindst 20 minutter, men ikke mere end en halv time.
  • Når tiden er gået, skylles denne peeling af med varmt vand og der anvendes en god fugtighedscreme.

Afsluttende anbefalinger

Ansigtsbehandling7

I dagene efter denne peeling er det vigtigt at du bruger solcreme, fordi din hud vil være mere følsom end sædvanligt.

Mellem peeling-behandlingerne, skal du bruge blide hudplejeprodukter, der hjælper den med at regenerere.

Hvis du følger disse trin omhyggeligt, vil du begynde at lægge mærke til resultater efter den første måned og vil få mere strålende og forynget hud.

De egenskaber, der forbedrer udseendet af din hud kan bruges på andre dele af kroppen så godt, såsom underarmene, albuerne og knæene, hvor man ofte får en ophobning af døde hudceller.

Det kan interessere dig ...
5 hjemmelavede cremer der reducerer smilerynker
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 hjemmelavede cremer der reducerer smilerynker

Smilerynker er tynde rynker, der opstår på dit ansigt når du smiler eller rynker panden.  Her er 5 hjemmelavede cremer der reducerer smilerynker.
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.