Du kan gøre din hud lysere med hjemmelavet creme

Yoghurt er den vigtigste ingrediens i denne creme, som du kan bruge til at forbedre udseendet af din hud på ingen tid.
Du kan gøre din hud lysere med hjemmelavet creme
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Du kan gøre din hud lysere naturligt med denne hjemmelavede creme. Det er ganske enkelt.

De fleste kvinder ved at deres  hud lider af langvarig udsættelse for solen og miljøgifte.

Selvom huden konstant er i gang med at forny sig selv hver dag, kan den undertiden blive overanstrengt, og det kan føre til en række grimme ændringer i hudens udseende.

Tab af kollagen og elasticitet samt ophobning af døde celler og solskoldning er bare nogle få af de ting, der kan påvirke hudens udseende negativt og føre til tidlig aldring.

For at løse dette problem er der blevet udviklet, utallige kosmetiske produkter og professionelle teknologier til at rette op på skaderne og stimulere helingsprocessen.  Problemet med nogle af disse løsninger er, at de kan være dyre og ikke alle har penge til at bruge på dem.

Heldigvis, findes der meget billigere løsninger som tilbyder gode resultater uden at man behøver at udsætte huden for agressive kemikalier eller fremgangsmåder.

I dagens artikel, vil vi gerne dele en hjemmelavet creme, der udnytter de naturlige egenskaber i yoghurt til at revitalisere huden og reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Og hvorfor ikke give det en chance?

Naturlig creme med yoghurt og mandler til lysere hud

mandelolie2

Kombinationen af bestanddele i denne naturlige creme giver os en fremragende behandling til at fjerne døde celler og forbedre udseendet af huden i ansigtet.

Yoghurt naturel er en meget sund fødevare, der indeholder mælkesyre, som hjælper med til at regulere hudens naturlige pH-værdi  til forebyggelse af bumser.

Det betragtes som en af de bedste alternative fugtighedscremer, da det hjælper huden til at bevare sin naturlige fugtighed uden at påvirke produktionen af naturligt fedt.

Dens levende kulturer fremmer hudens sundhed og forebygger acne og tidlig fremkomst af rynker.

mandelmel

Herudover, er mandelmel rigt på essentielle fedtsyrer og antioxidanter , som er gode for huden.

Dens høje E-vitaminindhold beskytter huden imod oxidativt stress forårsaget af frie radikaler og forebygger nedbrydning af celler og væv. Dens naturlige fedtstoffer genopretter tør hud og forebygger problemer som eksem og psoriasis.

Vi vil også tilsætte lidt honning og citronsaft til vores creme for at styrke dens affarvende egenskaber.

Hvordan tilbereder du denne magiske creme der kan gøre din hud lysere?

Du kan gøre din hud lysere med denne hudplejecreme

En af fordelene ved at bruge helt naturlige produkter er, at det gør det virkelig let at tilberede og ikke tager en masse tid.

Ingredienserne er alle nemme at finde, selvom  du skal passe på og kun bruge 100% økologiske produkter.

Du kan finde disse produkter til billigere priser, men kvaliteten vil sandsynligvis være ringere.

Ingredienser

 • 1 ½ kop yoghurt naturel
 • 4 mandler
 • 2 spsk. citronsaft
 • 1 spiseskefuld honning

Tilberedning

 • Put mandlerne i en foodprocessor eller en mølle for at lave et pulver. Hvis det er muligt, kan du købe færdigt mandelmel og springe dette trin over.
 • Put melet i en skål og tilsæt yoghurt, juice og honning.
 • Lad det sidde et øjeblik og sørg for alt er fuldt indarbejdet.

Anvendelse:

 • Hver aften inden du går i seng, skal du fjerne enhver makeup og rense huden grundigt.
 • Når det er rent kommer du godt med creme på og lader det sidde i 20 minutter.
 • Når tiden er gået, skyller du med varmt vand og dupper det tørt med en klud.

Tips til at gøre din hud lysere

For at opnå det bedste resultat, skal du bruge denne creme som en del af din daglige skønhedsrutine. Hvis den kun anvendes lejlighedsvis, har den ikke nogen mærkbar effekt.

Undgå brug i løbet af dagen, da citronsaft kan reagere negativt ved udsættelse for sollys. Dette produkt er beregnet til brug om aftenen fordi det understøtter kroppens naturlige regenereringsproces, der finder sted på dette tidspunkt.

Den første påsmøring vil efterlade din hud med en følelse så frisk og ren, at du vil elske det. Men den blegende virkning kan være flere uger om at blive synlig.

Hvis du vil, kan du også bruge dette produkt på hals- og bryst-områder for at opnå endnu flere gode resultater. Husk, at disse områder er langt mere følsomme og kræver lidt mere pleje.

Vi anbefaler at bruge en god solcreme hver dag for at gøre dette produkt mere effektivt.

Er du klar til at gøre din hud lysere med den magiske creme?

Det kan interessere dig ...
5 hjemmelavede cremer der reducerer smilerynker
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 hjemmelavede cremer der reducerer smilerynker

Smilerynker er tynde rynker, der opstår på dit ansigt når du smiler eller rynker panden.  Her er 5 hjemmelavede cremer der reducerer smilerynker.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Upadhyay, R., Dwivedi, P., & Ahmad, S. (2010). Screening of antibacterial activity of six plant essential oils against pathogenic bacterial strains. Asian Journal of Medical Sciences, 2(3), 152-158
 • Kodad, O. (2008). Variability of oil content and of major fatty acid composition in almond (Prunus amygdalus Batsch) and its relationship with kernel quality. [Abstract]. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56, 4096-4101
 • Sumit, K., Vivek, S., Sujata, S., & Ashish, B. (2012). Herbal cosmetics: Used for skin and hair. Inventi Rapid: Cosmeceuticals, 4, 1-7
 • Sultana, Y., Kohli, K., Athar, M., Khar, R., & Aqil, M. (2007). Effect of pre-treatment of almond oil on ultraviolet B-induced cutaneous photoaging in mice. [Abstract]. Journal of Cosmetic Dermatology, 6(1), 14-19

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.